kubaS 1 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Co to się stało, że wystrój tła jakiś inny ? A tak serio to wobki pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Co to się stało, że wystrój tła jakiś inny ? A tak serio to wobki pełna profeska Dzięki Panie.-No tym razem Perchy sesje miały przy naturalnym świetle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinTrout Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No centralnie kozackie te okoniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Co to się stało, że wystrój tła jakiś inny ? A tak serio to wobki pełna profeska Dzięki Panie.-No tym razem Perchy sesje miały przy naturalnym świetle:) No i w końcu coś ze sterem. Jakoś słabo ogląda się półprodukty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ładnie Panie,Kuba na razie 2 zwiadowców wysłał a armia okoni dopiero nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Hej ho!Przyszedł i czas na mnie:)Strugam z lipy:Są to moje pierwsze woblerki-->raczkuję dopieroTakże Kolego @MateuszM, jak masz kilka wolnych popołudni, to do dzieła <_< PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ładnie Panie,Kuba na razie 2 zwiadowców wysłał a armia okoni dopiero nadchodzi Hehe no szykuje konkretną armię....mam nadzieje ,że szybko na przelewach nie polegnąJeden oddział będzie walczył w całej WLKP na Warcie a drugi w ciężkich północnych terenach od Poznania - na Wełnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Rok temu już pokazały, że to elitarne jednostki komandosów, wiec raczej dadzą radę Kluski okopane na przelewach chyba są mniejszym zagrożeniem niż snajpero-esoxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Robi się mały oddział na zawody i do rekreacyjnego urywania:p24 albo 25 sztuk..wielkość trójeczkiJak pomaluję?? Pewnie 50% okonków reszta się zobaczy.Efekt końcowy wkrótce na porządnych fotkach:) Coś w tym stylu jak majne poprzednie okonki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 No to jak je skończysz, możesz przejść do ataku na przelewy PSLimonki były świetne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 PSLimonki były świetne... Limonki są dobre jak nie płynie taki syf jak teraz... (czystsza woda musi być + słoneczko..--na chwilę obecną jest tylko słońce:DAle mały pułk limonek zrobię tak po maju,najpóźniej na czerwiec muszą już być gotowe. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 O popesku!Te okonesku git bobesku Reszta też zajebiaszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 3cm c.d.n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Niezła robota. Smakowicie wyglądają i chyba nie tylko dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Widzę że masz ten sam problem co ja, mianowicie żółte oko, mimo że pewnie dobrej jakości spray to Ci ta żółć spływa, przechodząc od zielonkawego posmaku dopiero do żółci. Sam nie wiem jak to zlikwidować a nie mam zbytnio czasu żeby poszukać jakiegoś lepszego mazidła. Pozdrawiam MRz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja tą farbkę chciałem wpierw wywalić....ale to fajnie się okazało przechodzi w dwa kolorki...dookoła jest jakby lekka zieleń a potem przechodzi w żółty (na środku)..na fotce tego tak nie widać ...mała pierdoła ,ale ładnie to wyszło:)Oko się składa teraz z 3 kolorów od dwóch farbek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Mam to samo z farbką akrylową w tubce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Niby to nie przeszkadza w niczym - wiadomo ale zamierzenie było inne nieprawdaż Bob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Czasami z nie zamierzonych rzeczy wychodzi fajny efekt, na tym to wszystko polega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 3cm..praca drobna ,fajnie czuć na kijku....pływająco-neutralne..w zależności jakie kotwy damy (pływają lub bardzo wolno toną). c.d.n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Takie mi mają brać i za wobkiem ganiać.Bo po to m.in strugam:).. archiwum 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ależ kaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Piiięęękknnyyy dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No to trzy ostatnie i przerwa z okonkami:)Dane techniczne jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Widze, że Kuba szykuje się na zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi