DamianeQ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mam taką samą wagę, będziesz z niej zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 A baterie to się w tym kiedyś kończą chłopaki? Ja kupiłem swoją z rok temu i ładnie pięknie działa dalej Żarty żartami waga musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 jaki koszt takiej wagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) jaki koszt takiej wagi? 18zł razem z przesyłka (list polecony ekonomiczny)Bateryjki w zestawie. Edytowane 5 Stycznia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 O kurcze taniocha i ja takiej jeszcze nie mam?;DJak byś mógł podeslij mi prosze link do aukcji gdzie kupiłeś na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jeśli można to też poproszę o link. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 wtrącę się http://allegro.pl/listing.php/search?change_view=1&order=d&sg=1&string=waga+jubilerska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Tylko polecam sobie wybrać u sprzedawcy który wysyła poleconym....bo 90% pcha do skrzynki i można czasem się wagi nie doczekać a reklamacji wtedy na zwykły list nie ma.Myślę,że warto te 2zł dać więcej i mieć polecony:)...Przynajmniej ja tak robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 nie no bobesku tego sie po tobie nie spodziewałem ze lakierami do paznokci wobki bedziesz malował ha ha a ze mnie sie smiales ile dałes ? ja w chinskim markecie po 3 zeta kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) nie no bobesku tego sie po tobie nie spodziewałem ze lakierami do paznokci wobki bedziesz malował ha ha a ze mnie sie smiales ile dałes ? ja w chinskim markecie po 3 zeta kupowałem O nie, ty mnie wszędzie znajdziesz:DNie smiałem się z Ciebie mistrzu tylko myślałem ,że to ty sobie te paznokcie malujesz Ja kupiłem perłowy za 5.99zł w Rossmannie:)Maluję akrylami .lakier stanowi może 2% całego malowania Panie. Jutro kończę pierwszą strzebelkę- taką na próbę.pozdro Edytowane 5 Stycznia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Świetne są też lakiery do paznokci INGLOT - perła opalizująca (rózne warianty na niebiesko, zielono i różowo) tylko niestety drożyzna bo po 20 Kupiłem też ostatnio spray opalizujący z gamy MOTIP-u ale mimo ciemnego podkładu nie mogę uzyskać na powierzchni wobka tego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Ufff udało się zrobic pierwszą strzebelkę Dane techniczne:7cmpływającaster dojdziewaga jest w drodze ,więc podam "zaś"materiał --->lipa + nożyk do tapet + papir ścierny:)malowanie-95% akryle ...mieszanki brązu,złota,czarnego ,perełki,srebro...itd....troszkę drobniutkiego brokatu...pędzelObok (motywator) książka---> ":Alchemik"... Całkowity czas malowania tej rybki to 4godz...bezcenne doświadczenie zdobyte..jakoś to zaczynam powolutku rozumieć podstawy choć to dopiero pierwsze kroki i moje początki z taką metodą malowanek ... Myślę,że najlepszą drogą jest malować,malować ,malować jak najwięcej a efekt przyjdzie..tylko praktyka tu da efekt jaki sobie wymarzę. To co może teraz jakiś pstrążek ?? Oto moja strzebelka. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 No Panie całkiem miło wygląda i tak jak napisałeś im więcej malujesz tym lepiej i krócej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 7 Stycznia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zdolny chłopak z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Mam problem z fotkami:Fotki zrobione i otwierane na kompie przez zwykły Windosowski program do oglądania galerii są o wiele ładniejsze niż te same ale wrzucone tu na forum...Jak temu zaradzic...fotka na kompie ładna a tu jakaś "lipna"... Może ktoś pomoże ..nie rozumiem tego...wrzucam tu fotki przez "fotosik" z pełnym rozmiarze i co ...na kompie ładne a tu nie??? Edycja:Zrobiłem "zmniejszaczem" -jest troszkę lepiej,ale i tak gorzej to wygląda niż jak otwiera Winwows.. Edytowane 7 Stycznia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Ja wrzucam przez zwykły załącznik do wiadomości i wszystko jest ok. Tyle tylko, że bez klikania widać tylko miniatury....ale za to ile mniej roboty Edytowane 7 Stycznia 2013 przez osiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 hyh moze to wina hostingu sprobuj prosto z kompa tak jak kolega wyzej napisal przez załacznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Daj na imageshacka bez poprawiania. Na komputerze sobie ustaw odpowiedni rozmiar i tutaj daj tylko linki. Ja nie widzę różnicy pomiędzy moimi zdjęciami na komputerze a na hostingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 YoTrwa wymiana sprzętu do malowania:)Na dobry początek pędzelki z Repubblica Italiana..."Stamperia"...+ jeden okrągły "Renesans"...gąbeczka...i pędzelek do tzw lawowania.Paletka do mieszania farbek no i systematycznie będę uzupełniać "klamoty .. Te zielonkawe "gapiorki" malowałem jednym pędzelkiem..strzebelke dwoma...teraz mam juz kilka więc narzekać nie mogę-tylko praktykować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zapowiada się ciekawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Oj będzie sie działo. Teraz jeszcze tylko duuużo cierpliwości co poniektórym (np. Ja) brakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ooo a gdzie dostane taka gabeczke jak na foto bo na razie radze sobie taką firmy jerzyk do mycia garów :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 W sklepach dla plastyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 w empiku również ją dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi