Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Ok Krystek to bierzemy się do roboty bo jeszcze ktoś nas ubije :lol:

Ostatnio wydałem 20zł na bilety MPK co by zjechać Poznań tramwajo-autobusami i kupić jeden kolor farbki za 3,9zł :P Potem dopiero pomyślałem ,że znając nazwę farbki i dokładny kolor lub nr koloru można by to zamówić i z przesyłką wyszło by 2x taniej a na to by mi jeszcze do drzwi przynieśli (bo o tym,ze pół dnia szukałem tej farbki nie wspomnę)...a "dane" farbki znałem.

Od dziś zaczynam myśleć :o :o :o

No,ale za to mogę zacząć powoli robić śliza.

Ruszam z tym .

stoneloach_adult_az__690596.jpg

Edytowane przez bobesku

Jak być coś więcej zrobił to byś dał znać .

Teraz mam dwa okonie wolne ---> jeden ma 5 drugi 6cm (coś w klimacie tego na stronie wcześniej)

Jak "biere" to PW i jutro mogę ci już wysłać....Chyba,że cię interesują tylko takie kozy,lorbki,ślizy,strzeble to...... zaś :P

Uuu kolego te okonki to już pierwsza liga , podziwiam za wytrwałość w malowaniu ja do tego bym się raczej nie nadawał brak mi cierpliwości niestety , brawo za woby ;-)

Ja do teraz biorę czasem przy woblerach Valerin Forte (taki ziołowy lek na uspokojenie ) :lol:

Super .Mam nadzieję ,że te które do mnie przylecą będą chociaż podobne.

Nie martw się :P Już wysłałem.

A tutaj Ślizki..."cińkie" w krzyżu,dość długie bo każdy +7 cm-zobaczymy jak to we wodzie się sprawdzi ,lub nie sprawdzi:)

post-49240-0-84524900-1377332508_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku

Krystek nie martw się o okonie-możesz rwać :lol: ....od zawsze i na zawsze je będę robił.To jest pewniejsze niż "amen" w kościele (ciągle przy nich coś zmieniam,kombinuję).  Zaraz właśnie siadam do okoni 5-6cm... B)

Z innej beczki:

Chyba se zrobię Piskorza....tak na próbę.Miałem kiełbiki zrobić ,ale mi się jakoś odechciało i Piskorz mi chodzi po bani.

post-49240-0-81851900-1377544512_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku

Krystek nie martw się o okonie-możesz rwać :lol: ....od zawsze i na zawsze je będę robił.To jest pewniejsze niż "amen" w kościele (ciągle przy nich coś zmieniam,kombinuję).  Zaraz właśnie siadam do okoni 5-6cm... B)

Z innej beczki:

Chyba se zrobię Piskorza....tak na próbę.Miałem kiełbiki zrobić ,ale mi się jakoś odechciało i Piskorz mi chodzi po bani.

attachicon.gifpiskorz.jpg

Zrób kiełbika ,zrób .

Jak zrobisz piskorza to też się nie pogniewam :D .Moja żona jak zobaczyła łokonki to powiedziała......te robaczki wyglądają jak prawdziwe rybki :lol: :blink: i jak tu trafić za kobietą.

Edytowane przez Krystekwolf

Tymi robaczkami  :rolleyes:  będę kłusował na Pstrunie ;) :lol: i sam sobie mandat wystawię ,bo łowię nie zgodnie z regulaminem :wacko: :blink: :ph34r:

Teraz jak spotkam jakiegoś idiotę co łowi na robala na wodzie pstrągowej ,to zamiast używać w stosunku do jegomościa języka czy czynów karalnych to pokażę mu wobka od Ciebie i powiem........... na takiego robala się łowi :huh: :lol:

Nie lubię uklejek robić..trzeba by "kilogram" opalizacji dać,a jakoś mało mi się to podoba i nie przemawia do mnie..

Ale może cos zrobię ,choć mam kilka innych planów (tęczaki,potoki,wspomniane piskorze...) No i cały czas będe robił okonie od 2,5cm do 6cm

Edytowane przez bobesku