bobesku Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Hej ho!Przyszedł i czas na mnie:)Strugam z lipy:Są to moje pierwsze woblerki-->raczkuję dopieroZaczynamy:Pierwszy idzie na odstrzał linek --> 4cmDrugi :no name --> 6cmTrzecia jest płoteczka:Czwarta Czarna Wdowa --> 7cmPiata uklejeczka --> 5cmChciałbym podziękować koledze woblerwz Za pomoc w wiadomościach prywatnych pozdrówki z Pyrlandii! Edytowane 26 Stycznia 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 No to jak na pierwsze to naprawdę rewelacja - gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 kurcze żeby moje pierwsze wobki tak wyglądały jak Twoje Strach pomyśleć co będzie jak nabierzesz doświadczenia.Tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam. Bardzo ładne wobki. Moje terazniejsze nie wyglądają tak fajnie jak Twoje pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ładne, bedziesz miał z nich pociechę.Już chciałem Cię męczyć na pw co wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Dzięki za miłe słówka:PTeraz robię takie między 2.5cm - 3cm pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Bobesku ten na ostatniej fotce-świetne malowanie pięknie przechodzi na boki kolorek grzbietu-masz potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Dzięki Tomy-staram sięJutro pokażę kleniówki-jaziówki;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Hej ho!Przyszedł czas na moje pierwsze wobki typowo -klenio jaziowe:)Mała prezentacja:Od 2.5cm do 3.2cm (jeden tyle ma) - reszta nie przekracza 3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W kupie siła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Siemasz! Zupełnie przyzwoita robota, jak na debit, to bardzo estetycznie! Zrób jeszcze żółtego, czerwonego i ruszaj testować PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zrób jeszcze żółtego, czerwonego PozdrawiamGrzesiek SiemaMówisz,że jakaś oska i biedronka by się przydała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Musowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ukleje:)Ta mała już była wyżej pokazana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Też fajna, ale chyba lepiej jakbyś kadrował następne tak, jak te pierwsze, żeby więcej woblera było na zdjęciu,bo przy tym rozmiarze jakie wstawiamy na Forum, szczegóły z tej uklejki zupełnie uciekają. Ciekawe jak to wszystko będzie pracować. Ładnie sobie poczynasz!PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Hej hej heloł!dzisiejsze,poranno-niedzielne:)--> + - 3cmspraye + akryle..materiał-Lipka Jest jeszcze taki perłowy z czerwonymi ślipiami ale foty już nie zrobiłem....Widać na fotce (wszystkie razem) Na koniec fotka o nazwie--> No To Pozamiatane:D-->tak z nudów he 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE_CHEER Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witaj ! Już sie nie mogę doczekać jak swoimi wobkami pozamiatasz Puchar Betonów. No i zapisuję się na ten uklejopodobny do testów na Odrze ! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam,Witam:)Pozamiatać to ja jedynie mogę klatkę schodową przy sobocie:D A na Oderke jadę,jadę Teraz od jutra mam miting 4-5 dni od 7-13 na Warcie (za Poznaniem jeszcze nie wiem gdzie) i w następnym tygodniu postrugam te uklejki +- 5cm:) pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam:)7cm -->dedykacja pod większego okonka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Wobek testowy ,że tak powiem:)Inne bebechy itp itd....3.5cm-->kleń,jaś no i okońMalowanie szpreje + cieniowanie żółta farbką akrylową-boki (na monitorze tego tak nie widać a wyszło mi ekstra-pełne zadowolenie)Chodź teraz raczej ide w 100% pracę niż wygląda na dopieszczanie kolorów itp przyjdzie czas jak wyeliminuję dalsze błędy ...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Hej hoDawno mnie tu nie było ale cały czas tworze zmieniam ,kombinujęPotem uzupełnie kilka fot a teraz pokażę 2x ukleje o pracy ,że tak nazwę mocno agresywnej Długość 5cmPozostaje wkleić stery i zalakierować skupiam się w 100% w pracę wabików i postanowiłem robic w tym roku tylko 3-5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 3.5cm Jutro wrzucę nowe dwie sztuki 4.5cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 No i tu taka płoteczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Pokażę 5 sztuk z 12 (reszta się robi)...2 sztuki testowe a 3 szt to już stare bebechy itd:) 4.5cm 5cm-uklej Reszta 3cm -->(jeden ma 3.5) pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 WitamTu taki bobelek Po przeróbce...Trochę żółtego dodane na dupce-rozcieńczonym akrylem (tak dla mojego oka to w sumie i testów malowania) + zmiana steru na grubszy:)Ma łowić klenie ...-->okaże się w praniu bo już po testach pracy itd..jest dobrze:) 17 klocków na wobki 3-3,5cm czeka ,ale ja teraz wole łowić niż strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi