Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisz teraz jak w wodzie robią :-)

Trochę jak śliz ,trochę jak piskorz...takie "ślizo-piskorzaki"... :lol: :lol:

Zamknij oczy policz do stu i pomyśl jak płynie śliz a za nim piskorz-nagle jakiś cudem łączą się w jedno i płynie "ślizo-piskorzak"...WIDZISZ TO,czujesz to?? :lol:

Dziś przemówią ludzkim głosem ^_^

Dobrych świąt życzę i kozacko-wspaniałych woblerków w 2014!

• Like 5

No i co powiesz będą kosić :-)

Pstrągów raczej nie,bo nim się zacznie sezon to je pourywam :lol: :D

Dziś już dwa poszły w niepamięć.. ;) Jutro znowu ze dwa zerwę... :ph34r:  a pytali czy sprzedam ,a ja odmawiałem i teraz ani wobków ani na materiały nie będzie :lol: :lol: :lol:

No nic idę popieścić głowacze bo leży stado i sie prosi bym je dokończył

Susi przecież Ty tylko na grunt na sprężynę łowisz ,hak 6 + glizda i pinpong na teleskopie :lol:

Stado se robię . świąteczne szósteczki.

Ogólnie mam chyba z 3-4 ławice do dokończenia ,więc już nie strugam a biorę się za dokończenie tego "majdanu"...

post-49240-0-63013200-1388057403_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku
  • Like 1

Siemka-nudno mi to coś napiszę:

Robię mozolnie....ale robię:

Mniejsze głowaczki i w końcu jak mi zdrowie wróci " Kubuś -ciernikarz" się doczeka pstrąga, bo to korpusy na 55mm potoczki- pływające  ^_^ B) ,większe się w tym pięknym kraju sprawdziły to mniejsze powinny też dać radę.

Kurde (bo mnie można tu klnąc :huh: ) mam pełno takich "półproduktów" w sensie robię wobki w połowię odkładam,zaczynam inne robić...tak to nigdy nic nie skończę...

Gotowe mam tylko głowacze te z fotki wyżej i kilka ślizo-piskorzaków takich dla mnie...a tak to NIC....

post-49240-0-94730800-1389115615_thumb.jpg

post-49240-0-80984000-1389115626_thumb.jpg

post-49240-0-64670300-1389115680_thumb.jpg

• Like 1

I niech też dołączy okonek tej samej wielkosci, pamietaj. Ale nie spieszy mi sie absolutnie, rób na spokojnie i pomału. Pozdro! :)

Dobre głowacze!

Niet zapomnę bo okoniasy w tej wielkości leżą na środku pokoju :D  Tzn korpusiki na nie B)

Obserwuję i widzę je codziennie -_-

pozdrowasy

• Like 1