Artech Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Jakoś kołowrotka holem sandaczy to jeszcze nie zjechem. Może dlatego, że holuję wędką a kołowrotkiem wybieram nadmiar linki ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mi to się niestety udaje:) hol jest szybki:)- ale ostatnie dwa sezony nie zepsułem żadnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja do łowienia z opadu do 25 gram na wodzie stojącej używam od trzech sezonów Daiwy SS II 3000 (2 sztuki). Były ze mną też kilka razy na Wiśle gdzie podbijałem 35 gram i dalej pracują bardzo dobrze. Maszynki użytkuję w sezonie bardzo intensywnie mimo tego, że posiadam jeszcze kilkanaście innych kręciołków lepszej klasy. To dlatego, że zakup takiego kręciołka to jakieś 400 zł i są wręcz stworzone do ciężkiego orania kogutami i gumami. Mogę je szczerze polecić, a swoją drogą to chyba odpowiednik Emblema na rynek USA jeśli się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi