bobesku Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja czasem mam płotkę na brzegu...ale znacznie więcej krąpi:)Z tym,że płotki takie od 20-25 cm siadały a ta już była większa:) Koło 2 wzięła. Teraz Panie jakiś Energy Tiger po nocce wjedzie i muszę poszlifować trochę korpusiki:) Miałem 3 duchy a urwałem dziś dwa i pudełko prawie puste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Łeee to kiszka ,ja się wściekam na maxa jak urwę ,krąpie i płotki jak najbardziej siadają ,na Wiśle bardziej krąpie ale taka płoć to już fajowa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Kleniki ostatnio mi fajnie skubią -nie są to wielkie ryby ,ale co by to było gdybyśmy tylko 50+ łowili:)Niestety wczoraj urwałem swoje dwa najlepsze duszki...mała żałoba w moim drewnianym świecie trwa..kto wyłapywał swoje perełki wie jaka to strata...były w honorowym miejscu a teraz to miejsce w pudełku jest puste (Tej zaraz będę ryczał) ..z płaczem żartuję ,ale jakaś pustka zostaje--odechciało mi się nawet robić a miałem od rana szlifować papierami......Mam też wobka który od 3 lat mi dupe ratuje na zawodach - "BOże " jak ja tego urwę to kończę z wędkarstwem heheNie chcę nawet o tym myśleć... Edytowane 18 Maja 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Witam Woblerki dotarły, i jestem pozytywnie zaskoczony malowaniem. W realu wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 bobeskuŁącze się w bólu wiem co to znaczy,też ostatnio jednego z najlepszych boleniowych straciłem ...zrobi sie nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 WitamWoblerki dotarły, i jestem pozytywnie zaskoczony malowaniem. W realu wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach.Dzięki za info:) Fajnie,że się podobają bobeskuŁącze się w bólu wiem co to znaczy,też ostatnio jednego z najlepszych boleniowych straciłem ...zrobi sie nowego Ale jest Panie na to jedna recepta--->trzeba zrobić jeszcze lepszego ,wtedy się o poprzednim killerze zapomina:)Sprawdzona metoda bo nie raz się traciło te "najcenniejsze" wobki i humor tylko wtedy wracał jak się ustrugało coś lepszego:) Miały być materiały w piątek i dupcia blada-ni ma...muszę siedzieć i krajową kopaninę na polsat sport oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Nooo w końcu mam to co potrzebowałem:)"2 kilo" papiru ściernego...(nie no tak z 50 arkuszy)Wiertarka Skil 710. (następna już będzie Makita- póki co ta na wiercenie w drewnie w domu spokojnie wystarczy)Do tego nakupiłem "towaru" do malowania za około 2 stówki...Zaraz zamówię kleje... Od jutra ruszam na pełnej kur...z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Panie Karolku,Panie Karolku -to chyba coś dla Ciebie?? Opaliłem ją na brzuszku i lekko po boczkach (na dole-wszystko pięknie widać na żywo przy naturalnych promieniach słońca)-niedługo inny przedstawiciel górskich strumyków zawita w moim temacie:)Mam zajawkę na tego typu wobki.. Koza złotawa. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Przestań mi z tym panem No to jest to na co czekałem Efekt końcowy widze że maxymalnie zbliżony do zamierzonego. O to właśnie nam chodziło- prawda Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Efekt końcowy widze że maxymalnie zbliżony do zamierzonego. O to właśnie nam chodziło- prawda Piękne No przyłożyłem się do niej mocno... wzorowałem się na zdjęciu kozy złotawej -nie tej zwykłej co pisaliśmy na PW.Zwykłe kozy też zrobię. Idę grzebać przy okonkach.pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ale śliczna koza Bobi, masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Podwójnie mi post wpadł. Ale podwójnie należą się pochwały za taką robotę. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Gruzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ale śliczna koza Bobi, masakra!Jak Pan chcesz to jak skończę robić większa serie to ci jakaś kozę albo strzeble odłożę a robię ich kilka to by się raczej coś znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Bez Panów mi tu Ja pstrągów nie łowię, a wobków 'do gablotki' właśnie się pozbywam. Natomiast chętnie wezmę jakąś glapeczkę albo duszka, takie co wiesz, że na Warcie dobrze robią kleniom i jaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) No wiecie chyba,że se jaja robię z tymi Panami:d To ci Radek odłożę dobrego okonka koło 3-3,5cm. Jak pasi to napisz,..Pw Wróciłem właśnie z "ustawek" kóz i jestem pełny zadowolenia..drobna praca,z małymi nieregularnymi "odskoczkami"-śmiało idą w mocny nurcik ,z prądem ,pod prąd w poprzek ajjj:) Karol jutro wysyłam. Dają radę kozy aż miło:) Edytowane 3 Czerwca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Koza była to teraz jedna ze strzebelek.Robię je w różnych odcieniach ..fajnie wygląda np z "lekkim pomarańczowym" brzuszkiem..potem może pokażę. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jakub a dałbyś radę wyskrobać kozę , strzebelkę ale trochę przerośnietą 7.5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Jakub a dałbyś radę wyskrobać kozę , strzebelkę ale trochę przerośnietą 7.5 cm Damy radę...te na fotkach mają 5,5cm.Ale 7,5cm mogę ci zrobić-->ale to już maksymalna długość bo nie mam lipki na większe wobki:)Dla mnie 6cm wobek to już mutant Napisz ile sztuk to jutro zacznę dłubać.Bo tu naprawdę trzeba czasu poświecić (kilkanaście dni).Puść Privka Edytowane 6 Czerwca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kuba doszedł okonesku. Wygląda dobrze, jeśli miałbym się na siłę czepiać to wyeksponowałbym oko bardziej, bo teraz jest lekko zamalowane. Niemniej - jest super. Niech no tylko zejdzie woda na Warcie to pójdzie w tany z kleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Pamietam jeszcze na innym forum jak zaczynales zabawe z wobkami i tam gadka byla ze akryle to za wysoka poprzeczka a tu prosze jak wskoczyles na ten mega trudny poziom i siedzisz a efekty super teraz pewno na szpreje nie chcesz patrzec hehe pracochlonne napewno bardziej no i urwac szkoda ale czego sie nie robi zeby rybom dogodzic gorzej z nimi jak z babami.... woby eleganckie trzepiesz Edytowane 6 Czerwca 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dobrze bielik prawi, dać mu wódki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) @Radek to powodzenia na Wartusi (dawno nie byłem ,ale info dostaję co jakiś czas,że jakieś efekty są,...szału nie ma no ale coś tam kija wygnie od czasu do czasu). p.s dawno to dla mnie tydzień Ja w weekend spławikowo:-jeziorkowo:)-@bielik dzisiaj pierwszy raz od chyba roku chwyciłem spray..(tylko po to żeby zobaczyć ile tam jeszcze farby zostało-z ciekawości) heh - Edytowane 6 Czerwca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 sam widzisz znalazles swoj zloty srodek teraz szlifowac forme i niebawem bedziesz w czolowce akrylowych malarzy :-) a nam pozostaje sledzic temat i twoje poczynania Gruzin ma racje nic tylko wodke pic hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Kuba kozy już u mnie w domu No kolego powiem szczerze że czapki z głow W realu wyglądają jeszcze bardziej apetycznie jak na foto Uwielbiam takie wobki super klimaty Pozdrawiam i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Jakub a dałbyś radę wyskrobać kozę , strzebelkę ale trochę przerośnietą 7.5 cm Robi się Panie Tu nawet 2x pstrążki będą ,reszta powiększone kozy i strzeblasy. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi