bobesku Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 "Głosu" myślę nad tym intensywnie Kiedyś już miałem zrobić i mi się odechciało.No,ale idzie zima -najpiękniejszy okres dla dłubaczy Pewnie zrobię ciernika tylko nie wiem kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 To super! Twoje malowanie wobków jest świetne, tak cholernie realistyczno ciekawe. Głos będzie szeptał co jakiś czas, bo głosy w głowie nigdy nie milkna, hahaha Wtedy odrazu sie spodziewaj pw z cyrografem, ofertą na wakacje w Dubaju i w ogóle. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dziś od świtu spinning na "dość ciężko" i niestety zero.No to może na muchi coś teges..ale też nie poszalałem Na poprawę humoru przed 15stoma minutami skończyłem malować kilkanaście okoni i jestem zadowolony Teraz regen sił i meczok Polska-France w siatę (ME).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Za to pogodę miałeś niezłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Pięknie było popek Rano mgiełka i tak na bluze + polar ,a popołudniu słonko ,ognisko z kiełbaskami Musze sobię jeszcze takie ostatnie w tym roku nocki kleniowe strzelić..potem już tylko grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Tak ,taak TAK!! ..3-4 lata z drewnianymi okoniami nie idzie na marne..trochę je opaliłem do góry (nie mogę uchwycic ,ale coś widac) ,oczy na żywo są ciemniejsze. Edytowane 22 Września 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 No, te są jaśniejsze po bokach ale grzbiet ciemniejszy.Te które mam ja są bardziej brązowe co nie znaczy że są mniej cool .Jeden to ma normalnie złoty pyszczek.Szkoda nimi machać do wody,śliz też wyszedł super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Piękne okonie :-) a i ta opalizacja fioletu ,może oj może też wiele dać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Mnie się podoba, bo widać jak jeden okonek może być wciąż modyfikowany kolorystycznie przez lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Okonki są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Powiem krótko: Okonki wymiatają .Reszta woblerków również. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) dzięki-jak się szczerzę podobają to się cieszęProszę bardzo kilka nowych.Prawie gotowe (np stery jeszcze na wcisk) Edytowane 23 Września 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Okonie schną po kolejnej warstwie lakieru a tymczasem trwają pracę nad piskorzami Jak widać na załączonych obrazkach setki godzin spędzonych w małym pokoju z pędzlami daję po głowię.Do tego dołóżmy wdychane lakiery,kleje,farby itd i mamy efekt świrowania Krystek dla Ciebie robię "robaczka" heheh Jak widać na fotce poniżej piskorze jeszcze nie skończone a już łowią!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dobra czas być trochę bardziej poważnym Sandaczówa.Widzę już ją w nocy na opasce ,pływająca,drobna praca,dość lekka- często kija powinien powyginać bolas.Ale walczymy o sandacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Krystek dla Ciebie robię "robaczka" Dla mojej żony chyba,he he he he.Żeby było bez pod tekstów ...... dla mojej żony wszystkie małe wobki to...... robaczki , stąd ta nazwa .Okonie się jej podobały jak cholera ,powiedziała ....a jak zerwiesz ,no co ja poradzę ,na razie oszczędzam je jak mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No właśnie o to chodzi, twój kształt, twój pomysł i tylko dalej jechać. "...Sandaczówa..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Spoko JAZ'ik tak jak obgadaliśmy i tak jest- Będę zmieniał ,kombinował aż wyjdzie tak jak chciałem. ............. Lider stada.Number 1 ,okoń Alfa... -nie do wydania ,nie do sprzedania-taka moja perełka. Edytowane 26 Września 2013 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Piskorze gotowe. Edytowane 2 Października 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Trzask prask i są :-) jak pracują :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Od pewnego czasu w klimacie pstrągowym (jeżeli o pracę chodzi) stawiam na 3 sprawy1.Drobno lub "średnio drobno"2.Nie za płytko (choć tu różnie bywa, bo zależy na jakiej wodzie człowiek wyląduje)3.Stabilizacja w nurcie. Kiedyś (nie tak dawno temu) robiłem wobki o szerokiej pracy ,"agresorki" -ale to już historia,jednak mi to nie pasowało ,poszło w niepamięć i nie wróci. Edytowane 30 Września 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 E tam ,warto mieć kilka agresorków z lustereczkiem do łowienia z nurtem :-).Przekrój woblera po zdjęciach sądząc prawie okrągły ,udało ci się uzyskać widoczny efekt lusterkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Niet, nie widziałem jeszcze piskorza który lusterkuję,to nie krąpTa ryba jak już pływa to drobno się przemieszcza i za dużo się nie wychyla, aktywna najbardziej jest w nocy. Oprócz samego naturalnego wyglądu stwierdziłem,ze chcę by moje wobki zachowywały jak tylko się da podobnie do danego gatunku ryby.Zajmie mi to lata treningu ,ale taką drogę se wybrałem...Piskorz ma według mnie "łazić" drobno i nie zwracać na siebie uwagi.Dam ci kiedyś jednego jak juz je wyszkolę, czyli za parę lat heh p.s -lusterko teraz będę grzebał pod zanderki Edytowane 30 Września 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) No tak ale pod zanderki to inny korpus ,ja się pytam czy próbowałeś w wobku o przekroju prawie koła? Edytowane 30 Września 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Nie próbowałem ,bo po co komplikować sobie życie ............................ Dużo czasu ostatnio spędzam w bebechach i próbuję niektóre sprawy zrozumieć. Męczę czasem o sprawy techniczne gościa co kiedyś w PŃ testował na Warcie koło mostu wobki, w czerwonej kurtce i dżinsach Lepszego od spraw technicznych na forum nie ma ,ale nie będę mu cukrował heh... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi