Fin333 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kilka, ale za to na czasie. Tylko czy wystarczy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kilka, ale za to na czasie. Tylko czy wystarczy? No na jeden wypadzik starczy Małe pstragaski... takie piąteczki ,ale każdy lekko te 5cm przekracza... Zmieniam caly czas pędzlowanie-zaczynam rozumiec nowe rzeczy Foty strzelone na szybko byle pokazac o co chodzi.... Praca T & Ł ---> tajna ,łowna 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Piękne normalnie jestem pod wrażeniem nagraj no kiedyś filmik chociaż troszkę pokazujący jak ty je malujesz Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Adam L. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 W mordeczkę, piękne sztuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 no suuuper robota, fantastyczna kolorystyka, widać artyzm konkretny - podziwiam Twoje dzieła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 jak żywe, efekt zapierający ! przytuliłby takiego pstrążka z przeznaczeniem na pstrąga, jakbyś miał sprzedawać to piszę się na jedną sztukę na pewno, najlepiej suspending 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Świetne barwy, no i w ogóle kształt i praca 10/10. Bardzo mi sie podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Widzę , że cały czas się rozwijasz . Teraz już naprawdę jest na czym oko zawiesić . Gratuluję . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Najładniejsze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 hehehe i cecha charakterystyczna - recznik kuchenny (swoją droga dobry i wydajny) z.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) hej ho!!! Dzięki Pany Dziś bez ręczniczków nie biorę się za robotę,dla mnie to podstawowy materiał pomocny przy klejeniu i malowaniu-nie mam ręczniczków=nie robię Są różne rodzaje,cieńkie ,grube,tanie,drogie -przerobiłem już chyba wszystkie Z innej beczki,płynie "se" taki miksik okonków 4+ cm--no,ale znając choć trochę samego siebie pewnie w połowię robienia je odłożę i zacznę przy czym innym grzebać..... Ogólnie jakieś ciemne 7cm, nazwijmy to "złoto -czarne" strzeble mi chodzą po głowie... pozdrowasy Edytowane 14 Stycznia 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 jedno z lepszych malowań imitacji pstrąga jakie tu widziałem blado ale zaje wyraziście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Same fotki jak widać bez żadnego przyłożenia się .... no bo tak wykończone woblery to i w cieniu są perłami 1 klasa !!! Edytowane 15 Stycznia 2014 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 No na jeden wypadzik starczy Małe pstragaski... takie piąteczki ,ale każdy lekko te 5cm przekracza... Zmieniam caly czas pędzlowanie-zaczynam rozumiec nowe rzeczy Foty strzelone na szybko byle pokazac o co chodzi.... Praca T & Ł ---> tajna ,łowna Powiem Ci Bobesku żem jeszcze tak pięknie odmalowanych pstrążków nie widział. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Kolegom którzy jeszcze nie mieli woblerów Kuby,to mogę napisać tylko tyle,że na zdjęciach nie widać chyba nawet połowy rzeczywistego efektu malowania.Ja miałem okazję pół roku temu się przekonać .........a były to "okonesku", a i skórczybyki łowią ryby ,więc chyba więcej wymagać nie można. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Powiem Ci Bobesku żem jeszcze tak pięknie odmalowanych pstrążków nie widział. Dzięki Tomek -Twoje zdanie jakoś tak inaczej motywuje (na plus, dodaje mocy) Teraz czas na ślizo-piskorzaki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Fajne motto. Pstrążki też bombowe. Podobają mi się najbardziej z tych, które tu pokazywałeś - takie bardziej wyraziste, charakterne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Fajne motto. Pstrążki też bombowe. Podobają mi się najbardziej z tych, które tu pokazywałeś - takie bardziej wyraziste, charakterne Eleganckie kobiety(damy)twierdzą że,sztuką dobrego makijażu jest się tak podmalować,aby w ogóle go nie było widać..w realu wszystkie wobki Kuby są wyraziste,charakterne,i eleganckie Kolegom którzy jeszcze nie mieli woblerów Kuby,to mogę napisać tylko tyle,że na zdjęciach nie widać chyba nawet połowy rzeczywistego efektu malowania.Ja miałem okazję pół roku temu się przekonać .........a były to "okonesku", a i skórczybyki łowią ryby ,więc chyba więcej wymagać nie można. Łukasz dobrze prawi,trzeba przyjrzeć się gołym okiem aby dostrzec, ile talentu jest włożone w wykonanie tych cudeniek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) YołTrochę roboty się uzbierało na ten łikend Od lewej kilka głowaczy, pod nimi kilka strzebli 7cm .Na dole trochę "kleniówek" 4+ cm i po prawej ślizo-piskorzaki (moje oczka w głowie -czy jakoś tak) Każdego ozdabiam inaczej-roboty od uja,ale efekt powinień być dość fajny Edytowane 19 Stycznia 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak dla mnie malowanie pstrągów jest najlepsze na tym forum i nie tylko.Mi takie fotki wystarczą żeby resztę sobie wyobrazić.Widać że nie jest to umęczone.Po prostu talent,nauczyć się tego nie da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dorzucasz węgla do pieca...bardzo dobrze,bo my tu już w blokach startowych gotowi do startu . Sprężaj się żebyśmy się nie podrapali ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Podzielam opinie, sa to najlepsze imitacje malowane pstrąga na tym forum, delikatne kolorki efek powalajacy, gratuluje talentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak dla mnie malowanie pstrągów jest najlepsze na tym forum i nie tylko.Mi takie fotki wystarczą żeby resztę sobie wyobrazić.Widać że nie jest to umęczone.Po prostu talent,nauczyć się tego nie da. Ja przyznam podobnie jak Tomy, ładniejszego malowania chyba nie widziałem. @bobesku, wobaski robią wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jak dla mnie malowanie pstrągów jest najlepsze na tym forum i nie tylko.Mi takie fotki wystarczą żeby resztę sobie wyobrazić.Widać że nie jest to umęczone.Po prostu talent,nauczyć się tego nie da. Dziękóweczka Podzielam opinie, sa to najlepsze imitacje malowane pstrąga na tym forum, delikatne kolorki efek powalajacy, gratuluje talentu.Dziękóweczka Ja przyznam podobnie jak Tomy, ładniejszego malowania chyba nie widziałem.@bobesku, wobaski robią wrażenie.Dziękóweczka :P :P :P "Walne" teraz trochę ciemniejsze ,zobaczymy jak wyjdą..Też tylko kilka sztuk ( z 10 nie więcej)Może takie odcienie zielono-złote...nie wiem ,zamówiłem trochę nowych "klamotów" i pokombinuję Te będą kapkę większe bo 6-6,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Robię sobie jeszcze mały zestawik (taki miks 3-3,5cm) na "płotesku" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi