Skocz do zawartości

Panna z wąsem

admin

Rekomendowane odpowiedzi

@

@ Mifek, naco łowisz te bolki.

Jurku, ja probowałem strzelać do bolków z siudakówek, zamkerówek, straciłem nawet świetnie zapowiadającego się wobka @szpiega i... i nic. @patu łowił głównie - chyba, może sam sprostuje - na woblery WO-BI. Myślę, że on sam o nich będzie mógł cos powiedzieć...

Witam, są to wobki znajomego mojego znajomego do którego nawet nie mam namiarów :( , wszystkie uklejopodobne do szybkiego prowadzenia. z całego arsenału wyróznia sie jeden... który przynosi mi 90 proc. ostatnio złowionych rap. widać jest w nim to coś :mellow: i wygląda jak uklejka w ciąży,hihi...mifek z resztą widział

Remek a skad wiesz, że by się nadały :mellow:

Tak na poważnie to myślę, że patu jest zbyt skromny. Ja posiadam jakieś niedobitki WOBI, ale dobry znajomy patu - jacek (właściciel sklepu wędkarskiego w Wiosce Z Kominami - tej co to se sami chmury produkuja - <_< <_< <_< , z tego co się orientuje ma niemal stałe dojście do WOBI. Oj coś czuje, że się w tym tygodniu do sąsiedniej wioski wybiore :mellow: - a jesli tak będzie to przesylka chyba znowu przesunie sie parę dni.

Aha jeśli chodzi o wobki castingowe to mam nowego favorita :mellow:

@szpiegu powiedz co mam zrobić by się wkupić w Twoje łąski :mellow: <_<

dzieki rognis ale czymże jest kleks w porownaniu do 4 bolkow który wytargał @patu. A tak w ogole to patu masz zółtą kartkę za brak fotek na mojej skrzynce <_< <_< <_<

Sorka mifek , postaram sie nadrobic zaległości :mellow: , w sumie nie ma co oglądać . jedna fotka nadaje się do obejrzenia... ale z poprzednich wypadów wyszły całkiem nieżle :lol: ,reszta słabej jakości :( tak to jest jak się fotografuje samemu

post-286-1348913250,2172_thumb.jpg

Co? Tylko please nie zachowuj się jak prawdziwy boleniarz i nie mów - wobler. Powiedz co to takiego.

Remuś daleko mi do prawdziwego boleniowca więc moge powiedzieć, że to woblerek.... :mellow:

A tak powazniej rzecz ujmując to masz pecha bo owe woblerki są niemal nienamierzalne. Mam na mysli zabawki robione przez @szpiega. Po prostu rewelacja.

nie taka lipa straszna jak ja maluj. nie zapominaj ze @szpiegu przygotował niewielka partyjke woblrekow na zlot. pytanie czy organizator moze stawac w szranki z uczestnikami zlotu :mellow:

Jak bedziesz grzeczny to moz euda mi sie wyczarować jakiegos jednego do prob tak na zaostrzenie apetytu :mellow:

@Patu28

Masz może jakieś zdjęcie tego killera boleniowego. :D

niestety nie mam, przy okazji postaram sie zrobic.. @wujek gratuluje pieknej brzany...piekna rybka

@Patu28

Dzięki za odpowiedż,licze na to zdjęcie.Mam ochote wystrogać jakąś kopie tego wobka. :D