Krismuaythai Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Hej czy jest umyj ktoś z ZG?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pavko Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ale co umyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 plewo Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 siema! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krismuaythai Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Przepraszam słownik mi zmienił śmiesznie wyszło Chciałem zapytac czy jest tu ktoś z ZG?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MaverikZagan Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 No siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tom3 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Pewnie z Zielonej parę osób się znajdzie. Ale o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZedSet Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 OMG ! Zielona Góra w dziale SF...wybiło gdzieś studzienkę??? :lol: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krismuaythai Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Przeprowadziłem sie do ZG chciałem zapytać o możliwości wyskoczenie gdzieś po pracy na okonie lub sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Przeprowadziłem sie do ZG chciałem zapytać o możliwości wyskoczenie gdzieś po pracy na okonie lub sandaczejest troche takich miejsc. pytanie tylko czy chcesz mieć pod kominem czy dopuszczasz np 30-40 km jazdy w jedną strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tom3 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Najszybciej dojedziesz przez Wysokie na Odrę,15 do 20 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZedSet Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Pomorsko,Brody...polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krismuaythai Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 jest troche takich miejsc. pytanie tylko czy chcesz mieć pod kominem czy dopuszczasz np 30-40 km jazdy w jedną strone 30-40km to mam Odrę, Dąbie, Jelito a nawet Goszcze itp to wszystko wiem bo juz bywałem tu jak mieszkałem pod Świebodzinem Chodzi mi bardziej w okolicy ZG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Novis Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Cześć Krzyś.A jednak wróciłeś z obczyzny. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krismuaythai Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Tak wróciłem dzięki Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tom3 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Możesz spróbować na Linach ,ale tam raczej tylko łódka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pit1982 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 jak byś się wybierał nad odrę w okolice Pomorska daj znać pokarze kilka fajnych glowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oskar Werwicki Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jeśli chodzi o SF to port w Nowej soli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Konop3006 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 ja jestem z Zielonej Góry. Może ktoś chce gdzieś pojzdzic na oderkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość mikolaj Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 30-40km to mam Odrę, Dąbie, Jelito a nawet Goszcze itp to wszystko wiem bo juz bywałem tu jak mieszkałem pod Świebodzinem Chodzi mi bardziej w okolicy ZG A jak jest na Jelicie w ostatnim czasie ?Bo ja ostatnio byłem z 5-7 lat temu pewnie i bardzo mnie tam ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Szukam uczynnej duszy z ZG, która odbierze coś od niepewnego sprzedawcy na olx proszę o priv jeżeli się takowa znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karuzo27 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Cześć, drodzy koledzy z ZG - żeby umilić sobie wieczór w delegacji, planuję spędzić go z wędką nad Odrą w Waszej okolicy. Na co dzień wiślany zawodnik - pierwszy raz będę obławiał Odrę.Czy możecie doradzić mi, które miejsce wybrać na wieczorny spacer za klenio-boleniem? Tak, żebym mógł dojechać samochodem... najlepiej w obrębie poniższego zdjęcia. Z góry bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pit1982 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Cześć, drodzy koledzy z ZG - żeby umilić sobie wieczór w delegacji, planuję spędzić go z wędką nad Odrą w Waszej okolicy. Na co dzień wiślany zawodnik - pierwszy raz będę obławiał Odrę.Czy możecie doradzić mi, które miejsce wybrać na wieczorny spacer za klenio-boleniem? Tak, żebym mógł dojechać samochodem... najlepiej w obrębie poniższego zdjęcia. ZielonaGora.JPG Z góry bardzo dziękuję! Kieruj się na Auchana pozniej na miejscowość Wysokie a następnie na przeprawe promową w Pomorsku ,czyli od Auchana cały czas prostoTam powinieneś cos trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krismuaythai
Hej czy jest umyj ktoś z ZG??
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi