bobesku Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) To jak się podobają to jeszcze może takiego 5cm pasiaczka wrzucę (klik na fotkę ładnie ją powiększa i lepiej widac) -przynajmniej u mnie na kompie. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 @bobesku fajne te Twoje wobasy .Ile waży zanderek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Miło się tu zagląda. Łuseczkę ostatnio dołożyłeś, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 YołSandaczu ma 5,5cm i waga uzbrojonego zatrzyma się tak na 6gramach....okonie i sandaczyki szykuje sobie na maj----typowo pod szczupaczki:)Zresztą takie 5 cm okonki nie mają we wodzie lekko...żre je wszystko dookoła.Liczę też na brania innych ryb:) Zobaczymy co z tego będzie bo muszę pomyślec nad sterami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To będzie dla Was!40% duszków i 60% co mi najdzie na pędzel--->raczej odcienie zieleni,żółci... Pływające od 3-4..najwięcej takich 3,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Szalejesz chłopaku, szalejesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Już wszystko jasne dlaczego zniknąłeś z sieci (...) na ponad 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Już wszystko jasne dlaczego zniknąłeś z sieci (...) na ponad 2 tygodnie Piotresku w tym roku trzeba się gdzieś w Polsce spotkac na zawodach to ci podbiorę jakiegoś owada (te osy robisz nadal?) --a ty sobie coś wybierzesz ode mnie.Także rób mi jakiegoś dobrego owada:) Glpioreczka 38mmWaga bez uzbrojenia 4gr Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Piotresku w tym roku trzeba się gdzieś w Polsce spotkac na zawodach to ci podbiorę jakiegoś owada (te osy robisz nadal?) --a ty sobie coś wybierzesz ode mnie.Także rób mi jakiegoś dobrego owada:)W tym roku tylko takie tradycyjne korpusiki (może poza imitacją płoci), ale kilka osek (żółto-czarne ala odwłok osy) się pędzlowało na korpusiku podobnym do Twoich starych bobelków Właśnie se maluję 4 "kiełbasy", tylko jakieś zbyt zzieleniałe wyszły ;/ jak cała czteromiesięczna dłubanina będzie skończona, to dopiero jakieś foty u siebie w wątku popełnię.Kuba, można się machnąć, jak będę wędkował w Twoich stronach to się zgadamy na wypad... Tylko uprzedzam że wtedy "bobelek" wyląduje w domowym pudełku, obok 2 "obcych" wobów których się nie pozbyłem... wiesz, na swojaki najlepiej biorą Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zarąbista glapka Kuba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Radek ty żyjesz? Jakoś cię mało ostatnio..albo mnie mniej i to może dlatego.Wartusię już zaliczasz??czy tez taki jeszcze zaspany jak i ona? Piotrek "bobelki" to mój taki mały kawałek historii--ile radochy dawały to opisać słowami się nie da (wcale nie było potrzeba dużej ryby wtedy)...Mam niezapomnianą historię z nimi:Pojechaliśmy kiedyś z ojcem w pewne miejsce (to już górna Warta była)...Ojciec się ustawił w obiecującym miejscu i łowi.Ja poszedłem w "drugie stronę" i po powrocie on nadal w tym jedym miejscu walczy...Mówię coś jest nie tak,że przez tyle godzin miejsca nawet nie zmienił..Okazało się ,że ma sporo wyjść klusek do bromby i parę podbić na standardowe wobki:) Niestety nic nie wyjął na brzeg -kończyło się tylko na braniu.Wygoniłem go z miejscówki i w " 10minut " złowiłem na "bobliksa" 3 klenie:) Małe ,ale były...heh mina taty bezcenna -zwinął się i pojechał do domku (wynajmowaliśmy tam blisko domek letniskowy)...Od tego czasu jak słyszy słowo bobelek to słyszę "a idź miiiii" Zostało mi ich kilka, leża cały czas na stoliku u mnie:) To nie była kwestia,że bobel jakiś mega łowny był ,tylko on źle do tych kleni się zabierał ....bo na innego wobka podejrzewam też by wzięły jak trzeba...ale fajnie było heh Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) 57mmWaga bez steru i kotwic 6grNa paproszka seledynowego "pyknął"..3gr główka..sprzęt : Robinson Titanium Perch 1-5gr.."Robi" zauber 2000 .....żyłka 0.16 Mikado taka za 7,5 (Dino czy jakoś tak) ...Branie po 9 rano w kamlotach:D Hol szybki zdecydowany co by rybki nie męczyc...choc trochę powyginał wklejkę.Po zrobieniu zdjęc rybka wróciła do wody cała i zdrowa:)--->Jakiś taki niedzielny bałagan mam w głowie heheh ( wybaczcie czasem mam odskoki od normalności). p.s--(nie mam wszystkich pl liter ) Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jakieś małe masz u siebie te okonie, u mnie takie się nie czepiają Malowanie pierwsza klasa,pasiak jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Jakieś małe masz u siebie te okonie, u mnie takie się nie czepiają Malowanie pierwsza klasa,pasiak jak żywy.Miarowe robi bigrafi--ja takie rozmiary "zawodnicze" -takie najcześciej biorą jak ktoś się bawi w rywalizację Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 NO PANIE Bałagan twórczy chyba Mega wobek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Zapraszam do licytacji !Link wrzucam za zgoda władz forum---> za co dziękujęWsparcie dla rzeki Wełny http://allegro.pl/show_item.php?item=3160250044 Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Jakieś 3cmWobler dopiero w trakcie produkcji,,,płetewki dojdą i małe detale:) No tak w 85% gotowy..Malowany przy lupie od babci:p Żeby nie było ,że tylko śpię a nic nie robię....jeden z gromady 30-40 nowych wobków które teraz dziabam pod klenio-jazio-okonie:)Może się podzielę z Wami..ale nie obiecuję. Kliknij "se" na zoom wtedy widac powoli efekt pracy włożonej w te maluszki. pozdrówki idę je pieścic,dopieszczac .. To będzie armia kleniówek bardziej zakręcona niż ta z Korei PŁN. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dzisiaj wobki dotarły całe i zdrowe W życiu nie miałem tak ładnych hand made. W realu miazga , detale i wogóle . Wręcz artyzm Fatastyczna robota , już widzę jak wielkie kropy zasysają te cudeńka no i piszę sie na następne Serdecznie Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Oooo znalazłem swój wątek Okonek 38mm....pływa. Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) 4,8cm A tak sobie pracuję nad tymi wobkami:D"Pracownia" dwa niebieskie "kartony" w jednym klamoty do dłubania w drugim do malowania..z boku wiaderko gdzie są papiery i coś do wiercenia...na dole ścierne i brzeszczot --> to wszystko:)Nie mam nawet gdzie imadła przykręcic -ale daję radę.:... Aha-magazyn lipy w kanapie Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jakub czy tego 4,8cm możesz dla mnie odłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Fajowo ja podobnie do niedawna miałem ale teraz ful wypas ,wobek piękny i oko fajowe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Bobesku a te oczy to sam robisz czy kupne ? Bbardzo realistycznie wygladają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 no warsztat kolego masz zacny taki jak mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mateusz spoko mam takie dwa podobne (ten drugi nawet według mnie lepiej wyszedł) -jednego mogę ci dac.Właśnie się szykuję na zawody (spławikowe) ,ale zrobię przerwę bo wiązanie haczyków nr20 na żyłkach 006 i 008 daje trochę po oczach:)Skoczę zrobic jakies foty nowym "klenióweczką"Potem powrzucam trochę lipy tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi