guciolucky Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Odpicowane na maxa, teraz tylko jeździć i łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Odpicowane na maxa, teraz tylko jeździć i łowić. Ustawione i gotowe:)Tylko czekam na listonosza z kotwiczkami i po świętach jazda;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ustawione i gotowe:)Tylko czekam na listonosza z kotwiczkami i po świętach jazda;p No po świętach wiosna ma już się na dobre zadomowić Więc kończ Waś wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 No po świętach wiosna ma już się na dobre zadomowić Czekam na listonosza z małym uzupełnieniem VMC i Mustadów:) Mam nadzieje ,że przyjdzie razem z wiosną pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Czuje, że po świętach nam pokarzesz jak klenie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Można startować;pTylko jeszcze na mniejsze kółeczka czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Można startować;pTylko jeszcze na mniejsze kółeczka czekam:) Witam Ile zapłaciłeś za te wszystkie kotwiczki i kółeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 10 sztuk Mustadów -->6zł10 sztuk VMC--->6.4zł10 sztuk VMC z krótkich --> 7.5zł Kółeczka Kostal 3mm 50sztuk --> 3.5zł Zamówiłem 60sztuk kotwiczek... Ogólnie średnio taki Mustad czy VMC to koszt 60-70 groszy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Lunari ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja ostatnio pokupowałem troche ownerów suuuper jakość ale kurde ta cena ...Chyba skuszę się na te mustady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 VMC są mocniejsze,troszkę grubsze (drucik grubszy)..Te Mustady takie drucioki...(no to akurat taki model)Na większej rybie raczej nie dadzą rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 28-30mmWolno tonące...Było 12 sztuk- z testów wyszło 9 dobrych.. w pudełku miejsce tylko dla 6 najlepszych.Tak mniej więcej wyglądają...Malowanie--> proste=skuteczne:) Szpreje + akryle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Fajnie że wypuściłeś coś dla odmiany ładna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Fajnie że wypuściłeś coś dla odmiany ładna robota Eeee tam, Kuba, nie widzisz że Jakub okoniom grzbiety okleił niebieską plasteliną Ładnie Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dzisiaj łaziłem w centrum małego miasta (poustawiać wobki) niedaleko PŃ i taki gościu łowił nad Wartą....Pytałem czy Pan co ułowił , mówił że siedzi już w tym miejscu kilka lat .... karmi pszenicą i ma wyniki ----nie narzekał .. To my pogadali i poszedłem dalej ustawiać woblerki:D p.s -Te pomniko-ławeczki są 10metrów od Warty:) Można tam usiąść ,poobserwować rzekę,zjeść coś itd:)tak mnie dziś lekko szarpie heheh...potem wstawię foto nowych wariatów (wobków) 3-4cm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Fajno to wygląda... Zdradził Ci jakieś sekrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Toż to ksiądz, więc obowiązuje go tajemnica spowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Toż to ksiądz, więc obowiązuje go tajemnica spowiedzi też po zauważyłem ,a gdzie jego wędka pewnie zamiast na ryby przyszedł stawiać wino za mszalne,a to łubuzek <_< to gdzie ta libacyjka dołączę choć by mogę do Częstochowy na kolanach ,wiecie w autobusie też da się klęczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zapraszam nad WartęObok siedzi taki podobny tylko bez czapy i ponoć nęci pęczakiem i pinką... Nowe duszki ..długość jak to u mnie bywa ostatnio 28-32mm.Duchy pojawiają się znikąd we Warcie i mają za zadanie straszyć klenio-jazio-okonio-bolenio-szczupaki.z lipy-bardzo wolno tonące lub N Te dwa u góry w pudełku mają 4cm to są testowę wobki..Trójeczek jest chyba 9.....Już po testach -ustawione-zmienię tylko w niektórych kółka na mniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Te 4cm. w moim guście wymiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Nie raczej Kuba się nie wymieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Nie raczej Kuba się nie wymieni Kubuś ma racjęNie wyobrażam sobie łapać na inne niż swoje.. więc w tym roku nawet wysprzedałem 99.9% woblerków seryjnych i innych rękodzieł W pudełkach mam miejsce tylko na moje wynalazki:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja tak samo twierdzę, co prawda mam w pudełku kilka dzieł kolegów z forum, ale co swoje to swoje Nie mam żadnego fabrycznego wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A ja mam i takie i takie ale fakt, jak się ma swoje to się łowi na nie... a jaki żal jak trzeba zerwać przynętę? Mialem tak przy pierwszym prototypie woblera 6cm. w drugim rzucie niemiłosierny zawad i po wobku, miałem się popłakać i popełnić sado maso ale skończyło się na zwykłym zapaleniu znicza. Zbił bym kokosy na woblerach firmowych które mam w pudełku, ale jakoś mam sentyment więc zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi