Kielo Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 To szukam ,tez chcę pooglądać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 https://www.facebook.com/pages/Meloshfishinglurescom/304676292877818?ref=streamhttps://www.facebook.com/flukeskywalkers/photos_albumshttps://www.facebook.com/yoshihiko.ando/photos_all Popatrz sobie na tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Głowacz jak to głowacz, umorusany brudas, bardziej tej głowaczowatości ująć się nie dało. Świetny!A za Ostrego duży plus! Kiedyś słyszałem takie słowa... "Czegokolwiek byś nie zrobił, to okaże się że gdzieś tam we wszechświecie jest mały skośnooki typek, który i tak zrobi to lepiej." A tak na serio, to ich twory, mimo że realistyczne... Są dla mnie zbyt realistyczne. Stokroć wolę takie wobki jak tworzą zdolne polskie rączki, bo te z linków... Jakieś takie sztuczne i mało atrakcyjne w tej doskonałości. Wiem, jestem dziwny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) No zrobione (jupi jupi) Moja ulubiene broń na wszystko synku.W nocy w dzień w rzece w jeziorze,kanale i na MARSIE!Tylko wciąż staram się je ulepszać. Nie dedykuję tych wobków pod konkretne ryby bo bierze na to "wszystko" co ma ochotę żrec małego okonkaAle nie ma co ukrywać ,że ustawiam się z nimi na klenio -jazie lecz płotki , krąpie,bzdryny itd mnie wcale nie dziwią, bo siadają regularnie (choć w tym roku było słabiej z nimi,ale poprzedni sezon ekstra).. Takie koło 3,5cm. Chyba w śniegu będzie trzeba ustawki robić... Foty kiepskie bo zero słońca a rozjaśniłem lampa pokojową...Może potem zrobię lepsze fotosy,ale nie wiem czy mi się zachcę -wątpię bom leniwy typ.kółko graniaste--zagrasz?? Klimacik z mojej dzielnicy,nasze bloki żyją heheehcenzurę zamazałem w paincie. Edytowane 5 Grudnia 2013 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Panie Jakubie wyślij mi Pan adres na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Panie Jakubie wyślij mi Pan adres na pw.Chcesz wpaść na gorzałe? :lol: Zapraszamy poszło PW Edytowane 4 Grudnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Będzie kółko graniaste ,ale teraz z głowaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Mały zestawik dla mnie Bobik 3 Edytowane 7 Grudnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Kto robi takie ładne wobki, do ...uja??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Mały zestawik dla mnie jajcarze.jpg Bobik 3bobik.jpgKuba,rozumiem ze 3cm to bobiki...a 2 cm to nazwiesz bobki? A jak masz jakies 9-tki w planach to mam juz nazwe! Bobsleje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Będzie kółko graniaste ,ale teraz z głowaczy Bardzo ciekawy kształt.Naprawdę fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kilka dni nie pisałem i nie mogę swojego wątku znaleźć Kuba zrób małe potoczki,zrób!! No to robię ,ale jak na złość raczej będą tęczaki Oprócz tego zacząłem inaczej malować i teraz "natura dwa tysiące" będzie bardziej naturalna niż do tej pory . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Ostatnio tylko w nocy mi się chce robić..ok godz 23 mam największą moc produkcyjną Grzebię sobie takie stadko, będą z tego woblery kolorystycznie zbliżone do slizo-piskorzaka ...taki mój wymysł ,ale klimat "pstrągowy"...Kilka już skończyłem i zacząłem też bazgrać te wcześniejsze głowacze.Czekam na kotwiczki,na kleje i zamulam...... Edytowane 16 Grudnia 2013 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dla mnie dla mnie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 ja też jednego bym chciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) ja też jednego bym chciał Głowacza??Bo ślizo-piskorzaki to tak za 2 tygodnie,albo trzy A głowy za kilka dni skończę. Tylko Głowaczyki to kaliber koło 75mmDobra jak co suhhar pisz ,wuja Kuba ci załatwi wobka Lecę się przebiegnę kondycyjnie po jakieś pędzelki dwa osiedla obok Zdrowo,pożytecznie ... piona Edytowane 17 Grudnia 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Od rana nad rzeka misja "ustawka"-->1st ciepła to sporo i dajemy rade ,lekko bez marudzenia ,dundle z nosa lecą -ale tak musi być ..Udało mi się w końcu ustawić okoneczki (wcześniej tego nie zrobiłem bo czekałem na kotwiczki)No i mam coś dla Karolesku... Zapraszam na giełdę za chwilę kilka okonków wrzucę ,bo kasa na nowe pomysły potrzebna Cena jak za darmo...pilna sprawa ,więc będzie tanio Edytowane 20 Grudnia 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Kuba widze że uparłeś się i zrobiłeś tego mega głowaczyka. Dla mnie BOMBA , malowanie klasa. Testy niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Lepiej "chodzą" niż wyglądają... Jak pstrągasy nie będą tego żarły to zwijam swój "zakład" :lol: Tylko musi być woda gdzie lubią dość spore kąski, bo to ponad 7cm każdy.Pw ci potem podeslę..powiedźmy wieczorem po meczu laseczek w piłę ręczną!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Eeee tam dużych przecież nie jedzą :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Za to miniaturowe zdjęcia niczym avatary przy profilu kto wie kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) To u Was miniaturowe , ja mam wielki monitor i u mnie wszystko większe jest Była mega okazja z rzeszy na "Filipsa" 24 cale bodajże i kupiłem..(panorama) .Drugi raz się na takiego kloca wielkiego nie skuszęU mnie na monitorze jak ktoś wstawi wobka 3cm to on ma co najmniej 5,5cm Edytowane 20 Grudnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ej Kuba Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ślepy bedziesz na starość wiec juz teraz zacznij robić zapas wobków i je chować ha ha. U mnie sa kropki ale max 20cm wiec twoje wobki troche niegabarytowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Ciemno,pada i zrób Pan fotki...na głowę można dostac ,taki fachowiec od fotek jak ja eheheh (czyli amator jakich mało...)Fotki komisyjno-grupowe---jakieś makrro ze szczegółami i każdy osobno itd może potem...Nowa technika malowania,nowe bebechy... To by raczej trza zobaczyc bo fotki jak wspomniałem wyżej,,,3 tygodnie zapier..niczałem nad paroma wobkami i warto było. Pstrągi szykujcie zęby----!!!!! Prawy rząd trzeci od dołu to ten mój ślizo-piskorzak( na żywo wygląda jak żywa ryba,udał mi się lepiej niż myślałem-mało skromnie,ale co tam jest zaje...isty ) ,a drugi od dołu w prawym rzędzie to Riczi..jak widac coś go "udziabało" na grzbiecie (taka imitacja rany ,widac to na pierwszej fotce lepiej,no tak mi czasem odbija )Zestaw pod moją choinkę -taki sobie prezent wymyśliłem Ojciec nie podglądaj mnie!!! Widzę Cię eheheheh Edytowane 22 Grudnia 2013 przez bobesku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi