chlodnica Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam.Z końcem bieżącego miesiąca kończy mi się umowa.Abonentem jestem od samego początku (jeszcze za czasów canal+).Oczywiście od 2 m-cy wydzwaniają,proponują...A ja nauczony poprzednimi doświadczeniami złożyłem wypowiedzenie...Dalej non-stop telefony.Jak pytam się o ofertę to proponują dokładnie to samo co "świeżakowi"...Abonament płacę wysoki,do tego 2xmultiroom...A oni nie mają nic " w rękawie " co by mnie przekonało o pozostaniu w ich szeregach?Może jest tutaj ich przedstawiciel i coś naskrobie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Trzeba jak najdłużej zwlekać z podpisaniem nowej umowy.Ja w ostatnich dniach dostałem super ofertę.Nie zależało mi zbytnio to poczekałem Opłacało się. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Mi zostały jeszcze 3 dni,także czekam wytrwale.Filip a kiedy przedłużałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 To było 2 lata temu.Miałem full pakiet i byłem ich klientem przez ponad 10 lat Też ciężko im było dać dobra ofertę dla takiego klienta :/... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Tak jak u mnie.Ale 2 latka wstecz to inaczej rozmowy się toczyły (patrz-normalniej,mieli coś do zaoferowania).A teraz to chyba bezkonkurencyjni są !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jeżeli chodzi o piłkę nożną to tak.O to głównie mi chodziło.Klienta tak czy siak się powinno szanować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Mi zostały jeszcze 3 dni,także czekam wytrwale.Filip a kiedy przedłużałeś?Mi umowa kończyła się z nc+ 4 miesiące temu. Posłuchałem podobnej rady do rady Filipa.I wiesz co? Nikt do mnie nie zadzwonił Teraz jestem u konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Może nie w kontekście TV ale telefonu w Plus... nie chcieli dać dobrej oferty, złożyłem wypowiedzenie umowy. Następnego dnia tel. z propozycja pozostania na duuuzo lepszych warunkach. Od słowa do słowa z konsultantem i okazuje się, że jak zrywasz umowę to twoja sprawa trafia do innego departamentu, który ma sporo większe możliwości ofertowania... może to jest jakaś droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jano,jeśli chodzi o " komórki " to w pełni się zgadzam.Inna liga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 U nas po terenie kumpel oferuje "kpl."za 30 zł brutto.Wystarczy dostęp do neta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Teraz umowa dla stałych klientów jest na 1,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 2 lata temu jeszcze przedłużyłem z nc+ w tym roku zerwałem umowę. Nie oferowali nic ciekawego, za ta sama kasę chcieli mi zabrać hbo i dać jakies gowniane kanały....zresztą tv to syf !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Mnie zawsze zastanawiało na jakiej mocy, umowy czasowe z końcem trwania same nie wygasają tylko trzeba jakieś durne wypowiedzenia pisać ? Skoro podpisuję umowę na 2 lata to tyle ma trwać a nie jeszcze trzeba pamiętać o wypowiedzeniu, to nie OC. Zlikwidowałem prywatny telefon bo używam służbowego i nie mogli się do mnie dodzwonić, jak mi przyszedł rachunkek dwa razy większy to sam się zorientowałem, że coś jest nie tak ale nie stety było za późno, umowa wygasła i straciłem rabaty, takie to proklienckie prawo mamy. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Mnie zawsze zastanawiało na jakiej mocy, umowy czasowe z końcem trwania same nie wygasają tylko trzeba jakieś durne wypowiedzenia pisać ?Zapewne na mocy klauzuli która jest w prawie chyba wszystkich takich umowach, żepo okresie na który podpisałeś przedłużana jest automatycznie albo na kolejny okres, albo na czas nieokreślony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Jutro wygasa umowa a telefonów i "mejli" mnóstwo.A konkretów ZERO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Jeżeli nie złożyłeś wypowiedzenia umowa nie wygasa! Przechodzi w umowę na czas nieokreślony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Jeżeli nie złożyłeś wypowiedzenia umowa nie wygasa! Przechodzi w umowę na czas nieokreślony.W pierwszym poście o tym napisałem... A dzisiaj rano już po nc+...Wyłączyli dziady.Jeszcze wczoraj coś chciałem " ugrać " ale Pan z sekcji utrzymania klienta nie miał nic do zaoferowania.Wiem z całą pewnością,że zawierając z nimi nową umowę otrzymasz lepsze warunki...Toż to szok.Ale niestety,z nimi już nie zagram. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Zagrasz, zagrasz. Też tak mówiłem.Zakończyłem umowę, szukałem czegoś innego z ligą mistrzów i tak zawarłem nową umowę z NC+. Fakt na dużo korzystniejszych warunkach niż mi oferowali za przedłużenie. Ale to tylko operatywny niezależny przedstawiciel był mi w stanie wykopać jakieś stare promocje o których nikt już nie pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Pisałem wcześniej. Za 30 zł oferują full opcję co tylko możliwe z dekodera nc+. Warunek dostęp do netu.poszukaj w okolicy oferty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Pisałem wcześniej. Za 30 zł oferują full opcję co tylko możliwe z dekodera nc+. Warunek dostęp do netu.poszukaj w okolicy oferty...Wiem,wiem...Od dawna.Teraz więcej czasu na wędkowanie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 I ja wypowiedział em ponad 2 miesiące temu ... dzwonili dzwonili i nic fajnego nie zaoferowali... teraz się ciesze ze 100 zł miesięcznie zostanie w kieszeni... doszedłem do wniosku ze telewizja to syf ... wole iść na ryby a jak nie ma pogody to buszuje w internecie . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Zagrasz, zagrasz. Też tak mówiłem.Przyznaję rację. Ale warunki mega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) A mi umowa kończy się dopiero z 2018 r. Ale już dzisiaj wiem, że nie przedłużę z nimi umowy. Dzieci mi już trochę podrosły więc tłuką youtuba, żona tylko TVN style czy coś tam, a ja zostanę na Netflixie, Youtube i naziemnej. A i kaski na "gumki" zostanie więcej. Edytowane 6 Października 2016 przez bayrt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Przyznaję rację. Ale warunki mega... Pochwal się tymi warunkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Po wyłączeniu sygnału podłączyłem sobie tv naziemną .Po upływie 4 dni znowu telefon.No i gość mówi że mnie nie wymeldowali tylko zawiesili .Zadaje mi pytanie,czy możemy jeszcze ponegocjować.Ja mu że nie,ponieważ już mam inną tv.Ale gość cierpliwie nawija dalej...W końcu pytam co ma mi do zaoferowania.A on mi wyjeżdża z "głębokiej wody" i proponuje przedłużenie umowy za połowę ceny...Jeszcze kilka minut pertraktacji i w końcu doszliśmy do porozumienia (szczególnie że po 4 dniach miałem DOSYĆ naziemnej-tragedia jak dla mnie.Może tragedia ponieważ naście lat nie korzystałem... ).Suma,sumarum otrzymałem warunki mega jak dla mnie,czyli to co miałem,ale za połowę ceny (jedyny warunek od nich to umowa na 24 m-ce). :) Także warto wypowiedzieć i czekać,czekać (podobnie jak na branie życia). :D Wędkarstwo uczy cierpliwości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi