Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

No, Panie Jakubie.

Przy tych gabarytach, to proszę może i o mnie wspomnieć czasem ;) .

Ok Waldek potem pomyślimy ,bo teraz  i tak lipy na większe wobki ni mom:) Te wyżej to z resztek.

To się jeszcze na lipiec "spiszemy" .

Mam 100 pomysłów na minutę. Od pewnego czasu mnie interesują tylko takie "górskie " klimaty -one mają swoją magie której wcześniej nie dostrzegałem. (mówię o wobkach bo to,że rzeczki pstrągowe mają klimat to nikomu mówić nie trzeba)

Już nawet nie siedzę przy moich ulubionych wobkach typu 3-3,5cm..wolę strzelić jakąś kozę ,śliza,strzeblę czy głowaczyka:)

@matt - spokojnie postaram się je ubrać w jakieś fajne ciuszki:P

Edytowane przez bobesku

Chcą PAny zobaczyc strzeble w nowych szatach bojowych czy nie bardzo? :D

Bo jak tak to mam możliwośc zrobienia fot... :)Jakoś ostatnio nie wrzucam za dużo wobków bo albo brak aparatu albo nie chce mi się fotek robic--- bo nie lubię,albo nienawidzę...

Wszystko od wczoraj mi z rąk leci...

Edytowane przez bobesku

Kuba klasa ;) a i chyba strzebelka wiem czyja :lol:

Jak tam okonki ........robią się???

Ta akurat je moja i nie dam nikomu ehhe

Tak szczerzę to coś mnie pokusiło żeby Twoją strzeblą porzucać we Warcie..efekt był taki ,że..noooo heheh nie miałem wolframu a w zalanych trawach siedział jakiś pistolet....resztę sobie dopisz:D: Ale spoko odłożę ci lepszą . Zresztą już mam tylko muszę ja dokładnie dobadać...

A okonie się robią..takie koło 5cm w dość jasnej barwie -80% gotowe..

Elegancja! Coraz ładniej Ci to idzie :)

Kiedyś się musimy wymienić--ty stawiasz owada ja kózkę lub strzebelkę. :))

Edytowane przez bobesku

Ta akurat je moja i nie dam nikomu ehhe

Tak szczerzę to coś mnie pokusiło żeby Twoją strzeblą porzucać we Warcie..efekt był taki ,że..noooo heheh nie miałem wolframu a w zalanych trawach siedział jakiś pistolet....resztę sobie dopisz:D: Ale spoko odłożę ci lepszą .

Ja to ;)  żeby moją strzebelke gryzły zębacze :D  :D  :D niedopomyślenia :lol:  :lol:  :lol:

A tak poważnie czekam z niecierpliwością ;)

pzdr Karol.

Pasterz bobesku stworzył kózkę złotawą w wersji i w kierunku --> "natural "

Musze tu jedną rzecz poprawic.

No dobra a teraz trzeba robic zestawy bo jutro zawody spławikowe a związac haczyki 22  na 0,06 żyłce to nie taka prosta sprawa :rolleyes: ...Nastawiam się na płoc:)

Ogólnie PZW jest fajne...w 2011 jak wygrałem Mistrzostwo Okręgu Poznańskiego w spinningu to dostałem wielkiiii puchar...zgadnijcie co na nim było?? KARP heheh..normalnie  taka naklejka karpia na nim zrobiona:D

kozka_natural__505953.jpg

Edytowane przez bobesku
  • Like 2

Znakomita kolorystyka. Piękny.

No dobra a teraz trzeba robic zestawy bo jutro zawody spławikowe a związac haczyki 22  na 0,06 żyłce to nie taka prosta sprawa :rolleyes: ...Nastawiam się na płoc:)

Ogólnie PZW jest fajne...w 2011 jak wygrałem Mistrzostwo Okręgu Poznańskiego w spinningu to dostałem wielkiiii puchar...zgadnijcie co na nim było?? KARP heheh..normalnie  taka naklejka karpia na nim zrobiona:D

Znakomita kolorystyka. Piękny.

Trzeba płetewke zrobić jaśniejszą :) Taki drobiazg raczej dla ryb obojętny ,ale dla mnie ważny:)

Pomysł z nowym malowaniem na koze widze był niezwykle trafny. :P

Paść kozy paść :lol:

W tygodniu jadę tą niżej wodować ,jak będzie ok to je Twoja.

kozka_2__868113.jpg

Edytowane przez bobesku
  • Like 1

Jakub ukaż rąbek przerośniętych kózek i strzebelek proszę :ph34r:

Codziennie nad nimi siedzę. Nabierają już barw:) Strzeble jeszcze z 2 dni i będą pomalowane..Kozy się troszkę dłużej robi.

Jak skończę to zrobię po fotce z gatunku i ci wyślę.

Dziś je pieściłem od 7 do 9.30

Edytowane przez bobesku

Te oczka środkowe jakieś takie moim zdaniem za bardzo wydatne robisz a druga sprawa rób fotki bliżej będzie widać więcej szczegółów  - niektórzy koledzy na forum sokołami już nie są  ;)

Te oczka środkowe jakieś takie moim zdaniem za bardzo wydatne robisz

Oczko jest całkiem OK. Lepsze "wydatne" niż "ukryte", do którego nie można się z kółkiem łącznikowym dostać :)

a druga sprawa rób fotki bliżej będzie widać więcej szczegółów  - niektórzy koledzy na forum sokołami już nie są  ;)

Co racja, to racja :D

Gdybyś zechciał na zdjęciu więcej woblera, a mniej całej reszty umieszczać, to nie tylko @Kielo, @Bonny i ja byśmy wdzięczni byli. Można, jak już kiedyś pisałem, jedną łapkę na Ctrl a drugą na pokrętle myszki, ale gdybyś nas nie zmuszał do "małpich sztuczek" w celu dokładnego obejrzenia szczegółów, było by miło...

Edytowane przez woblery z Bielska

Mateusz skończyłem Twoje kozy i strzeblasy..jutro wieczorem wklejam stery a potem wodowanie i fruuuu...

Po 14 godz dziennie siedziałem ostatnio ,wiadomo nie tylko przy Twoich,ale głównie się na nich skupiłem ostatnio )-fajną misje mi dałeś takie big ,big:)

Trochę doświadczenia w malowaniu większych sztuk zdobyłem ,a wyszły według mnie lepiej niż miały:)

Wszystko co wcześniej widać na fotkach w moim temacie jest raczej słabe w porównaniu z tym co dostaniesz :rolleyes:

.....Wszystko co wcześniej widać na fotkach w moim temacie jest raczej słabe w porównaniu z tym co dostaniesz :rolleyes:

A gdzie tam słabe , tylko na fotkach nie widać jak one są przepięknie malowane . W sumie to juz w czerwcu nie pojadę na kropasy , poczekam na Twoje cudeńka :D