Kielo Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Bardzo naturalnie wygląda ,jak dla mnie sam miód:-).I jeszcze raz poproszę o przybliżenie ,nic nie widać :-) Edytowane 20 Lutego 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Bobesku pamiętam jak wstawiałeś na forach swoje pierwsze zdjęcia woblerów i mogę ci powiedzieć z całą pewnością ,że zrobiłeś ogromne postępy w ich wykonywaniu ... piękne woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A to już różnie bywa czasami mala różnica a robi furorę ,co prawda rzadko to się zdarza ale jednak .Tak czy siak oko cieszy.Masz racje ,źle to ująłem.wystarczy zobaczyć jak reaguje okoń na minimalne zmiany szczegółów.Wszystko zależy jaka ryba,na co ,gdzie,jaką metoda,jak prowadzony wabik itd:) Kielooo no masz na makro robiłem aparatem w manualu:) U mnie na lapku jak nadusisz na fotkę myszką to się powiększa zdjęcie i wobler aż wyłazi z monitora:DDobra miłego dzionka idę podłubać przy czymś na klonka-bo zaniedbałem trochę mniejsze wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Mam jeszcze jedną uklejkę ( w sumie zrobiłem 3 szt) i pokombinowałem z fotka bo marudzicie za dużo :Ta jest najmniejsza 5,5cm..z boczku bardzo jasny perłowy błękit...każdą robiłem w różnych odcieniach aby sprawdzic co mi się spodoba i jak mi to wyjdzie:) Innych fot NIE będzie bo nie robię tego na konkurs piękności tylko żeby łowic ryby...Robię fotki coraz lepsze (według mnie) i to musi wystarczyc.. Edytowane 20 Lutego 2013 przez WOBLER-W1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Widać troszkę ten różowy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 U mnie jak kliknę na foto się robi jeszcze mniejsza.Ale nic to, woblerek fajnie wycieniowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 @bobesku - bomba ,ten "myszkowy" kolor to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Dzięki tofik . Grzebię teraz w takich "perczykach"5cmZobaczymy co z tego wyjdzie:) Jestem ciekawy aż za bardzo Edycja --> no i zacząłem malować pstrążki potokowe takim "innym" sposobem..zobaczymy jak to będzie. Edytowane 22 Lutego 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Bardzo ładny korpusik dla okonka.Tak wogóle widać po kształcie i wykonaniu godziny spędzone z nożem w ręku (zupełnie jak u chirurga ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Hej ho!Koło 5cm ...jeszcze dojdzie lakieru,ster.. To jedziemy z tym: Edytowane 27 Lutego 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 27 Lutego 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Pikny bardzo Panie ale znowu nic nie widzę ,weź pstryknij fotkę z odległości 15cm :-) Edytowane 27 Lutego 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Piny bardzo Panie ale znowu nic nie widzę ,weź pstryknij fotkę z odległości 15cm :-)Lewa łapka na ctrl, prawa pokrętłem myszki do przodu aż zobaczysz 300% (normy ) i masz wobka na cały ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) "Buuuu"Pojechałem dziś poustawiac wobki kleniowo-jaziowo.Po godzinie złamałem swój jedyny kij pod te ryby Kongera Lucky.Dobrze,że chociaż z wobków jestem zadowolony .Tylko szkoda,że nie będę miał czym ich używac hehe Edytowane 28 Lutego 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jak Tyś to zrobił ??? w którym miejscu pękł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 pewnie jak odłożył na chwilę to mu bober przegryzł, to musiał być bober, bo bobry tak nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Kiedyś ten kij został "potrącony " przez jadący samochód.Normalnie do potrąciło jadące auto.To musiało na nim pozostawić ślad i po prostu przyszedł czas ,że pękł...Ponad rok po tym "wypadku" nim łowiłem i było wszystko ok..Aż do dziś-zakładam wobka patrzę a po żyłce do mnie jedzie jakieś 20cm szczytówki z dwoma przelotkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Eeee to tragedii nie ma, albo skróc i będzie szybszy albo zrób mu krótką wklejkę i też będzie łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jak Tyś to zrobił ??? w którym miejscu pękł??Koło tej pochylonej brzozy, przy takiej małej sosence A tak na poważnie, możesz wykorzystać moment i jak słusznie zauważył @piotro82, zmontuj z niego wklejkę. Zyskasz nową specjalizację - rodbuilding`era. W CV - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 SiemanderoE tam ponad 3m wklejanki to ja nie chcę z tego robic ...Kij jest krótszy po wypadku ma jakieś plus minus 293cm..pojadę do Art-Rodu po przelotkę szczytową i śmigam dalej za jaziami.Wydaje mi się ,że teraz nawet może się lepiej nim łowic...zresztą nie mam wyboru ten sezon muszę tym przełowic. Na poprawę humoru po złamaniu kija skończyłem robic takiego pstrągasa:)Jakieś 5,5cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ten jest już czadowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Dzięki Tomek. Robię właśnie następne i czekam na medal Justyny Kowalczyk-akurat mam obok złoty kolor ,więc taki krążek dziś założy:)Trochę tez używałem brązu ale więcej złota --- jestem optymistą Edycja--a jednak srebro Edytowane 2 Marca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ale pstronio jest na "złoto" - miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Robię właśnie następne i czekam na medal Justyny Kowalczyk-akurat mam obok złoty kolor ,więc taki krążek dziś założy:)Trochę tez używałem brązu ale więcej złota --- jestem optymistą Edycja--a jednak srebro A jednak kawałek przepowiedni się sprawdził - brązik naszych skoczków heh Teraz przed jakimiś Mistrzostwami Świata zacznę malować takiego wobka pod szczubelka (imitację karasia)....Czyste złoto!! Edytowane 3 Marca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 To przed Soczi narób takich złotych karsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi