Guzu Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Przegladajac pewne amerykanskie forum o wedkarstwie morskim, trafilem na takie oto ciekawe zdjecie. Jak dla mnie ugiecie kija ...BOMBA. Dodam ze hol zakonczyl sie happy endem, ryba na poklad, a kijek podobno sluzy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Na 99 jest błąd w uzbrojeniu, tak na moje oko to jeda przelotka więcej załatwiałaby sprawę równego ugięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Przed NGC zakładano dużo mniej przelotek, a kije nie padały od tego bardziej ... A to zdjęcie, to po prostu ilustracja praktyczna kwadratury koła Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 moim zdaniem to zdjęcie wskazuje bardziej na typ, czy też sposób holu przez wędkarza, niż typ ugięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 A bo uny majo chińskie badyle, co sie w chińskie ósemkie wyginajom. A co do zbrojenia, to nie ma to, jak Recipes niezawodnego Batson Team . To jest dla mnie krynica wiedzy zbrojeniowej (bo tak najprościej ), choć pewne modyfikacje czasami wprowadzam. Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Mój Twin Power z 94' gnie się podobnie .. dlatego tak kocham tego kijka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Dobrze układa się do transportu w samochodzie? Wzdłuż boków i podsufitki? Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi