popper Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) No, Panie Jakubie.Przy tych gabarytach, to proszę może i o mnie wspomnieć czasem .Jakieś ze 4 szt, to bym przygarnął, na lipiec jakoś tak . Teraz nie, bom się wystrzelał z zaskórniaków. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Robi się Panie Tu nawet 2x pstrążki będą ,reszta powiększone kozy i strzeblasy.Takie golaski na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) No, Panie Jakubie.Przy tych gabarytach, to proszę może i o mnie wspomnieć czasem .Ok Waldek potem pomyślimy ,bo teraz i tak lipy na większe wobki ni mom:) Te wyżej to z resztek.To się jeszcze na lipiec "spiszemy" . Mam 100 pomysłów na minutę. Od pewnego czasu mnie interesują tylko takie "górskie " klimaty -one mają swoją magie której wcześniej nie dostrzegałem. (mówię o wobkach bo to,że rzeczki pstrągowe mają klimat to nikomu mówić nie trzeba) Już nawet nie siedzę przy moich ulubionych wobkach typu 3-3,5cm..wolę strzelić jakąś kozę ,śliza,strzeblę czy głowaczyka:) @matt - spokojnie postaram się je ubrać w jakieś fajne ciuszki:P Edytowane 10 Czerwca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Chcą PAny zobaczyc strzeble w nowych szatach bojowych czy nie bardzo? Bo jak tak to mam możliwośc zrobienia fot... :)Jakoś ostatnio nie wrzucam za dużo wobków bo albo brak aparatu albo nie chce mi się fotek robic--- bo nie lubię,albo nienawidzę... Wszystko od wczoraj mi z rąk leci... Edytowane 14 Czerwca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Podobają mi się ostatnie korpusy - ciekawy kształt. Dawaj jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Te ostatnie korpusy dopiero w podkładzie siedzą;pZ nowych wobków mam 5,5cm strzeble ..o taka np:.....już łowią rybki:) Edytowane 14 Czerwca 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Kuba klasa a i chyba strzebelka wiem czyja Jak tam okonki ........robią się??? Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Elegancja! Coraz ładniej Ci to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Kuba klasa a i chyba strzebelka wiem czyja Jak tam okonki ........robią się???Ta akurat je moja i nie dam nikomu ehheTak szczerzę to coś mnie pokusiło żeby Twoją strzeblą porzucać we Warcie..efekt był taki ,że..noooo heheh nie miałem wolframu a w zalanych trawach siedział jakiś pistolet....resztę sobie dopisz:D: Ale spoko odłożę ci lepszą . Zresztą już mam tylko muszę ja dokładnie dobadać...A okonie się robią..takie koło 5cm w dość jasnej barwie -80% gotowe.. Elegancja! Coraz ładniej Ci to idzie Kiedyś się musimy wymienić--ty stawiasz owada ja kózkę lub strzebelkę. ) Edytowane 14 Czerwca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ta akurat je moja i nie dam nikomu ehheTak szczerzę to coś mnie pokusiło żeby Twoją strzeblą porzucać we Warcie..efekt był taki ,że..noooo heheh nie miałem wolframu a w zalanych trawach siedział jakiś pistolet....resztę sobie dopisz:D: Ale spoko odłożę ci lepszą . Ja to żeby moją strzebelke gryzły zębacze niedopomyślenia A tak poważnie czekam z niecierpliwością pzdr Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Pasterz bobesku stworzył kózkę złotawą w wersji i w kierunku --> "natural "Musze tu jedną rzecz poprawic. No dobra a teraz trzeba robic zestawy bo jutro zawody spławikowe a związac haczyki 22 na 0,06 żyłce to nie taka prosta sprawa ...Nastawiam się na płoc:) Ogólnie PZW jest fajne...w 2011 jak wygrałem Mistrzostwo Okręgu Poznańskiego w spinningu to dostałem wielkiiii puchar...zgadnijcie co na nim było?? KARP heheh..normalnie taka naklejka karpia na nim zrobiona:D Edytowane 15 Czerwca 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 He he no tak a do tego jeszcze zestaw glinek i zanętek i przecieranko :-)Piękny wobasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Znakomita kolorystyka. Piękny.Pasterz bobesku stworzył kózkę złotawą w wersji i w kierunku --> "natural "Musze tu jedną rzecz poprawic. No dobra a teraz trzeba robic zestawy bo jutro zawody spławikowe a związac haczyki 22 na 0,06 żyłce to nie taka prosta sprawa ...Nastawiam się na płoc:) Ogólnie PZW jest fajne...w 2011 jak wygrałem Mistrzostwo Okręgu Poznańskiego w spinningu to dostałem wielkiiii puchar...zgadnijcie co na nim było?? KARP heheh..normalnie taka naklejka karpia na nim zrobiona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Bobi kuzka wymiata. Pomysł z nowym malowaniem na koze widze był niezwykle trafny. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Znakomita kolorystyka. Piękny.Trzeba płetewke zrobić jaśniejszą Taki drobiazg raczej dla ryb obojętny ,ale dla mnie ważny:) Pomysł z nowym malowaniem na koze widze był niezwykle trafny. Paść kozy paść W tygodniu jadę tą niżej wodować ,jak będzie ok to je Twoja. Edytowane 15 Czerwca 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Super i to się chwali. Przyjdzie koza do woza - czytaj Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Robią się lipowe korpusiki na strzeblasy koło 5,5cm. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jakub ukaż rąbek przerośniętych kózek i strzebelek proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Jakub ukaż rąbek przerośniętych kózek i strzebelek proszę Codziennie nad nimi siedzę. Nabierają już barw:) Strzeble jeszcze z 2 dni i będą pomalowane..Kozy się troszkę dłużej robi.Jak skończę to zrobię po fotce z gatunku i ci wyślę.Dziś je pieściłem od 7 do 9.30 Edytowane 18 Czerwca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonnny Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Pasterz bobesku stworzył kózkę złotawą w wersji i w kierunku --> "natural "Musze tu jedną rzecz poprawic. No dobra a teraz trzeba robic zestawy bo jutro zawody spławikowe a związac haczyki 22 na 0,06 żyłce to nie taka prosta sprawa ...Nastawiam się na płoc:) Ogólnie PZW jest fajne...w 2011 jak wygrałem Mistrzostwo Okręgu Poznańskiego w spinningu to dostałem wielkiiii puchar...zgadnijcie co na nim było?? KARP heheh..normalnie taka naklejka karpia na nim zrobiona:D Te oczka środkowe jakieś takie moim zdaniem za bardzo wydatne robisz a druga sprawa rób fotki bliżej będzie widać więcej szczegółów - niektórzy koledzy na forum sokołami już nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Te oczka środkowe jakieś takie moim zdaniem za bardzo wydatne robiszOczko jest całkiem OK. Lepsze "wydatne" niż "ukryte", do którego nie można się z kółkiem łącznikowym dostać a druga sprawa rób fotki bliżej będzie widać więcej szczegółów - niektórzy koledzy na forum sokołami już nie są Co racja, to racja Gdybyś zechciał na zdjęciu więcej woblera, a mniej całej reszty umieszczać, to nie tylko @Kielo, @Bonny i ja byśmy wdzięczni byli. Można, jak już kiedyś pisałem, jedną łapkę na Ctrl a drugą na pokrętle myszki, ale gdybyś nas nie zmuszał do "małpich sztuczek" w celu dokładnego obejrzenia szczegółów, było by miło... Edytowane 18 Czerwca 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nooo wuja to dziś robimy "piąteczki" czy klenióweczki??Siostrzeniec już wie co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ale będzie śmigał jak troszkę dorośnie i jaką będzie miał wiedzę na starcie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Mateusz skończyłem Twoje kozy i strzeblasy..jutro wieczorem wklejam stery a potem wodowanie i fruuuu...Po 14 godz dziennie siedziałem ostatnio ,wiadomo nie tylko przy Twoich,ale głównie się na nich skupiłem ostatnio )-fajną misje mi dałeś takie big ,big:)Trochę doświadczenia w malowaniu większych sztuk zdobyłem ,a wyszły według mnie lepiej niż miały:)Wszystko co wcześniej widać na fotkach w moim temacie jest raczej słabe w porównaniu z tym co dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 .....Wszystko co wcześniej widać na fotkach w moim temacie jest raczej słabe w porównaniu z tym co dostaniesz A gdzie tam słabe , tylko na fotkach nie widać jak one są przepięknie malowane . W sumie to juz w czerwcu nie pojadę na kropasy , poczekam na Twoje cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi