dawid_ Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Poszukuję wędki castingowej, ale nieco dłuższej, do łwienia z brzegu na większych rzekach. Chciałym, żeby był to 8 stopowy dwuskład o mocy 15-17lb i cw. 1/4-3/4, taki klasyk. Może być to sprzęt używany. Jakieś propozycje? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jest coś takiego w Dragonie - Guide Select Cast, ale mam jakiś wewnętrzny opór do Dragona, może nieuzasadniony.. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 TO już lepiej pomyśl o St.Croix Wild River 8'6 do 3/4.Kij zacnej firmy, sprawdzona marka. Znajomy ma, ogarnia od kleni po sandacze i bardzo, bardzo chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dzięki, ale nie ma w ofercie takiego. Jak już jest 8 stóp, to cw za duże albo jeden kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Do znudzeniaPrzyjdź, obejrzysz, taki w sam raz na naszą Wisłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dzięki, ale nie ma w ofercie takiego. Jak już jest 8 stóp, to cw za duże albo jeden kawałek. niestety, nie zrozumiałem odpowiedzi a ten stc to dwuskład i dokładnie do 3/4 wyrzutu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Rzeczywiście jest taki. Przepraszam, patrzyłem na stronę żbika zamiast producenta. Chodzi Wam pewnie o ten:WC86MF2 Casting 8'6 M Fast 2 8 - 12 3/8 - 3/4 O tym psałeś Kuba? Jeśli masz coś takiego, to chętnie zobaczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam, Ma do sprzedania świetny i niedrogi kijek Daiwy o długości 8'6, w gramaturze wyrzutu interesującej Ciebie. Bliższe dane: model, linka dopiero mogę podać w piatek wieczorem. Kij idealnie ładuje się już od 5 gr. Górnego cw nie sprawdzałem. Ddolnik jest mocny i posiada dodatkowy oplot. Sprzedaje ponieważ odchdzę od metody castingowej. Z uwagi na świetną akcję zastanawiałem się nad przezbrojeniem, ale wędka dublowała by się z Talonem o tej samej gramaturze. łowiłem nią na Wiśle bolenie i szczupaki. p[ozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 OK. Czekam na dane. Dlaczego odchodzisz od castingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Witam ponownie, casting to tylko ciekawość, chęć spróbowania innej metody, szczególnie gdy bezrybie. Poza tym mam skompletowany niezłej jakości sprzęt pod stałoszpulowce Kij Daiwa model NORTHCOAST-V SS 862MFB Moc: MediumAkcja: Fast, Line 8-12lb, lure 3/8-3/4 ozMade in Koreauchwyt TCS 17 Fujiprzelotki dwustopkowe 9 szt. chyba alu-hardblank czarny, uchwyt fore i rear korek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi