bobesku Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) "Powrót do przeszłości 8 " Okonesku ,średnio 35mm..znajdzie się taki 30mm jak i taki 40mmZacząłem je z rok temu,teraz dokończę Jakieś zimowe jazie w "dopływach"coś teges... Malutkie jajcarze też muszę zrobić,ale wpierw głowacze. Edytowane 19 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Kuba,one to tak wyglądają jakbyś miał je na choinkę wieszać . Wrzuć trochę waty do pudełka,i będą miały futerka..zimowy kamuflaż! Pracuj,wymyślaj,realizuj,bo jestem fanem tej stylistyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 ...kawy mi się chce ( 3 lata nie piłem kawiszona i znowu zaczynam ...)Kawa z rana jak śmietana I tylko parzona bez mleka Najważniejszy "posiłek" w ciagu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Też mam taki powrót i wykańczam kilkadziesiąt korpusów, które lata temu strugałem.Co ciekawe to każdy inny. i fajna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Marek smacora mi narobiłeś i idę sobie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Kawa to podstawa dobrego dnia smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 To jest nic...Ja mam to do skończenia...Właśnie policzyłem 125 korpusów.. ,każden jeden inny..od 3 do 4cm (plus minus)Tu kawa nie pomoże,tu by trzeba użyć proszków czas realizacji 8 lat.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Bobi zrób i pokaż zdjęcie swojej dłoni i przedramienia hahahha pewnie wygląda jak byś szpinak prosto z puchy wciągał i palił fajkę hahaah. Edytowane 19 Listopada 2013 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Magazyn uzupełniony...teraz robić będzie komu.. Właśnie oglądam młodzieżówkę a potem kadra na Bułgarskiej ,więc strugam od jutra.. Nooo Milik drugą bramę władował właśnie Edytowane 19 Listopada 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Taka ilość drewna to na krzesło jeszcze wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Milik daje radę x3 szkoda,że w Augsburgu tak mało gra Będziesz Kuba na żywo meczyk oglądał tzn na stadionie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Milik -klasa No właśnie "czapa" z meczem na żywo bo kumpela się wprosiła a mieszka daleko odemnie i słabo było odmówić ..Zapowiada się cichy ,spokojny meczyk bez szału Szkoda bo z Irolami jest klimacik, jak byli u Nas na Euro to zaje..kibole...a każdy z piwkiem w ręce heheh :lol: Pierwszy raz na Bułgarskiej na kadrze byłem jak grali z Kamerunem (0-0),wtedy chyba Matysek bronił-gdzieś mam foty.Bo pierwszej kadry i pierwszej Legii się nie zapomina Potem mnie wkręcił inny sport-Rugby i to trenowałem kilka lat...kluby-Chaos Poznań potem jeździłem na treningi na Posnanie Poznań.Teraz sportowe cięcie lipy brzeszczotem to mój numer 1 i tu wkładam serducho Edytowane 19 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) To jest nic...Ja mam to do skończenia...Właśnie policzyłem 125 korpusów.. ,każden jeden inny..od 3 do 4cm (plus minus)Tu kawa nie pomoże,tu by trzeba użyć proszków czas realizacji 8 lat.. Niezły arsenał. Edytowane 21 Listopada 2013 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Niezły arsenał. Odstrasza mnie powiem szczerzę..nie wiem jak się ,zabrać za to a wiosna już blisko nie? Dziś walczę z głowaczami..już nie maja koloru drewnianego i ślipiów jak karetka.Już mają złoty połysk,brzuszek "piaskowo,szary"..jutro ,nie ...pojutrze najważniejszy etap malowania...Będą dość ciemne. Edytowane 21 Listopada 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Głowacze już wyglądają powoli jak głowacze a w czasie jak se schną postanowiłem zrobić coś takiego:"Bobikson Shallow Shad Bob Siedem" :P --po krajowemu krąpiki 7centymetrowe Ja nadal "Oldskulowo" , czyli brzeszczot za 8,9zł + 1 m lipy za 3zł i jazda Edytowane 22 Listopada 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ja też tak ,chciałem kupić jakiegoś proxona żeby chociaż kształty wycinać ale Lenka zielone zjadła :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Głowacze już wyglądają powoli jak głowacze a w czasie jak se schną postanowiłem zrobić coś takiego:"Bobikson Shallow Shad Bob Siedem" :P --po krajowemu krąpiki 7centymetrowe Ja nadal "Oldskulowo" , czyli brzeszczot za 8,9zł + 1 m lipy za 3zł i jazda Ładnie odrysowałeś , ja wycinam sobie w pracy na ploterze folię ze wzorami (zaprojektowałem sobie szablony w corelu) i później wycinam je wyżynarką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) If you know what i mean... Edytowane 24 Listopada 2013 przez Kuballa44 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 пожалуйста может быть ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Da budziet horoszyj?Można by skazać szto krasiwyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Ja nie gawarit pa ruski, ale da, может быть! (dzięki niech będą za Google translate...)Nie zapominajmy ze devushka potrzebuje malchika! Edytowane 24 Listopada 2013 przez Kuballa44 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Kubuś na cierniki nie ma biorów Za to siedzę nad głowaczami i taki przykład jednego ---fota na szybko po ciemku z lampą..Oczywiście trzeba mu zrobić jakąś fikuśną płetwę a próbowałem płetewkę zrobić akrylami i nie ,to nie to (poległem),szukam planu "B" i już czekam na przesyłkę Bez płetwy głowacz to nie głowacz,więc będzie (musi być i koniec)...walczę dalej,fotki następne jak je skończę w 100% . Edycja : Mała armia "główek" się robi..dziś mam dobry dzień na struganie idę jak przeciąg!!! już czuję odciski,ale miło Edytowane 25 Listopada 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Fajny brzydal. całkiem podobny do mojego jamnika, który z zamysłu miał być głowaczem.Ja już znalazłem pomysła na płetwy ale czy się uda to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 coś to tego woba fusami oblał))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ciekaw jestem co wykombinujesz na te płetwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi