Kielo Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No ja z W-F zawsze piątkę hahahaah miałem :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Wobler warciany "błysk" ...stery na wcisk. Tak jak na dupie to błyszczy się na całej długości korpusu tylko światło nie objęło wszystkiego Mieni się tez złoty pod spodem...To nie jest uklejka to jest moja własna kombinacja która wyszła z przypadku Woblera będę ćwiczył głównie na "leciutkim łapaniu" boleni,dużym kleniu i starym dużym jaziu.. Okoń jasny Okoń ciemniejszy Edytowane 5 Listopada 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1234 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Fajne wobki. Widzę że kosztują Cię sporo pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 "Błysk" ma ca 6,5 cm?"leciutkie łapanie" - czyli ile waży? I o wszystkich - bardzo fajnie operujesz kreską Delikatnie i ze smakiem. By wyobraźnia zadziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Fajne wobki. Widzę że kosztują Cię sporo pracy. No tak,trochę czasu to "zjada". Mam mało wobków ,ale czuje ,ze robię to co chciałem zawsze robić."Błysk" ma ca 6,5 cm?"leciutkie łapanie" - czyli ile waży? I o wszystkich - bardzo fajnie operujesz kreską Delikatnie i ze smakiem. By wyobraźnia zadziałała Mam trzy sztuki tak od 6 do 7cm ...Będą jeszcze 5cmLeciutkie łapanie rapek to mi chodzi w sumie o delikatny sprzęt,cieńka żyła by poleciał +ciche łowienie (nie walenie po głowie bolka 17gramowym woblerkiem a podanie cicho ,uklejkowatego woblerka pływającego,nawet spuszczanie (po cichutku,bez hałasu bez nerwów -na zawody go robię głównie na Wartę)-wolne prowadzenie bo mają przyłowy siadać ..wszystko co da punkty :lol: 3 centymetrowe też zrobię.Zaczynam od największych bo jest mi tak łatwiej.Ten wyżej waży z kotwicami 4,5gr,z lipki,pływający Edytowane 5 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Pomyśl nad łamańcami pod pstrunia takimi do 6cm Edytowane 6 Listopada 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Od 6 rano siedzę nad strzebelkami..Jeszcze z 3 dni i kończę malować Łamańce by się przydały to fakt Panie Obcy nie zapomnij o jakimś "skoczku" dla mnie na wiosnę Bo w owadach ci nie dorównam... Tytuł fotki "Się robi"..no i sama prawda.. ..--->arbajten machen bobesken!!!idę robić holaaa holaaaaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak mi trzaśniesz dwa łamańce do 6cm. pod pstraga czyli coś kiełbiopodobnego to pomyślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Trochę błysku z Ratajskiej ziemi!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 O :-) fajne takie błyszczące płatki ,a czemu z Ratajskiej ziemi:-).Niebawem wstawię coś specjalnie dla Ciebie Panie Bobi :-) co by poziom podnieść :-) czegoś takiego jeszcze nie widziałeś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 To jakiś słynny ratajski chrom? Żarcik, wobasy jak to malowanki, super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Malutka strzebelka... szczupła :P Jeszcze lakieru,sterki...Stwierdziłem,że mała musi mieć duże oczy.Nie może się obronić to niech chociaż dobrze widzi :lol: :D Edytowane 12 Listopada 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Jak malutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ponad 4cm........45mm chyba nie ma-bardzo szczuplutka (w sumie mała ,ale nie taka znowu malutka bo 2,5cm też mogę sobię zrobić .Nie wiem dokładnie bo wisi w lakierze ,a ja właśnie z "rybów" wróciłem...1 sandacz na śliza się skusił i z 5 szczupaczków na okonia. dupsko mi trochę zmarzło i jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Jak masz tych maluszków więcej, odłóż mi 2sztuksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Jedną mam taka małą bo robiłem,ale trochę większe.Chyba mi się znudziły strzeble i pstrągi potokowe....Zrobię może 6cm pstrągi tęczowe Albo odpocznę od tego klimatu i zrobię sobie bezsterowe "Błyski" Edytowane 9 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Ryb ,ponad 5cm..naturek dwa tysiące . Edytowane 10 Listopada 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ładny, ładny Panie z Rataj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Dobra skończyłem te "różne takie"..idealnie z czasem bo ostatnia warstwa lakieru była ostatnią jaką posiadałem Sterki wklejone,w tygodniu ustawka.Musze coś innego zrobic bo mi się wszystko znudziło Edytowane 12 Listopada 2013 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (...)Musze coś innego zrobic bo mi się wszystko znudziło (...)Głowacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Głowacza? "No właśnie nie wiem właśnie.." Ogólnie klimat "pstrągowy" mi się nudzi powoli..( w sensie ,że muszę sobie przerwę zrobić)Śliza bym pyknął-raz w życiu zrobiłem i słabo mi to śliza przypominało (jak się dobrze przyjrzałem)Śliz 1-0 bobesku...czas chyba wyrównać porachunki..<boks>... Z drugiej strony ten ślizu który mi słabo śliza przypomina to jeden z moich najłowniejszych wobków .. Edytowane 12 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Może teraz zajmiesz się kleniowymi przysmakami? ;> powiedzmy takimi 3-3,5cm? myślę, że koledzy z innego forum bardzo by się ucieszyli, z tego zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Może teraz zajmiesz się kleniowymi przysmakami? ;> powiedzmy takimi 3-3,5cm? myślę, że koledzy z innego forum bardzo by się ucieszyli, z tego zresztą też A wiesz,że mam koło150 korpusów takich zrobionych (tylko trochę trzeba je poprawić ) , Jest to jakieś rozwiązanie ,bo te małe "pierdołki" zawsze lubię robić Jutro jadę ustawić trochę wobków to pomyślę co dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Podoba mi się ten rozwój już i tak kapitalnego malowania. Te chromy i złota, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 A wiesz,że mam koło150 korpusów takich zrobionych (tylko trochę trzeba je poprawić ) , Jest to jakieś rozwiązanie ,bo te małe "pierdołki" zawsze lubię robić Jutro jadę ustawić trochę wobków to pomyślę co dalej..Chyba, że tak w takim razie czekamy co tam ciekawego przyjdzie Ci do głowy, wątek obserwuje na bierząco więc na pewno zauważe ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi