Skocz do zawartości
  • 0

Zielona Góra

Krismuaythai

Pytanie

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Przeprowadziłem sie do ZG chciałem zapytać o możliwości wyskoczenie gdzieś po pracy na okonie lub sandacze

jest troche takich miejsc. pytanie tylko czy chcesz mieć pod kominem czy dopuszczasz np 30-40 km jazdy w jedną strone :)

• 0

jest troche takich miejsc. pytanie tylko czy chcesz mieć pod kominem czy dopuszczasz np 30-40 km jazdy w jedną strone :)

30-40km to mam Odrę, Dąbie, Jelito a nawet Goszcze itp to wszystko wiem bo juz bywałem tu jak mieszkałem pod Świebodzinem

Chodzi mi bardziej w okolicy ZG

• 0

30-40km to mam Odrę, Dąbie, Jelito a nawet Goszcze itp to wszystko wiem bo juz bywałem tu jak mieszkałem pod Świebodzinem

Chodzi mi bardziej w okolicy ZG

A jak jest na Jelicie w ostatnim czasie ?

Bo ja ostatnio byłem z 5-7 lat temu pewnie i bardzo mnie tam ciągnie.

• 0

Cześć, 
drodzy koledzy z ZG - żeby umilić sobie wieczór w delegacji, planuję spędzić go z wędką nad Odrą w Waszej okolicy. Na co dzień wiślany zawodnik - pierwszy raz będę obławiał Odrę.
Czy możecie doradzić mi, które miejsce wybrać na wieczorny spacer za klenio-boleniem? Tak, żebym mógł dojechać samochodem... najlepiej w obrębie poniższego zdjęcia.

post-47809-0-51936300-1529052266_thumb.jpg

Z góry bardzo dziękuję! 

• 0

Cześć, 

drodzy koledzy z ZG - żeby umilić sobie wieczór w delegacji, planuję spędzić go z wędką nad Odrą w Waszej okolicy. Na co dzień wiślany zawodnik - pierwszy raz będę obławiał Odrę.

Czy możecie doradzić mi, które miejsce wybrać na wieczorny spacer za klenio-boleniem? Tak, żebym mógł dojechać samochodem... najlepiej w obrębie poniższego zdjęcia.

attachicon.gif ZielonaGora.JPG

Z góry bardzo dziękuję! Kieruj się na Auchana pozniej na miejscowość Wysokie a następnie na przeprawe promową w Pomorsku ,czyli od Auchana cały czas prosto

Tam powinieneś cos trafić