mifek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 eeee jakoś tak mało kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jeszcze przydałyby się pokrywy skrzelowe, chyba że są ale ja tego nie widzę Za pokrywy robi ten srebrno ,złoty "kolorek"-to dla mnie taka ala imitacja skrzeli.bo ja nie lubię robić tych standardowych pokryw (wydłubanych w drewnie),...ale jak coś fajnego wymyslę to zastosuję ,na razie tak mi się najbardziej widzi ,choć zmiany będą na bank....ale trafiłeś w sedno bo ostatnio myślałem nad tym :lol:eeee jakoś tak mało kropek hehe jednemu nawaliłem więcej kropek to stwierdziłem,że jednak im mniej tym więcej mi się podoba,potem było łe ta kropka za duża ta za mała (na głowę dostaję chyba) :P .W jednym wcale nie położyłem bo myślę,że bez akcentów też się przyda Kropek bez kropek Dzięki za rady i przemyślenia bo ja jestem nauczony:Lepiej włazić komuś w drogę niż w dupe!! następne się już robiąMuszę Karolowi jakiegoś dać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 bardzo ładne te pstrazki i to ze mało kropek to dobrze małe pstrazki maja mało kropek Aa no i oczywiscie dwa takie chcial bym u siebie w pudeleczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Za pokrywy robi ten srebrno ,złoty "kolorek"-to dla mnie taka ala imitacja skrzeli.bo ja nie lubię robić tych standardowych pokryw (wydłubanych w drewnie),...ale jak coś fajnego wymyslę to zastosuję ,na razie tak mi się najbardziej widzi ,choć zmiany będą na bank....ale trafiłeś w sedno bo ostatnio myślałem nad tym :lol:Ciężko mi jest dostrzec to na zdjęciu, albo na zdjęciu nie widać albo mało wyraźne nie chodziło mi o dłubane pokryw tylko właśnie malowane Jest cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Świetnie Ci wyszedł. Szczególnie oczy, wyglądają bardzo naturalnie, no i ten brzuszek - idealnie dobrany kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Pikne malowanko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Pikne malowanko :-)Najważniejsze,że lepszy od poprzedniego pstrąga, czyli do przodu ,ambicje są większe Takie szkolne 4 na 6 bym se dał (czyli dobrze no ,ale nie bardzo dobrze hehe)Zawsze te "ale' zostaje ..sam wiesz jak to jest.to by można było polepszyć to tez ,tam zmienić tak mniej farby,tam więcej...Jeszcze nie zrobiłem nigdy woblera z którego bym był w 100% zadowolony.... joł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Zub jakiegoś kolorowego na maxa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Najważniejsze,że lepszy od poprzedniego (...)Jeszcze nie zrobiłem nigdy woblera z którego bym był w 100% zadowolony....Jak bym sam to napisał Tylko dążąc do ideału można stworzyć coś wartościowego. A że ideału nie ma, ogrom pracy przed nami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Tak ,taak TAK!! ..3-4 lata z drewnianymi okoniami nie idzie na marne..trochę je opaliłem do góry (nie mogę uchwycic ,ale coś widac) ,oczy na żywo są ciemniejsze. Za woba odwdzięczam się... Edytowane 26 Października 2013 przez Dawido 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Pięknie Dawid Fajowy szczupaczeskuDzięki za foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Na a takie foty, to najfajniejsza nagroda dla Twórcy bo "cacyki" nie są w stanie wynagrodzić nakładu pracy, czasu i zaangażowania w ręczną dłubaninę.Brawo Kuba, za wykonanie i łowność. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Tak jest Piotruś Limitowana edycja..4 sztuki zrobiłem Teraz widać "moją wizję" skrzeli pod odpowiednim kątem... Dość spore te wobki ..potem pozstałe może sfocę a może niet,każdy i tak jest inny. Edytowane 12 Listopada 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ładnie łuseczka wyszła ,taka delikatna i nie wszędzie widoczna ,no po prostu małe pstrążki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Łuska fajnie wyszła (według mnie oczywiście) bo się nie wyróżnia za bardzo i naturalnie wygląda ,ale do poprawek,zresztą wobek też bo cos mi grzbiet nie pasi-jest zielono czarny a ja bym tam brąz jakiś chyba dał ..Z drugiej strony gdybym w każdym wobku miał to robić łuskę to bym na głowę dostał...(za dużo czasu na to idzie)-od czasu do czasu se walnę wobka z łuskami Dobra idę robić bo nigdy tych pstrągów nie skończę ,a już mnie gonią ... @Riczi tu na bank zagląda, a już miał mieć tydzień temu wobki w domu a ja zamiast robić to pier...o łusce hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 c.d...następny krop. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) No i pstrążki dziś ustawione Pokręciłem se nową katryną i nawet 3 miarowe ryby wyjechały z Wartuchy:1.szczupak 512.sandacz 523. okoń 20 :P Ładny boleń pogonił okonia,ale zrezygnował w ostatniej chwili i zostawił tylko wirek ,falkę i moją dziwną minę ... Edytowane 2 Listopada 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Widze że Kataryna prezentuje się zacnie. Zadowolony z zakupu ???No to ładnie ochrzciłeś korbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Widze że Kataryna prezentuje się zacnie. Zadowolony z zakupu ???No to ładnie ochrzciłeś korbe Miodzio Panie..można powiedzieć ,że samo się kręciło,a moc czuję taką że delfina bym wyjął bez problemu @hasior mi mówił (jak dobrze pamiętam,że to Daiwa z rok 95-96) więc swoje lata ma a kręci jak ta lala.Właśnie rozdaje pstrągi,dawaj adres na PW bo gdzieś przesiałem . Mniejszego bez łuski czy większego kabana z łuską -możesz se wybrać. Edytowane 2 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Słucham sobie ostanio starego dobrego Offspringa i przy tym powstały:"Szaraczki"..kto mnie lubi to mu ze 3 sztuki mogę sprzedac, bo nie mam już lipy...więcej kropków "ni mom" i szybko nie będzie bo nowa wena na okonie mnie naszła-dwa dla mnie potoki ,trzy dla jerkbaitowców ...jak co PW..potem leca na giełdę (w pon,wtorek) Edytowane 3 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Widzę Kuba (czy złudzenie?), że przesunąłeś nieco ku środkowi dolne oczko. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Widzę Kuba (czy złudzenie?), że przesunąłeś nieco ku środkowi dolne oczko. Super No,rajca poszło bardziej do środka,a w nowych okoniach zobaczysz jest jeszcze dalej ku dupce coś jak w Rapali Orginal.Zaś pokażę Edytowane 3 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Mistrzu Bobesku pozwoliłem sobie wysłać Priv'a do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 O a czemuż to te oczko bardziej w stronę dupki się przesuwa hahahah jakieś doświadczenie się prowadziło hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Mistrzu Bobesku pozwoliłem sobie wysłać Priv'a do Ciebie... No już spakowałem i jak ogarnę jutro to wysyłam..maks we wtorek ślę polecony ( z wąglikiem),,,uważaj przy otwieraniu :lol: O a czemuż to te oczko bardziej w stronę dupki się przesuwa hahahah jakieś doświadczenie się prowadziło hahahahKielonek po by były lepsze wyniki to znaczy ja ucze moje woblery robić ..(pamiętasz z W-F w szkole podstawowej lub gimnazjum) WYMYK I ODMYK :lol:Potem mój drugi cel to nauczyć je mówić Edytowane 3 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi