Kielo Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Bardzo ładnie ci wyszły ale co tam malowanie widzę tutaj jeszcze kilka innych rzeczy hahahahah :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Prze fajna robota. Malowanie perfekcyjne, Już Ci zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Trochę lepsza fota "ślizo-piskorzaków" Powoli powstaje następna biało-niebieska armia,,, Teraz czekam najbardziej na .... Hobbita!! Uwielbiam Edytowane 23 Grudnia 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Napisz teraz jak w wodzie robią :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Napisz teraz jak w wodzie robią :-)Trochę jak śliz ,trochę jak piskorz...takie "ślizo-piskorzaki"... :lol:Zamknij oczy policz do stu i pomyśl jak płynie śliz a za nim piskorz-nagle jakiś cudem łączą się w jedno i płynie "ślizo-piskorzak"...WIDZISZ TO,czujesz to?? Dziś przemówią ludzkim głosem Dobrych świąt życzę i kozacko-wspaniałych woblerków w 2014! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wesołych świątek :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Pamiętaj by dzień święty święcić!!! 25.12.2013 od rana spędzam tak... DAWAJ tego kija ,dawaj go... Edytowane 25 Grudnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 No i co powiesz będą kosić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 No i co powiesz będą kosić :-)Pstrągów raczej nie,bo nim się zacznie sezon to je pourywam Dziś już dwa poszły w niepamięć.. Jutro znowu ze dwa zerwę... a pytali czy sprzedam ,a ja odmawiałem i teraz ani wobków ani na materiały nie będzie :lol: No nic idę popieścić głowacze bo leży stado i sie prosi bym je dokończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Bobesku po pierwsze primo co z Ciebie za dresiarz ??? gdzie masz bojówki wędkarskie się pytam. Po drugie primo przestań je testować nad swoją wodą i wyślij je do mnie u mnie nie ma tyle zaczepów Pozdro ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Susi przecież Ty tylko na grunt na sprężynę łowisz ,hak 6 + glizda i pinpong na teleskopie Stado se robię . świąteczne szósteczki.Ogólnie mam chyba z 3-4 ławice do dokończenia ,więc już nie strugam a biorę się za dokończenie tego "majdanu"... Edytowane 26 Grudnia 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 W tej ławicy niech bedzie pstrągesku i okonesku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kuba ten ten WYŁUPEK tz Głowaczyk dotarł do mnie Bardzo fajnie wyszło to malowanko i wogóle jest exstra Dziękuje serdecznieKarol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Kuba w Nowym Roku zycze Ci duzo szczescia i zdrowia, pomyslnosci i radosci, wiele udanych woblerow oraz >polamania kija<.Martin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Dziękuję Martin Wzajemnie wszystkiego dobrego i łam kijaszki na rybkach, rwij woblerki w razie czego ci zrobię jakiś "klimatyczny" zestawik Edytowane 1 Stycznia 2014 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Z Noworocznym Pozdrowieniem dla Sprawcy całego zdarzenia...czyli Made in Bobesku Pstrągesku 41 cm :-)Oczywiście C&RDziękuję !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ładny dziabnął :) Właśnie majstruję przy wobkach a tu miła niespodzianka..dzięki za fajną fotkę Skobelku Gratuluję rozpoczęcia 2014 i powodzenia na następnych wyprawach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Pluton głowaczy ! Czterdziestak Konrada na pstrążka: Edytowane 6 Stycznia 2014 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siemka-nudno mi to coś napiszę:Robię mozolnie....ale robię:Mniejsze głowaczki i w końcu jak mi zdrowie wróci " Kubuś -ciernikarz" się doczeka pstrąga, bo to korpusy na 55mm potoczki- pływające ,większe się w tym pięknym kraju sprawdziły to mniejsze powinny też dać radę.Kurde (bo mnie można tu klnąc ) mam pełno takich "półproduktów" w sensie robię wobki w połowię odkładam,zaczynam inne robić...tak to nigdy nic nie skończę...Gotowe mam tylko głowacze te z fotki wyżej i kilka ślizo-piskorzaków takich dla mnie...a tak to NIC.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pogoda tez pewnie nie pozwala zajac sie wobkami, jak mozna pobiegac z kijem za rybonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pogoda tez pewnie nie pozwala zajac sie wobkami, jak mozna pobiegac z kijem za rybonami Trochę taka smużakowa :lol: Albo dobra na zasiadkę karpiową ,jakiś grillek namiot.... ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kolega NorthRods łowił sobie na majne wobaska i fajny kropek 40+ zaliczony..punkt dla mnie, punkt dla niego hehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 I niech też dołączy okonek tej samej wielkosci, pamietaj. Ale nie spieszy mi sie absolutnie, rób na spokojnie i pomału. Pozdro! Dobre głowacze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 I niech też dołączy okonek tej samej wielkosci, pamietaj. Ale nie spieszy mi sie absolutnie, rób na spokojnie i pomału. Pozdro! Dobre głowacze!Niet zapomnę bo okoniasy w tej wielkości leżą na środku pokoju Tzn korpusiki na nie Obserwuję i widzę je codziennie pozdrowasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Piona Skończyłem dziś robić pstrągi 55-58mm..-wklejone sterki i gra gitara..,raczej cięższa opcja bo trochę je nafaszerowałem ołowiem Potem może jakąś fotkę poglądową wrzucę, Ale mało ich się narodziło, kilka sztuk tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi