Artek Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jak możesz to napisz co masz w pakiecie i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Oni chyba czytają jerkbait ... bo właśnie dzwonili z mega oferta ... wszytko to co było za te same pieniądze plus 2 kanały gratis .... śmieszni są ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Za oknem zimno i pada? Dopada Cie jesienne zniechecenie? Lek jest tylko jeden - telewizja. Oczywiscie od nc+! Nie czekaj. Zadzwon i przedluz umowe 122947879.TAKIEGO SMSA MI WYSŁALI 10 DNI PRZED KOŃCEM UMOWY CHYBA PODCHODZĄ MNIE TERAZ Psychologicznie bo JUz dzwonienie im się znudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Ja im podziekowalem bo zmienialem mieszkanie ale to co wyprawiali zebym nie rozwiazywal umowy przechodzilo ludzkie pojecie. Na poczatku chcieli mi dowalic wieksza oplate za mniejszy pakiet, pod koniec wiekszy pakiet za pol ceny. Mow od razu ze rozwiazujesz umowe i czekaj do samego konca, sami beda dzwonic. Edytowane 26 Października 2016 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 dzwonia i pisza smsa codziennie ... z ceny nie schodza - ciagle proponuja tylesamo .. 4 dni do konca umowy ( ktora juz wypowiedziałem ) ( zapraponowałem panu ze chce to co miałem ale nie dam wiecej jak 50 zł - to mnie wysmiał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Poczekaj, ja akurat ich nie chciałem więc twardo odmawiałem. Na koniec dzwonił jakiś kerownik który miał większe możliwości negocjacyjne. Jak już przeginali to powiedziałem że złożę zawiadomienie na policję o nękanie i w końcu dali spokój, ale wcześniej raz dzienne miałem telefon. Jak nie odbierałem to było dzwonione w ciągu całego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Panowie sorki, ze sie wtrace ale moze znacie jakas TV przez internet dla mieszkajacych poza granicami PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi