joker Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 aż miło patrzeć na ewolucję w malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Siemanderko Powrót moich "duszków"...inne barwy bojowe.-Niecałe 35mm,pływają. Jak to mówi boczek z kiepskich "moje ulubiene". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Yo Jedziemy z "kleniówkami" dalej.Co by duszką nudno w pudełku nie było to odcienie zieleni jak najbardziej wskazane Jak mam byc dokładny to 3,9cm..pływa. Edytowane 8 Marca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Duszki fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jeszcze jeden się znalazł:Wielkosc podobna jak tego wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A jak to pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Yo Jedziemy z "kleniówkami" dalej.Co by duszką nudno w pudełku nie było to odcienie zieleni jak najbardziej wskazane Jak mam byc dokładny to 3,9cm..pływa. Ten moim zdaniem jest MEGA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Pstrążki takie koło 5cmJuż dawno je zrobiłem,ale zapomniałem o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nieźle Ci to idzie...kozackie malowania.Dobrze widze,że firanke masz kupioną pod łuseczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Heheh no jak będzie trzeba na szybko łuskę zrobic to firanka się nada:)Zostanę z łuską,ale bez domu. Te dwa wyżej mi się średnio podobają..ten drugi za bardzo kolorowy ..Jak urwę na krzaczorach to nawet mi żal nie będzie.Trzeci za to fajnie wyszedł zaraz mu zrobię fotkę tylko pyry ugotuję Edytowane 11 Marca 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Bobesku tylko nie zapomnij osolić Puki co to dzielnie bronisz honoru Pyrlandii w dziedzinie strugania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Bobesku tylko nie zapomnij osolić Puki co to dzielnie bronisz honoru Pyrlandii w dziedzinie strugania Damy radę 3 szkoły gastronomiczne robiłem (ale nie wszystkie skończyłem eheh) Ten pstrążek mi się już podoba..To jest wobler gdzie z czystym sumieniem mogę powiedziec "No udał się".Dobra na jakiś czas ...a może na dłuższy przerwa z kropkowanymi bracmi bo mi się trochę znudziły. 5,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) znudziły się czy nie,ważne żeby "kropkom" z pewnej rzeki się podobały pozdro Edytowane 13 Marca 2013 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Łuuuuuu ,ale mnie tu dawno w tym wirtualnym świcie nie było... Od razu tutaj gratuluje wszystkim strugającym nowych pomysłów,nowych wyrobów itp,itd.. Coś tam nastrugałem między innymi taki mały 5,5cm zanderek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) No prawie 4cm będzie.Jeden ciemniejszy drugi troszkę jaśniejszy:) Edytowane 28 Marca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Fajne Kuba widzę znalazłeś swój własny Styl GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Mniejsza sztuka 37mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 bobesku ze 100 lat temu obiecałeś , że coś na giełdę wrzucisz i co... A zamówic da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 bobi woli rwac jak sprzedawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) bobesku ze 100 lat temu obiecałeś , że coś na giełdę wrzucisz i co... A zamówic da radę Obiecuję się poprawic Ale suhar ma dużo racji:) 4cm praca taka "dosc szeroka XXX"..ja go widzę bardziej pod okonka i szczupaczka który ma apetyt na coś drobnego:) Edytowane 31 Marca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 śliczne - a ile to to waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) śliczne - a ile to to waży?HejTen akurat ma idealnie 4cm i waży uzbrojony 4,5gr. Na ktowiczkach VMC 14 jest pływający:) Dobra mała przerwa w struganiu (pokończyły sie materiały)Wrócę tu za jakiś czas-pozdrówki Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ojojoj to cosik dla mnie - uwielbiam takie wobki - 4 cm i ponad 4 gramy - toż to musi zajefajnie fruwaćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 EEEE tam Panie wszystkie wymiataja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ładne wobki, nie ma to tamto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi