KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Już bijecie pianę ,chcąc nie chcąc,he he .Róbcie te woblerki to będzie na co popatrzeć i czym łowić ,jak byście się chcieli czymś podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Ok Krystek to bierzemy się do roboty bo jeszcze ktoś nas ubije Ostatnio wydałem 20zł na bilety MPK co by zjechać Poznań tramwajo-autobusami i kupić jeden kolor farbki za 3,9zł Potem dopiero pomyślałem ,że znając nazwę farbki i dokładny kolor lub nr koloru można by to zamówić i z przesyłką wyszło by 2x taniej a na to by mi jeszcze do drzwi przynieśli (bo o tym,ze pół dnia szukałem tej farbki nie wspomnę)...a "dane" farbki znałem.Od dziś zaczynam myśleć :o No,ale za to mogę zacząć powoli robić śliza.Ruszam z tym . Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Rób bo jest na co popatrzeć,ja od nowego roku ruszam za pstruniami z kolegą .Może znowu będą mnie kochać .Jak być coś więcej zrobił to byś dał znać .O poszukiwaniach farby........ przecież myślenie nie boli ....podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jak być coś więcej zrobił to byś dał znać .Teraz mam dwa okonie wolne ---> jeden ma 5 drugi 6cm (coś w klimacie tego na stronie wcześniej)Jak "biere" to PW i jutro mogę ci już wysłać....Chyba,że cię interesują tylko takie kozy,lorbki,ślizy,strzeble to...... zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (...)Od dziś zaczynam myśleć :o (...)Bóg raczy wiedzieć, ile razy sobie tak obiecywałem Zwykle pomagało.Tylko, że u mnie - na krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) To jest tak samo jak z noworocznym "od dzisiaj nie piję..." Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Uwaga ,uwaga płyną okoniasy... Jakieś 5,5cm..brania na "elektyryczki" ,przejściowo na UV.. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Uuu kolego te okonki to już pierwsza liga , podziwiam za wytrwałość w malowaniu ja do tego bym się raczej nie nadawał brak mi cierpliwości niestety , brawo za woby ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Super .Mam nadzieję ,że te które do mnie przylecą będą chociaż podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Uuu kolego te okonki to już pierwsza liga , podziwiam za wytrwałość w malowaniu ja do tego bym się raczej nie nadawał brak mi cierpliwości niestety , brawo za woby ;-)Ja do teraz biorę czasem przy woblerach Valerin Forte (taki ziołowy lek na uspokojenie ) Super .Mam nadzieję ,że te które do mnie przylecą będą chociaż podobne.Nie martw się Już wysłałem. A tutaj Ślizki..."cińkie" w krzyżu,dość długie bo każdy +7 cm-zobaczymy jak to we wodzie się sprawdzi ,lub nie sprawdzi:) Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No no,teraz to juz nie pogada Jest mega dizajn,jest pierwsza liga :)Zobaczył by takiego okoniasa na żywca p.s.wstawiaj jedną z fot chociaż w poprzek,bo trza banią kręcić żeby się łokoniowi przyglądnąć Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Na stronie wcześniej jest taki w miarę podobny okonias "bokiem" i nawet na ukos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Rób ślizgie ,na przyszły sezon będą jak znalazł.Oczywiście jak nie zjedzą wszystkich pstrągów,te ludzkie kormorany u nas. Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zapraszam !!!!!!!!!Wspieramy rzekę!! http://allegro.pl/show_item.php?item=3498346092 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Beee,,,beee,,,meee meeeeee meeeeee....A nie sory to owca a my tu mamy nową kózkę Pobawiłem się znowu w pasterza - praca drobna ..,trzyma się każdego nurtu- tak jak chciałem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No piknie,to teraz spakuj dla Krystka .Łokonie doleciały ,super.Bedo pstrągi ,chyba że wcześniej je zjedzą jakieś głodne istoty.Porzucałbym nimi gdzie indziej ,ale szkoda.Ino dla pstrągów będą one. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Krystek nie martw się o okonie-możesz rwać ....od zawsze i na zawsze je będę robił.To jest pewniejsze niż "amen" w kościele (ciągle przy nich coś zmieniam,kombinuję). Zaraz właśnie siadam do okoni 5-6cm... Z innej beczki:Chyba se zrobię Piskorza....tak na próbę.Miałem kiełbiki zrobić ,ale mi się jakoś odechciało i Piskorz mi chodzi po bani. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Kozacko wpadnę kiedyś zobaczyć jak ciapiesz te cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Krystek nie martw się o okonie-możesz rwać ....od zawsze i na zawsze je będę robił.To jest pewniejsze niż "amen" w kościele (ciągle przy nich coś zmieniam,kombinuję). Zaraz właśnie siadam do okoni 5-6cm... Z innej beczki:Chyba se zrobię Piskorza....tak na próbę.Miałem kiełbiki zrobić ,ale mi się jakoś odechciało i Piskorz mi chodzi po bani. piskorz.jpgZrób kiełbika ,zrób .Jak zrobisz piskorza to też się nie pogniewam .Moja żona jak zobaczyła łokonki to powiedziała......te robaczki wyglądają jak prawdziwe rybki i jak tu trafić za kobietą. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 .Moja żona jak zobaczyła łokonki to powiedziała......te robaczki wyglądają jak prawdziwe rybki Hehe "robaczki"..dużo nazw już słyszałem,ale robaczki na woblera okonka jeszcze nie było-dobre,dobre.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Tymi robaczkami będę kłusował na Pstrunie i sam sobie mandat wystawię ,bo łowię nie zgodnie z regulaminem Teraz jak spotkam jakiegoś idiotę co łowi na robala na wodzie pstrągowej ,to zamiast używać w stosunku do jegomościa języka czy czynów karalnych to pokażę mu wobka od Ciebie i powiem........... na takiego robala się łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zrób mi uklejkę a nie tylko jakieś ślizy, piskorze i inne takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie lubię uklejek robić..trzeba by "kilogram" opalizacji dać,a jakoś mało mi się to podoba i nie przemawia do mnie..Ale może cos zrobię ,choć mam kilka innych planów (tęczaki,potoki,wspomniane piskorze...) No i cały czas będe robił okonie od 2,5cm do 6cm Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Kózka z serii "natura dwa tysiące" Kur..ktoś mi kasztanki wywalił..były i ni ma.. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Pożądam taką kozę ,czy jakoś tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi