drodox Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Piękna brzanka uroczy wąsalek moje gratulację !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 @ @ Mifek, naco łowisz te bolki. Jurku, ja probowałem strzelać do bolków z siudakówek, zamkerówek, straciłem nawet świetnie zapowiadającego się wobka @szpiega i... i nic. @patu łowił głównie - chyba, może sam sprostuje - na woblery WO-BI. Myślę, że on sam o nich będzie mógł cos powiedzieć...Witam, są to wobki znajomego mojego znajomego do którego nawet nie mam namiarów , wszystkie uklejopodobne do szybkiego prowadzenia. z całego arsenału wyróznia sie jeden... który przynosi mi 90 proc. ostatnio złowionych rap. widać jest w nim to coś i wygląda jak uklejka w ciąży,hihi...mifek z resztą widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 @Patu28Masz może jakieś zdjęcie tego killera boleniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 @Janek, jeszcze raz gratuluję. Piękna brzana! @Mifas, śliczny kleks. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 dzieki rognis ale czymże jest kleks w porownaniu do 4 bolkow który wytargał @patu. A tak w ogole to patu masz zółtą kartkę za brak fotek na mojej skrzynce <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Mifku, drogi kolego a skąd masz woblerki WO-BI? Castingowo one by się baaaardzo nadały na bolenie. PozdrawiaRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Remek a skad wiesz, że by się nadały Tak na poważnie to myślę, że patu jest zbyt skromny. Ja posiadam jakieś niedobitki WOBI, ale dobry znajomy patu - jacek (właściciel sklepu wędkarskiego w Wiosce Z Kominami - tej co to se sami chmury produkuja - <_< <_< <_< , z tego co się orientuje ma niemal stałe dojście do WOBI. Oj coś czuje, że się w tym tygodniu do sąsiedniej wioski wybiore - a jesli tak będzie to przesylka chyba znowu przesunie sie parę dni. Aha jeśli chodzi o wobki castingowe to mam nowego favorita @szpiegu powiedz co mam zrobić by się wkupić w Twoje łąski <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Aha jeśli chodzi o wobki castingowe to mam nowego favorita Co? Tylko please nie zachowuj się jak prawdziwy boleniarz i nie mów - wobler. Powiedz co to takiego. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 dzieki rognis ale czymże jest kleks w porownaniu do 4 bolkow który wytargał @patu. A tak w ogole to patu masz zółtą kartkę za brak fotek na mojej skrzynce <_< <_< <_< Sorka mifek , postaram sie nadrobic zaległości , w sumie nie ma co oglądać . jedna fotka nadaje się do obejrzenia... ale z poprzednich wypadów wyszły całkiem nieżle ,reszta słabej jakości tak to jest jak się fotografuje samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 @Patu28Masz może jakieś zdjęcie tego killera boleniowego. niestety nie mam, przy okazji postaram sie zrobic.. @wujek gratuluje pieknej brzany...piekna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Co? Tylko please nie zachowuj się jak prawdziwy boleniarz i nie mów - wobler. Powiedz co to takiego. Remuś daleko mi do prawdziwego boleniowca więc moge powiedzieć, że to woblerek.... A tak powazniej rzecz ujmując to masz pecha bo owe woblerki są niemal nienamierzalne. Mam na mysli zabawki robione przez @szpiega. Po prostu rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Acha no to lipa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 nie taka lipa straszna jak ja maluj. nie zapominaj ze @szpiegu przygotował niewielka partyjke woblrekow na zlot. pytanie czy organizator moze stawac w szranki z uczestnikami zlotu Jak bedziesz grzeczny to moz euda mi sie wyczarować jakiegos jednego do prob tak na zaostrzenie apetytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ej mifek, ja już obmyśliłem co zrobimy z tymi wobkami od @szpiera. Napierw rodzielimy wśród członków komisji (czyt. grono redakcyjne) a później będziemy się martwić .... nogi za pas i zwiewamy za zachodnią granicę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 a moze wykorzystamy fakt ze szpiegu na ryby nie jezdzi tylko w domu siedzi, naklonimy go by wykonczyl owe 80 korpusow ktore ma przygotowane i... tego ten <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 @Patu28Masz może jakieś zdjęcie tego killera boleniowego. niestety nie mam, przy okazji postaram sie zrobic.. @wujek gratuluje pieknej brzany...piekna rybka @Patu28Dzięki za odpowiedż,licze na to zdjęcie.Mam ochote wystrogać jakąś kopie tego wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Gratuluję tych pięknych ryb.Brzan , boleni . . . fajnie, że też łowicie. PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi