bobesku Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Siemanko4 nowe wobki jeszcze pachnące 3 cm-pływającetu taki podstawowy kolorek na klenika okonesku 3.5cm -wolno tonąceFajnie pod drugą warstwą sprayu mieni się brokacik To m.in dodałem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 3.5cm z lipy żaróweczka ale nie na troćke:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Tu mniejsze bo 3cm Fotki marne...woblerki mają po 3 cienie a zdjęcia oddają może marnie ze dwa... Chyba czas na lepszy aparat:P wszędzie dojda stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zaróweczka to u nas ulubiony kolor kleniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Joł Joł2x uklejeczki 5cm A tu takie 3.5cm limonkadojdą stery Teraz robię z 15 sztuk okonków 3-4cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Bardzo ładne wykonanie . Gratuluję. Pokrywy skrzelowe wyglądają naturalnie. Jak mozesz, pokaż surowe korpusy podczas wykańczania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 seem -zapomniałem eheh SiemaszZnaczków na chwilę obecną nie mam więc coś trzeba robic .Dziś pokażę 4 nowe okonesku--pływające,długośc 3.5cm w porywach 3.7:DDam lepsze foty..większy rozmiar i zbliżenie. Oczywiście dojdą stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nie da się ukryć ŚLICZNE,no i żeby chciało coś na nie się czepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 dzięki @zybi Tu jeszcze jeden taki w miarę podobny do poprzednich też +- 3.5 z tym,że tonący:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Aż chciało by się takowego mieć w swoim pudełku.Tyle,że ja osobiście wolę takie bardziej co to by na nie okonie siadały.Takie okoniowe też robisz?Wszystkie zdjęcia wobków są bez sterów.Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Stery dopasowuję nad wodą i potem wklejam ...następnie wobek idzie do pudełka i nie chce mi się potem już zdjęc robic tylko łowic:)Są już nacięcia na ster lecz racz\ej ich nie widac na fotkach.Dwa jeszcze okonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Jeszcze jeden się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Joł25mm bączkowate-bączki:)foty marnedojdą steryjutro uklesy wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 5cmUklejasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Uklejasy z lipy.Sorki za tak duże fotki...następny raz się poprawięwszędzie stery jeszcze muszę wkleić I sruuu do Warty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Najmniejszy bobelek 3,3cm ......największy 3,7cm sreberko okonki żarówa limonka z czrwonym spodem bączek okonesku w ciemniejszej szacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Bobesku uklejasy super wykonanie. Osobiście takie najbardziej lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Jakieś 3.7cm każdytonące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Piękne te twoje bobelki ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Widać że długo dłubiesz,świetne.Pozdo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Bobesku, bardzo estetyczne wykonanie. Nie ma żadnej niepożądanej kropki farbki, fajne cienie. Dla mnie GIT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Dzięki:)Tu 5 nowych bobelków nie przekraczają 3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Bajkowe wobkiDo następnej partii pożyczę Ci muszelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Kiełbik5cmMateriał-lipaStery dojdą w sobotę bo zrobiłem 3x:)trochę się przy tym narobiłem....mam nadzieję,że Warta wynagrodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Kleniówy ...4 fotki a dwa wobki:)Jeden ma 29mm drugi 30mmPływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi