Gruzin Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Kuba zrób też pływające glapeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Witam , no bardzo fajne woblerki szczegolnie ostatnie modele i kolorystyka tym bardziej musza cieszyc bo skutecznie kusza ryby. Ja usilnie mecze temat gorzowskich bolkow z zatoki poki co bez efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Radek ostatnio o tym myślałem właśnie. ZiomSab--dzięki..ja już teraz od sierpnia tylko w okręgu pyry zwanej:)Ewentualnie od czasu do czasu jeszcze na styku tych okręgów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Fajne te kleniowki,na czystą wodę bym je zakładał,prześwietloną tym bardziej,na pewno łowne są One są płaskawe,jak glapki to chyba są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Fajne te kleniowki,na czystą wodę bym je zakładał,prześwietloną tym bardziej,na pewno łowne są One są płaskawe,jak glapki to chyba są? Dzięki Co do tej płaskości to zależy w sumie które...tych mi wszyło koło 10szt i akurat nie są płaskie:) Glapki- tak tylko na nie mówię z przyzwyczajenia bo jak na swoją długość są dość wysokie .Płaskie też czasem robię.Niedługo się chyba za takie zabiorę....... pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Taki wynalazek zrobiłem...długość 45mm...Pomalowany na popaprańca...przecierany,popaprany:)Nie wiem czemu ,ale mi się podoba..ma to coś..Bez kotwiczek pływa..a co dalej to powiem jak go wykąpie we Warcie.Bo jeszcze nawet nie był ubrany w kotwickzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 43mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IIIIII Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ładny kleń z Sierakowskiego odcinka i boleń też, dałeś zbyt wiele detali za zdjęciami Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ładny kleń z Sierakowskiego odcinka i boleń też, dałeś zbyt wiele detali za zdjęciami Kuba. no teraz to juz na pewno nie tylko bywalcy tego odcinka wiedza o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Bywam tam kilka razy w roku..(tylko w sumie latem)Gdybym chciał zachować tajemnicy gdzie łowię to bym tych zdjęć tu nie wstawił...Mam fotki które pokazuję i takie które internetu nie ujrzą.Ten odcinek darzy rybą tak często jak każdy inny w WLKP:)Niczym się nie wyróżnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Fajny ten ostatni wyszedł,pewnie nieźle mieli wode <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 dzięki kolego:)Zapomniałem o zielonkawej uklei .. Jak na mnie to dość spory wobek bo aż 5,5cm:) Jutro będę miał zdjęcie uklei w odcieniach niebieskich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Hej ho Tutaj brat zielonej uklei czyli uklej w odcieniach niebieskich:)Jak dobrze zmierzyłem to 53-54mmStrugałem z myślą o opasce którą od nowego tygodnia chyba pomęczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Okonik 4,5cm Tu taka agresywna czwóreczka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Fajne.Ale tak popaprany najbardziej mi się widzi dasz rade następnego takiego popaprać A i już ostatnio miałem pytać, gdzie się podziały muszelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Fajne.Ale tak popaprany najbardziej mi się widzi dasz rade następnego takiego popaprać A i już ostatnio miałem pytać, gdzie się podziały muszelki? Chyba dam radę..taki sam nigdy nie będzie ,ale myślę że podobny.Zresztą spróbuję i zobaczę bo głowy nie daję Tylko teraz mniejsze. Muszelki są...czekają aż mi się kamienie znudzą heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Okonek z centrum na ukleję 4,5cm o pracy agresywno-szeroko-szalonej Ładnie tam pod mostem zaganiał i się nadział na VMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dzisiaj na 3cm okonka w nocy brały takie oto drapieżniki W sumie na brzegu 3 sztuki....a nad ranem okonki na okonki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Szykowanko pod te co wyżej na zdjęciu plus minus 23mm,będą tonące..jedna kotwiczka pod spodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Rzeczne okonki na "duszka" ...Jakoś wczoraj gustowały w odcieniach z zielonym. Miałem w nocy połazic-taki był cel ,ale wstałem dokłądnie o 6 godzin za późno więc z rana uderzyłem na okonki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Kurcze, ale mi się podobają te Twoje ostatnie cukiereczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Coś się robi:) Lewy rząd od góry:-Mini wobki tzw z "jajami" troszkę ponad 20mm--> szał jajek przeszedł to postanowiłem sobie kilka na próbę zrobić.-Niżej większe ukleje 85-95mm.. Środkowy rząd:-Takie standardowe uklejasy 6-7cm-Pod nimi 2x okonie 6cm Prawy rząd:-Oddział Warcianych kleniówek od 3-4cm To oczywiście nie są pokończone korpusy bo czeka jeszcze dużo zabawy z papierami ściernymi ..no,ale już coś widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Piknie panie ja też już zacząłem nowe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jakiś czas temu zrobiłem takie uklejasy 42-45mm tylko potem zapomnaiłem im fotki "walnąc"..no to teraz wrzucę....Dobrze robią głównie na opaskach...tam ich urzywam najcześciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Każdy 3,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi