bobesku Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Na duszkaJedna z dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Piękny Bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Glapkowate okonki:)koło 30mmtonącelipa. Wersja mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Znowu te okonki Nie no super robota Kuba. ;)A i sceneria znowu zmieniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Tak już mam Panie Jakubie z tymi okonkami..opętały mnie:) Tu jeszcze się jeden zapodział.Fota od boku i tyło-spodu. +- 30mm...dośc ciężki nabój tonący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No i kanibalizm okonków zdaje egzamin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Lipa się skończyła a rybki nawet fajnie gryzą...Nie pamiętam kiedy miałem nożyk w ręce...jest głód strugania Dziś dość dużo --->lecz nie za dużych Jazi Tu jeden z dzisiaj 30 maj.....póki co małe ,ale byki;p Z innej beczki Płoteczki też polubiły wobki: No i latawce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No doczekałem sięJest lipa jest struganie-teraz tylko ułożyć plan w głowie. co tu wystrugać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Uuu, grubo! Kuba na ryby, a nie do strugania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Glapki..takie z łuską 3D.. Długość--3cm Stery są jeszcze na wcisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Robię sobie takie ukleje..4cm mają.....taki ala uniwersalek na Wartę..kombinuję z obciążeniem-zobaczymy co wyjdzie:) No i Pakmany..koło 25mm...to nie są owady(tzn nie będą). Nie będzie żadnych nóżek ,żadnych segmentów tułowia,itp..Będzie zwykła kulka która ma łowić i tyle Oprócz tego jakieś wariaty pod okonka i glapki trójeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ukleje45mmlipoweMam też takie glapkowate-gapiorki 3cm zrobione ,ale jeszcze do końca brakuję im sterów:)Także potem wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Fajne wobki te z 3D..upczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Ukleja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 3cmtonącyz lipki (zresztą jak moje wszystkie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Jak wyżej..3cm ..tonący nabój:) Pany kleksy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Pracujemy dalej...bo zamiast mieć coraz więcej wobków to w pudełku coraz bardziej pusto...W produkcji glapeczki 3 ,okonki 3.5 ,ukleje 4.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Pewnie niektóre też by dały radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dzisiaj zaliczyłem tzw komplet płociowo-leszczowo-krąpiowy.Wcale na te rybki nie narzekam...fajne są takie niepsodziewanki:)Choć za często się zdarzają i już mnie nudzą-->nie zaskakują..Płoć jest rzadsza..krąp lub leszczyk to praktycznie co noc.Na duszka Panie:) No i ostatni kleksio 45..z końca lipca (29.07 bodajże) Powolutku kończę robić sporą armię bo +- 50 wobków:)Za jakiś czas nasypie tu fotek z nowymi drewnianymi rybkami. pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Witam Posen...A gdzie to kolega poławia takie rybki na Warciuni...? <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Witam Zgadza się na Warciuni--Tzn na 100 wypadów 95 to Warta:) Pewnie kolega spyta gdzie:To cały okręg PŃ + Gorzowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Yo jołWitamW końcu mogę coś pokazaćGalpeczkiWobki długość od 32-34mmStery dojdą\zostaną wklejone w przyszłym tygodniu.Waga -na chwile obecna nieznana (jestem na etapie kup teraz wagę jubilerską),ale dość sporo...daleki zasięg.Wszystkich nie wrzucam -pokaże może kilka. Z tego koloru jestem bardzo zadowolony (pomieszałem farby i wyszło lepiej niż chciałem) Okonesku w jaśniejszej szacie c.d.n... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Percz 34-35mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Deszczowy rapciak:)Na duszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi