Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie byłoby rozświetlić ten kącik do zdjęć, możesz to zrobić w prosty sposób. Kup sobie taką żarówkę i oprawę z uchwytem. Masz stałe jasne światło. Możesz rozproszyć kalką techniczną lub innym materiałem, jak będzie za ostro.  :)

Bo naprawdę ładne rzeczy robisz, aż szkoda, że siedzą w tym ciemnym kącie.

post-46021-0-81539800-1367322164_thumb.jpg

To w sumie jest trochę dziwne bo na laptopie mam idealne te fotki a na stacjonarnym też lekko przyciemnione...Widocznie na laptopie mam za jasny kontraast ustawiony itd..bo skoro Wy też macie przyciemnione to muszę robić w jaśniejszym miejscu..

Pokombinuję następny raz:)

Tutaj taki 34mm

dscf6697__447236.jpg

Drugi kropas "piąteczka"

dscf6851__185498.jpg

dscf6844__948381.jpg

Idę robić nowe kropasy:) Już w sumie prawie gotowe..zupełnie inna kolorystyka teraz będzie--"bardzij cimnij Panie"

Muszę "se" przerwę zrobić od takich klenio-jaziowych wobków i porobić coś innego a kropasy mi fajnie  ostatnio czas zajmują-polubiłem je robić:)

Edytowane przez bobesku

Pstrazki powalaja ale o tydzien za pozno  :P Tak jak Ci pisalem doszly dzisiaj cukiereczki. Malowanko na zywo wyrywa z kapci  :wub:

Jutro jade na caly dzien na najbardziej rybna rzeke w mojej okolicy i odbeda sie intensywne testy!  ;) Jeszcze raz dzieki i badz pewny to nie ostatnie wobki ktore u mnie zamieszkaja. 

Edytowane przez Gugcio

Skończyłem kropasy...ogarne się trochę  i pstrykne fotosy jakieś.

Chyba,że skoczę porzucać zaraz bo mam czas ..

Szykuję sobie kolejną partyjkę 15-18szt  kleniówek 3,5cm i koło 20 sztuk takich "piąteczek"....

Muszę kupić kotwiczki...większą ilość (minimum 100szt) ten Czarny Nikiel pakowany po 100 będzie chyba dobrą opcją.

No i ostatni kropas w ciemniejszej szacie...na żywo ma znaczące złote elementy po bokach.

Teraz przerwa w temacie.

Dokończę sobie 10-15 kleniówek a potem się biorę za takie 5cm stwory...

@popper a co o tym powiesz?? Oceń wygląd a ja popracuję nad wnętrzem.

ostatni_pstrag__673321.jpg

Edytowane przez bobesku

Wow. Pięknie sobie poczynasz. Ale.. Czemu ja? ;)

Kuba, na moje oko, są świetne a ten ostatni zarąbisty. Przemnóż mi proszę ten wzór x 5 i podaj dane do przelewu.

Ale w początku czerwca. Będę miał coś dla siebie na urodziny :lol: 

PS.

A i co z okiem? Jakoś takie mocno czarne jest. Takie ma być? Czy to wina aparatu?

Edytowane przez popper

Dlatego Ty bo przełowiłeś już trochęęęę tych pstrągów i wiesz co dobre:) Wszystko w tym świecie idzie kupic ,ale nie doświadczenie-dlatego lubię słuchac starszych bo to najlepsza kopalnia wiedzy...wiadomo uczymy się do końca życia.

Nawet były trener kadry narodowej w spinningu znakomity zresztą wędkarz mówił  "nie wstydź się uczyc od innych"..

Aparat tak to oko ściemnił jakoś :) Ogólnie jest ciemne ale nie czarne:) A ta srebrna krecha która idzie od oka przez skrzela w rzeczywistości jest błękitna:)

dzięki

Znikam stąd na jakiś czas

joł

Edytowane przez bobesku