Ras al Ghul Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Znalazłem wahadłówkę jak w temacie. Wygląda na solidną robotę. Ktoś miał styczność z tą przynętą ewentualnie coś więcej o niej wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ciekawa, nie widziałem podbijanych wahadeł od rewersu. A możesz wrzucić jej profil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Mam taką, to seryjna produkcja ABU z lat chyba 80-tych. Jak potrzeba to jutro przeszukam katalogi i podam w którym roku była jej "premiera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Wcześniej, jest już w katalogu z 1975, wcześniejszych nie mam. To bardzo dobra błystka ABU Salar, na pstrągi okonie itp, mam chyba jeszcze dwie sztuki i używam. Druga z prawej w pierwszym rzędzie od góry mały srebrniaczek, z małej rzeczki na to wahadełko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Abu Salar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi