Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem se wobki w centrum ustawić (czemu w tym syfie? Bo mam 15min pieszo) .

Na fotce po drugiej stronie była telewizja TVN i jakaś inna ...krzyczeli do mnie "bobeskuuu,jak to jest złowione??"..

tv__88763.jpg

Nooo nawet mi "czteropaczek" dowieźli ...heheheh --podzielę się ,a co

piwko__849206.jpg

......Z małej chmury duży deszcz, Bobesku chmury kurzy też
Biały murzyn, wiesz, mam na sobie duży dres, wiesz
I użytek robię z jego dużych kieszeni
Pięć gram zieleni na niebie słońce wchodzi w zenit.

ja__289286.jpg

Pozdro dla tych tych co trzymają kciuki za mnie-..piona!

Kapusty też pozdrawiam ,bo bez nich by nudno było bo kto by skarżył ,że np okoń o 4cm za mały na forum... :D

A dziś tez rybę złowiłem!!! Piękna była,śliczna i waleczna  (na strzeblę)

• Like 4

Łoboże albo zimno było albo chmury zielone hahahah :-):-):-)

:lol:  aż 4stopnie były jak wychodziłem..

:) Dobra robota. Może by tak jakaś płociara malowana wielkości bardziej słusznej typu 10 cm ?

A może byś się piwa napił bo sam tego nie wyżłopię..?? :P :D  Na fotce widać są 3 sztuki każdy wielkości domu jednorodzinnego,jeden tam z tyłu jeszcze jest -w sumie 4 pak B)

Daleko do mnie nie masz

Z innej beczki (już takiej bez piwa) -mam 5sztuk strzebli za duzo i mogę sprzedać

Jak co,pytać na PW

Zostały 4szt jak co.

Zostały 2sztuki

Edytowane przez bobesku

:P :D :lol: ciśnienie spada ,wszyscy szaleją :lol: :lol:

A ja jednak podejdę znowu do głowacza,mam plan (ostatnie były za jasne)..te oczy będą trochę mniejsze i czorne...

...Jej piękne czarne oczy
Widzę czarne oczy
To za mną kroczy
Ze mną jest...

korpus_glowaczz__748863.jpg

Kubuś o cierniku pomyślę bo juz paru mi to pisało... :P

Edytowane przez bobesku
  • Like 1

No Kubusiu,Kapusta nadaje........

To nadawaj sobie gdzie indziej --- tylko pamiętaj, kto wiatr sieje ,burzę będzie zbierał..

U mnie w bramie jak byłeś to ci okoń nie przeszkadzał, potem poleciałeś na kompa i naskarżyłeś.

Masz swój temat założony i jazda  --> http://jerkbait.pl/topic/31343-regulamin-jpl-odno%C5%9Bnie-zdj%C4%99%C4%87/   ..

Tu możesz jedynie mi pędzel wyczyścić... :)

Edytowane przez bobesku

Zima idzie...

Łukaszu, dobrze że pilnujesz regulaminu. Zechciej pilnować całego: 

"1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano."

Mam uwierzyć, że chcesz, by Cię traktowano jak powyżej dałeś przykład?

Przepraszam @bobesku za Off'a, już kończę. 

• Like 1

Januszu-tocząc dalej tego off top-a,nie ja zacząłem :) Po nikim też nie będę mył pędzli,czy czegokolwiek.Ja to piszę całkiem dla "jaj" ,jak to mawiają,tylko Kuba nie potrzebnie się uniósł ,a szkoda, bo  spoko chłop z niego i ładne wobki robi :)

Edytowane przez tofik

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

1.Biorę się właśnie za stery dla okoni i błysków (po lewej),po prawej głowaczki i takie zwykłe 6cm korpusy np na pstrążki tęczowe.

2.Szukam RICZIEGO!!! (piszę ci 3x PW i nien odpisujesz,skrzynkę może masz pełną)

3.Aha strzebelki mi zostały już dwie ostatnie na wydanie (jak co PW)

Mam co robić ? To idę robić :D

weekend__185792.jpg

Dobra robota. Mam pytanko. Lakierujesz poliuretanem czy żywicą?

Lakier Panie...żywicę do sterów

Bobi to ja poprosze głowaczyka  ;)

No ok,ale jak będę z nich zadowolony (moja druga próba dopiero z głowaczem) ,bo inaczej idą dla mojego 4 letniego siostrzeńca (on z tych wobków co mi nie pasują robi sobie przedszkolaków) hehe..Ma ze 40-50 moich woblerów ,ja w pudełku swoich ze 4-5 sztuk.. ;) :P

Dziś o 7 rano wypad do pobliskiego parku i między betonowymi lasami pobiegać. Ok Baterie naładowane :

za jakiś czas stwierdzam,że trza ustawić nowe wobki a,że pieszo mi się nie chce iść w syfiasty odcinek miejskiej Warty" to korzystam  z Solariska w którym 5minu przyjemności (w tyle mnie dowiózł na miejsce) kosztuje 2,8zł :lol:

No to jadę,ostanie miejsce zajmuje (tam gdzie zawsze się na szkolnych wycieczkach robiło GNÓJ)

mpk__542978.jpg

Jestem na miejscu ...dziś zmiana czapki ,spodziewałem się śniegu i chciałem sie upodobnić do otoczenia :o

ja__246338.jpg

Nad woda wiary dość sporo,standardowo w portach spławiki się moczą i miejscowi polują na krąpie...W spinningu kaplica w spławiku jedno z lepszych łowisk w kraju.U nas na GP-Polski w spławiku się robi takie wyniki,że tyczki trzeszczą. MP,GPP to tu imprezy na porządku dziennym-Baaa mało tego tu miały być na tym odcinku Klubowe Mistrzostwa Świata,ale stan wody był za wysoki i kibicowałem na Malcie Traperowi......niestety w spinningu to zupełnie inny świat..(ja tu tylko wobki ustawiam bo raz dwa trzy i jestem na miejscu-potem szybko do domu)..Przez kilka kilometrów ciągnie się beton,ani jednego krzaczka,drzewka przy wodzie.Jak wychodzisz z autobusu to już cię ryby widzą hehe

Dobra nie pitol tylko ustawiaj :

ustawka__461084.jpg

Dziś nawet nie rzucałem za fiszkami ,tylko ustawka i doma...kawy mi się chce ( 3 lata nie piłem kawiszona i znowu zaczynam :angry: ...)

Coś dla mięsiarzy tez się znajdzie :P

ptactwo__111515.jpg

No i wczesny poranek,plus poranek zaliczony B)

Edytowane przez bobesku