Kielo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Bardzo ładne proszę Pana:-)Ja też troszkę czasu znalazłem i cosik namazałem ,taka apstrakcja :-)Ale najważniejsze że jutro na łowy wyruszam ,pierwszy raz w tym sezonie :-):-):-) rzeka Liwiec ,prawie wszyscy twierdzą że bezrybna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Rewelacyjne to malowanie robisz gościu Takie malowanie jak na 1,2 focie jak dla mnie jest ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Znowu takie 3,5cm.. Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Fajnie byłoby rozświetlić ten kącik do zdjęć, możesz to zrobić w prosty sposób. Kup sobie taką żarówkę i oprawę z uchwytem. Masz stałe jasne światło. Możesz rozproszyć kalką techniczną lub innym materiałem, jak będzie za ostro. Bo naprawdę ładne rzeczy robisz, aż szkoda, że siedzą w tym ciemnym kącie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 To w sumie jest trochę dziwne bo na laptopie mam idealne te fotki a na stacjonarnym też lekko przyciemnione...Widocznie na laptopie mam za jasny kontraast ustawiony itd..bo skoro Wy też macie przyciemnione to muszę robić w jaśniejszym miejscu..Pokombinuję następny raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Pstrążek 5cm..pływający..ster jeszcze na wcisk - będzie podobny lecz troszkę inny:)Robie 4szt takie..wszystkie w miarę podobne kolorystycznie ,ale każdy zupełnie inny:) Edytowane 1 Maja 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Fiu, Fiu, ależ ładny pstrążek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Te pstrunie mają styl. Robota artystyczna. Sam nie potrafił bym się powstrzymać żeby postawić tylko 3 czerwone kropki na boku i pewnie bym ich naciapał aż miło Wobki z klasą hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Tutaj taki 34mm Drugi kropas "piąteczka" Idę robić nowe kropasy:) Już w sumie prawie gotowe..zupełnie inna kolorystyka teraz będzie--"bardzij cimnij Panie" Muszę "se" przerwę zrobić od takich klenio-jaziowych wobków i porobić coś innego a kropasy mi fajnie ostatnio czas zajmują-polubiłem je robić Edytowane 3 Maja 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Czasami żałuję, że odczepiacze są tak skuteczne . Fajniutki wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 świetne malowanie pstrążków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Pstrazki powalaja ale o tydzien za pozno Tak jak Ci pisalem doszly dzisiaj cukiereczki. Malowanko na zywo wyrywa z kapci Jutro jade na caly dzien na najbardziej rybna rzeke w mojej okolicy i odbeda sie intensywne testy! Jeszcze raz dzieki i badz pewny to nie ostatnie wobki ktore u mnie zamieszkaja. Edytowane 3 Maja 2013 przez Gugcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Fotki od Gugcia na moje wynalazki z lipy (dziękówka)Był też śliczny kropas i parę kleników ,ale maluszki:) Edytowane 6 Maja 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 A ja dziś dwie rapki na moje duszki 4cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Skończyłem kropasy...ogarne się trochę i pstrykne fotosy jakieś.Chyba,że skoczę porzucać zaraz bo mam czas .. Szykuję sobie kolejną partyjkę 15-18szt kleniówek 3,5cm i koło 20 sztuk takich "piąteczek".... Muszę kupić kotwiczki...większą ilość (minimum 100szt) ten Czarny Nikiel pakowany po 100 będzie chyba dobrą opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 No dobra gotowe:)Dwa z czterech..każdy zupełnie inny,każdy inny korpus itd... 6cm 5,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 A gdzie kupujesz te kotwiczki czarny nikiel 100 sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) A gdzie kupujesz te kotwiczki czarny nikiel 100 sztuk?No właśnie napsiałem maila do sklepu trotka...bo widzę są "niedostępne"...czekam na odpowiedź kiedy i czy w ogóle będą..Jak się dowiem to ci napiszę Edytowane 7 Maja 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 ok to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) 5-6cm ostatnie dwie sztuki... Edytowane 8 Maja 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) No i ostatni kropas w ciemniejszej szacie...na żywo ma znaczące złote elementy po bokach.Teraz przerwa w temacie.Dokończę sobie 10-15 kleniówek a potem się biorę za takie 5cm stwory... @popper a co o tym powiesz?? Oceń wygląd a ja popracuję nad wnętrzem. Edytowane 10 Maja 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Wow. Pięknie sobie poczynasz. Ale.. Czemu ja? Kuba, na moje oko, są świetne a ten ostatni zarąbisty. Przemnóż mi proszę ten wzór x 5 i podaj dane do przelewu.Ale w początku czerwca. Będę miał coś dla siebie na urodziny PS.A i co z okiem? Jakoś takie mocno czarne jest. Takie ma być? Czy to wina aparatu? Edytowane 10 Maja 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Dlatego Ty bo przełowiłeś już trochęęęę tych pstrągów i wiesz co dobre:) Wszystko w tym świecie idzie kupic ,ale nie doświadczenie-dlatego lubię słuchac starszych bo to najlepsza kopalnia wiedzy...wiadomo uczymy się do końca życia.Nawet były trener kadry narodowej w spinningu znakomity zresztą wędkarz mówił "nie wstydź się uczyc od innych".. Aparat tak to oko ściemnił jakoś Ogólnie jest ciemne ale nie czarne:) A ta srebrna krecha która idzie od oka przez skrzela w rzeczywistości jest błękitna:) dzięki Znikam stąd na jakiś czas joł Edytowane 10 Maja 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Płociarka ponad 30cm (jeżeli chodzi o spina to życiówka)...Tłuścioch skusił się na mojego "duszka" koło 4cm:)No poprawiła mi humor ta fisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Gratki piękna płociacha ,ja nigdy na spina takiej nie złowiłem :-)O której wzięła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi