popper Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Jeszcze nie wysłałeś??? Edytowane 25 Lipca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) To co bobesku lubi najbardziej.....małe okonki reaktywacja Nowe szaty bojowe..przeszły metamorfozę jeżeli chodzi o wygląd..Gugcio odłożę ci ze dwa ? (szukaj mnie jak co na PW mistrzu-jak chcesz oczywiście)..Tofik tu coś tam wybiorę dla Cibie, bo mam ich trochę.Ciężko się maluje takie małe drewienko,ale radocha ogromna jak wyjdzie Foty takie bo tak ma być-innych robił nie będę ( to nie modelki)--> piszę to bo za dużo ludzi mi marudzi o zoomy i jakieś inne pierdoły.Chce ktoś dokładnie obejrzeć to zapraszam do mnie..nawet Leszka postawię heh Dobra czas je dokończyć . Edytowane 26 Lipca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jak zwykle trzymają poziom. Dobra robota Tylne oczko widzę na jednej focie poziomo ustawione - daje to coś w tym wypadku czy tak tylko dla testów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Nic nie daje w tym przypadku Maciuś, tak se bez powodu zrobiłem Jeden na dwadzieścia sztuk jest taki.Dostaniesz jednego w prezencie od wuja Kuby. Edytowane 26 Lipca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jak zwykle mistrzostwo Reszta na priv :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 To zależy od "budowy wewnętrznej" A ja sądziłem, że od sposobu atakowania przynęty przez ryby opracowuje się konstrukcję woblera. Przynajmniej u mnie jest to tak stosowane. Bo gdybym łowił wyłącznie z wachlarza lub pod prąd, to przednią kotwiczkę już dawno bym wyeliminował. ...................................Bobesku, długa strzebla prezentuje się kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) dziękiW końcu skończyłem stadko okoniasków:) Masakra ile czasu zjechało by to skończyć.Każdy inny ,różne rodzaje sterów -no zobaczymy bo jutro "ustawki"...przykładowe foty są wyżej w poście 552. Edytowane 31 Lipca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Nudzi mi się i chyba sobie zrobię takiego dość "jasnego" śliza A potem zrobię takie ,ale w ciemnej szacie....Coś od siebie dodam,coś tam odejmę i zobaczymy co mi wyjdzie Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Akurat na te dłuższe, 7-8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Te jasne ślizy koło 7cm będą miały Ale robię jeszcze 4 głowacze na próbę ,coś koło 6cm... Kozy się robią dla Ciebie-tak do niedzieli je skończę (chyba) Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Te kolorki śliza są bardzo ciekawe na wobler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 czy masz może w zapasie z 2,3 okonki - przydadzą się podczas wyjazdu za 2 tygodniejak masz to podaj na prv numer konta, natychmiast przeleję kasę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) czy masz może w zapasie z 2,3 okonki - przydadzą się podczas wyjazdu za 2 tygodniejak masz to podaj na prv numer konta, natychmiast przeleję kasę .Rano sprawdzę i dam znać...napisze Tobie jutro Priwka. @joker też tak myślę Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Rano sprawdzę i dam znać.super zaczynam dopiero "zabawę" z woblerami i strasznie się cieszę ze tutaj trafiłem .Choć z drugiej strony gdbyby nie tacy ludzie i takie dzieła jak Twoje to pewne dalej byłbym nieuświadomiony "woblerowo" Twoje woblery bardzo mi się podobają - nie bój nic, dobrze pływam więc jak coś "przychaczę" to maska , rurka i na koniec łowienia po woblerki ( jadę na Dadaj za 2 tygodnie więc to wyjazd taki gdzie na takie "fanaberie" można sobie pozwolić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Nudzi mi się i chyba sobie zrobię takiego dość "jasnego" śliza A potem zrobię takie ,ale w ciemnej szacie....Coś od siebie dodam,coś tam odejmę i zobaczymy co mi wyjdzie Piękności Jak zimą znajdę trochę czasu, to spróbuję podobnego zrobić. W 4-5 ciu częściach. Na własny użytek. Jeśli się sprawdzi, to chętnie Ci jednego podrzucę. Za inspirację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Piękności Jak zimą znajdę trochę czasu, to spróbuję podobnego zrobić. W 4-5 ciu częściach. Na własny użytek. Jeśli się sprawdzi, to chętnie Ci jednego podrzucę. Za inspirację chętnie przygarnę "połamańca".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Pozwolę sobie na wtyknięcie 5 groszy:[tut. cyt.] "To co bobesku lubi najbardziej.....małe okonki reaktywacja :wub:". Po mojemu trzeba będzie zrobić powtórkę z "duchów".Po dzisiejszym dniu moja "dupa" została uratowana owym egzemplarzem.Przy 25 stopniach na nic innego nie było biorów oprócz "duszków".Szkoda tylko,że na koniec nie założyłem przyponu i po wobciu zostało tylko wspomnienie [ oczywiście szczupakowa obcinka ].Dzisiejszy przedział wachał się w granicach 25-40 cm. : Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) ooo,ale fajne okoniasy Właśnie się pakuje na ryby i znalazłem tylko jednego "duszka" . Ostatnio nad nimi myślałem, bo na Warcie mi zawsze najlepiej robiły a ja je zaniedbałem przez te kozy,slizy,strzeble,głowacze itp.Pokończę to co już zacząłem robić a potem stworze ławiczkę duszków w dwóch szatach bojowych (jasne te co zawsze robiłem + ciemniejsze)-pewnie będą inaczej wyglądały bo ty miałeś starego wobka a ja już trochę inaczej ozdabiam (maluję) te drewienka niż kiedyś. Mierzyłeś może najdłuższego okonia ?? Bo być może złowiłeś największego (z tych mi wiadomych) do tej pory na duszka ,a za to wuja bobesku przewidział nagrodę W postaci wobka okonia 5cm w tych klimatach jak na foto.Raczej wygrywasz bo duszka miało tylko kilka osób w kraju, a i tak każdy wob był troszkę inny. Ok jak już tu jestem to powiem Wam ,że skończyłem właśnie głowacze (tylko wkleić stery)-myślę ,że nawet fajne wyszły (jeżeli wszystko z nimi będzie OK to jednego przeznaczę na licytację dla TPRW--->kasa pójdzie na zarybienia) Kózki też się robią -już wyglądają jak kozy ,ale jeszcze trochę pracy zostało. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Kubuś, śliczne i pracochłonne malowanki, w dodatku co widać łowne Dzięki za Twój wkład do tablicy z rękodziełami na zawody "Drapieżnik Warty 2013" Więcej szczegółów w moim wątku i w relacji na stronce klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Za rok się znowu dorzucam do imprezy .pozdrówki Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Kuba, z chwilą zakończenia sezonu, moje zamówienie się dezaktualizuje. To już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 To ile mi zostało dni? Bo nie wiem czy mówimy o tym sezonie szczupakowo -sandaczowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 No, mówiliśmy o początku sierpnia. Dawno temu napisałeś Wysłano 02 sierpień 2013 - 09:38Zaczynam malować kozy--> Czyli już z górki...Odpowiedz Może już wyschły. Sezon kończy się 31.08. Później na bank nie będę ich potrzebował.W zasadzie, to wskazane jest "na już" czyli nie później jak do piątku u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Kuba ,obiecanych fotek nie będzie,zerowe warunki do tego,a i jakoś nie po mojej myśli wymachiwać aparatem czy telefonem w trudnych warunkach ,z wedką w jednej dłoni ,w drugiej z aparatem ,nogi uwięzione przez miękkie dno ,szczytówka miedzy gałęziami i wściekły kleń na kotwiczce.......ale jak napisałem w "kleniowym"-okoneski dały radę ,a malowanie po prostu petarda-polecam Twoje wobki,i zarazem dzięki za pewną wyrozumiałość z Twojej strony.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Później na bank nie będę ich potrzebował.W zasadzie, to wskazane jest "na już" czyli nie później jak do piątku u mnie.Kozę obojętnie czy jedna czy jedenaście maluję (ozdabiam,kombinuję przy niej-po nałożeniu podkładu) około 2 tygodnie..(no jakieś 10dni <---> 10 etapów a każdy musi te swoje 24h odczekać ) ..potem kładziemy lakier końcowy kilka warstw=kilka dni..na końcu stery .Także uwierz mi,że nie wyschły bo jeszcze ostatnie 3 dni malowania mnie czekają.Zacząłem 2-3 sierpnia także wszystko szło i idzie z moim planem Matematycznie koło 20 sierpnia powinienem mieć gotowe a będą pewnie 25 .08 Nie potrzebujesz już ich-spoko rozumiem,nie ma żadnego problemu, koniec sezonu to koniec sezonu Kuba ,obiecanych fotek nie będzie,zerowe warunki do tego,a i jakoś nie po mojej myśli wymachiwać aparatem czy telefonem w trudnych warunkach ,z wedką w jednej dłoni ,w drugiej z aparatem ,nogi uwięzione przez miękkie dno ,szczytówka miedzy gałęziami i wściekły kleń na kotwiczce.......ale jak napisałem w "kleniowym"-okoneski dały radę ,a malowanie po prostu petarda-polecam Twoje wobki,i zarazem dzięki za pewną wyrozumiałość z Twojej strony.Pozdro Łukasz "ni ma" problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi