bobesku Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Byłem se wobki w centrum ustawić (czemu w tym syfie? Bo mam 15min pieszo) . Na fotce po drugiej stronie była telewizja TVN i jakaś inna ...krzyczeli do mnie "bobeskuuu,jak to jest złowione??".. Nooo nawet mi "czteropaczek" dowieźli ...heheheh --podzielę się ,a co ......Z małej chmury duży deszcz, Bobesku chmury kurzy teżBiały murzyn, wiesz, mam na sobie duży dres, wieszI użytek robię z jego dużych kieszeniPięć gram zieleni na niebie słońce wchodzi w zenit. Pozdro dla tych tych co trzymają kciuki za mnie-..piona! Kapusty też pozdrawiam ,bo bez nich by nudno było bo kto by skarżył ,że np okoń o 4cm za mały na forum... A dziś tez rybę złowiłem!!! Piękna była,śliczna i waleczna (na strzeblę) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Łoboże albo zimno było albo chmury zielone hahahah :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dobra robota. Może by tak jakaś płociara malowana wielkości bardziej słusznej typu 10 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Łoboże albo zimno było albo chmury zielone hahahah :-):-):-) aż 4stopnie były jak wychodziłem.. Dobra robota. Może by tak jakaś płociara malowana wielkości bardziej słusznej typu 10 cm ?A może byś się piwa napił bo sam tego nie wyżłopię..?? Na fotce widać są 3 sztuki każdy wielkości domu jednorodzinnego,jeden tam z tyłu jeszcze jest -w sumie 4 pak Daleko do mnie nie masz Z innej beczki (już takiej bez piwa) -mam 5sztuk strzebli za duzo i mogę sprzedaćJak co,pytać na PW Zostały 4szt jak co. Zostały 2sztuki Edytowane 15 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Dendrobena 84cm..... :lol: Zagryzła strzeblowatą piąteczkę. W centrum to najczęściej łowiona ryba heeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 jakaś drewniana ta dendrobena.. no ale jak to mówią... ciągnie swój do swego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Wiesz, nikt się pewnie nie obrazi jakbyś spróbował sił z imitacją ciernika... :PPWiem, truje du*pe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Bobesku nie ma czasu teraz na struganie,malowanie i te inne duperele! On zaczął sezon łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Nie ma że boli, fani czekają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 I te dzikie tabuny groupies 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) ciśnienie spada ,wszyscy szaleją :lol: A ja jednak podejdę znowu do głowacza,mam plan (ostatnie były za jasne)..te oczy będą trochę mniejsze i czorne... ...Jej piękne czarne oczyWidzę czarne oczyTo za mną kroczyZe mną jest... Kubuś o cierniku pomyślę bo juz paru mi to pisało... Edytowane 14 Listopada 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Na tą chwilę przypomina karetkę pogotowia. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 No typowo :lol: Te oczy wcisnę do połowy w korpus (są już dziurki na to zrobione)Chcę by odstawały gały,ale nie tak jak na fotce korpusu a tak jak na tej niżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Na tą chwilę przypomina karetkę pogotowia. nie,nie,one najpierw Borygo są pojone,żeby potem właściwą pracę mieć! A te ślepka to efekt uboczny..żeby tylko twórca z nimi nie biesiadował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Rići za dużo tego Wiedźmina czytasz i potem czarujesz :lol: Nie "lubiem" Was już.. :P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 No Kubusiu,Kapusta nadaje........skoro wiedziałeś że okoń jest o 4cm za mały, to po ch..j go wstawiałeś? Czyż byś świadomie łamał regulamin? Nie ładnie,oj nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) No Kubusiu,Kapusta nadaje........ To nadawaj sobie gdzie indziej --- tylko pamiętaj, kto wiatr sieje ,burzę będzie zbierał..U mnie w bramie jak byłeś to ci okoń nie przeszkadzał, potem poleciałeś na kompa i naskarżyłeś.Masz swój temat założony i jazda --> http://jerkbait.pl/topic/31343-regulamin-jpl-odno%C5%9Bnie-zdj%C4%99%C4%87/ .. Tu możesz jedynie mi pędzel wyczyścić... Edytowane 15 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ha ha ,dobre ,jak ja robiłem i malowałem wobki ,to Ty pewnie nie wiedziałeś co to jest wobler,także nie wiem kto tu komu może pędzel myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Zima idzie...Łukaszu, dobrze że pilnujesz regulaminu. Zechciej pilnować całego: "1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano."Mam uwierzyć, że chcesz, by Cię traktowano jak powyżej dałeś przykład?Przepraszam @bobesku za Off'a, już kończę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Januszu-tocząc dalej tego off top-a,nie ja zacząłem Po nikim też nie będę mył pędzli,czy czegokolwiek.Ja to piszę całkiem dla "jaj" ,jak to mawiają,tylko Kuba nie potrzebnie się uniósł ,a szkoda, bo spoko chłop z niego i ładne wobki robi Edytowane 15 Listopada 2013 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.Biorę się właśnie za stery dla okoni i błysków (po lewej),po prawej głowaczki i takie zwykłe 6cm korpusy np na pstrążki tęczowe. 2.Szukam RICZIEGO!!! (piszę ci 3x PW i nien odpisujesz,skrzynkę może masz pełną)3.Aha strzebelki mi zostały już dwie ostatnie na wydanie (jak co PW) Mam co robić ? To idę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Dobra robota. Mam pytanko. Lakierujesz poliuretanem czy żywicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Bobi to ja poprosze głowaczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Dobra robota. Mam pytanko. Lakierujesz poliuretanem czy żywicą?Lakier Panie...żywicę do sterówBobi to ja poprosze głowaczyka No ok,ale jak będę z nich zadowolony (moja druga próba dopiero z głowaczem) ,bo inaczej idą dla mojego 4 letniego siostrzeńca (on z tych wobków co mi nie pasują robi sobie przedszkolaków) hehe..Ma ze 40-50 moich woblerów ,ja w pudełku swoich ze 4-5 sztuk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Dziś o 7 rano wypad do pobliskiego parku i między betonowymi lasami pobiegać. Ok Baterie naładowane :za jakiś czas stwierdzam,że trza ustawić nowe wobki a,że pieszo mi się nie chce iść w syfiasty odcinek miejskiej Warty" to korzystam z Solariska w którym 5minu przyjemności (w tyle mnie dowiózł na miejsce) kosztuje 2,8zł No to jadę,ostanie miejsce zajmuje (tam gdzie zawsze się na szkolnych wycieczkach robiło GNÓJ) Jestem na miejscu ...dziś zmiana czapki ,spodziewałem się śniegu i chciałem sie upodobnić do otoczenia Nad woda wiary dość sporo,standardowo w portach spławiki się moczą i miejscowi polują na krąpie...W spinningu kaplica w spławiku jedno z lepszych łowisk w kraju.U nas na GP-Polski w spławiku się robi takie wyniki,że tyczki trzeszczą. MP,GPP to tu imprezy na porządku dziennym-Baaa mało tego tu miały być na tym odcinku Klubowe Mistrzostwa Świata,ale stan wody był za wysoki i kibicowałem na Malcie Traperowi......niestety w spinningu to zupełnie inny świat..(ja tu tylko wobki ustawiam bo raz dwa trzy i jestem na miejscu-potem szybko do domu)..Przez kilka kilometrów ciągnie się beton,ani jednego krzaczka,drzewka przy wodzie.Jak wychodzisz z autobusu to już cię ryby widzą hehe Dobra nie pitol tylko ustawiaj : Dziś nawet nie rzucałem za fiszkami ,tylko ustawka i doma...kawy mi się chce ( 3 lata nie piłem kawiszona i znowu zaczynam ...)Coś dla mięsiarzy tez się znajdzie No i wczesny poranek,plus poranek zaliczony Edytowane 17 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi