platynowłosy Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Witam Panowie Od kiedy smak mi się nowo zorientował i przeszedłem z rodzimej czystej na whisky, zostało mi kilkanaście słoiczków z grzybkami w zalewie octowej.Powiedźcie proszę, jak długo można je przechowywać w lodówce. Nadmieniam, że są hermetycznie zamknięte. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Kilka lat. I to niekoniecznie w lodówce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam Panowieprzeszedłem z rodzimej czystej na whiskyPrzecież od rodzimej czystej nie ma nic lepszego!Cyba, że dwie rodzime czyste Ale można też to wszystko pogodzić i zacząć wspierać lokalny przemysł bimbrowniczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ja od niedawna zasmakowałem właśnie w bimbrze od tamtej pory nawet o białej nie myślę... Jak zawsze miałem nieziemskie kace, to po bimberku wstaję rześki rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ja od niedawna zasmakowałem właśnie w bimbrze od tamtej pory nawet o białej nie myślę... Jak zawsze miałem nieziemskie kace, to po bimberku wstaję rześki rano mnie po bimbrze nie klepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Bimberek dobrze zrobiony i zaprawiony to najlepszy trunek. Sam od jakiegoś czasu wole się tym raczyć, i fakt że obecne wódki nawet na skraj tego nie podchodzą a Olku grzybki w zalewie octowej do tego to po prostu MISTRZOSTWO ŚWIATA ! :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A to grzyby tu również nie powinny być c&R?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Grzyby jak grzyby. Gorzej jak ortodoksi zaczną się ciskać, że C&R i bimbru dotyczyć powinno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Najlepsza wódeczka to cztero cełóweczka. Cysta,Cerwona,Cudza i Cęsto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi