Prewwit Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Interesuje mnie ten kijek, ja ktoś go używał, to proszę o jakieś informacje na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Używać nie używałem ale dokładnie go zbadałem w sklepie. Przelotki na trzech egzemplarzach były wklejone krzywo. Po przeciągnięciu plecionki przez przelotki- kijek krowi ogon, wątpię żeby obsłuzył gumę 3" typu kopyto z główką 15g. Straszna klucha. Nie wiem jak te mocniejsze, bo jest jeszcze kij do 40 lub 45g i do 50. Na klenia czy boleniki(celowo uzyłem zdrobnienia) może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras al Ghul Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Mam Diplomat Perch jig 2,45m cw. 3-15g. Wędka wykończona bardzo ładnie. Bez problemu radzi sobie z przynętami w okolicy górnej granicy cw. Bardzo dobrze czuć na blanku najmniejsze puknięcia. Nie wiem jak Diplomat Pike ale z poprzednikiem zgodzić się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prewwit Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Ras al Ghul, możesz napisać coś więcej o tej wędce, bo też mnie interesuje, od ilu gram pokazuje opad, jak radzi sobie z obrotówkami i jak pracuje pod rybą? Edytowane 25 Września 2016 przez Prewwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi