Leszczu Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Znacie może jakiś fajny film walki? Tylko chodzi mi o filmy nowsze, powstałe po 2000r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Na przykład ongbak (tak się czyta)ale jedynka bo dwójka jest do bani,też fajny jest poprostu walcz.Ten pierwszy jest muai thai a ten drugi mma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Trzeba było jechać na ostatni mecz reprezentacji Polski i walka była za darmo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Yip ManYip Man 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 @Xavi dobrze prawi Jedne z najlepszych filmów (jeśli nie najlepsze), jakie oglądałem kiedykolwiek. Czyste Kung Fu. A Ong Bak 2 (Defender) był moim zdaniem bardzo dobry, lepszy nawet od jedynki. Za to trójka była do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Undisputed 1-2-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mam pytanie o film jakiś w stylu Apocalypto w tv go ostatnio dawali i mnie tak wkręcił ,że szukam czegoś w tym stylu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Yip Man, naprawdę wart obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Yip Man, naprawdę wart obejrzenia.Potwierdzam to co napisał Biosteron, film warto obejrzeć nawet jak nie lubi się filmów kung-fu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Tym bardziej, że jest to film biograficzny, bez latania po drzewach i biegania po wodzie, co nagminnie (moim zdaniem) obniża jakość filmów walki w ostatnich latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Blood and bone, może być :)Mi się podobał.Jeśli ktoś lubi dobra sensację, a konkretnie tematykę jednostek specjalnych to polecam film Elitarni o jednostce Bope. Walka jest z tym że problemy rozwiązywane są za pomocą ołowiu pozdrowuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mocno polukrowana ta rzeczywistość w Yip Man ale faktycznie najlepszy z tego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Wie ktoś może, czy Yip Man 2 jest do obejrzenia na necie z polskim lektorem , szukałem i nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 z polskim lektorem nie znalazłem, oglądałem online z napisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi