Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka, ale za to na czasie. Tylko czy wystarczy? ;)

No na jeden wypadzik starczy :lol:

Małe pstragaski... takie piąteczki ,ale każdy lekko te 5cm przekracza... ;) Zmieniam caly czas pędzlowanie-zaczynam rozumiec nowe rzeczy :D :lol:

Foty strzelone na szybko byle pokazac o co chodzi.... :)

Praca T & Ł ---> tajna ,łowna  B)

maly_1__371368.jpg

male_3__580366.jpg

maly_2__845677.jpg

male_4__183265.jpg

• Like 20

hej ho!!!

Dzięki Pany :)

Dziś bez ręczniczków nie biorę się za robotę,dla mnie to podstawowy materiał pomocny przy klejeniu i malowaniu-nie mam ręczniczków=nie robię :P Są różne rodzaje,cieńkie ,grube,tanie,drogie -przerobiłem już chyba wszystkie :lol:  :D  :P

Z innej beczki,płynie "se" taki miksik okonków 4+ cm--no,ale znając choć trochę samego siebie pewnie w połowię robienia je odłożę i zacznę przy czym innym grzebać..... ;)

Ogólnie jakieś ciemne  7cm, nazwijmy to  "złoto -czarne" strzeble mi chodzą po głowie...

post-49240-0-36119700-1389705629_thumb.jpg

pozdrowasy

Edytowane przez bobesku

No na jeden wypadzik starczy :lol:

Małe pstragaski... takie piąteczki ,ale każdy lekko te 5cm przekracza... ;) Zmieniam caly czas pędzlowanie-zaczynam rozumiec nowe rzeczy :D :lol:

Foty strzelone na szybko byle pokazac o co chodzi.... :)

Praca T & Ł ---> tajna ,łowna  B)

maly_1__371368.jpg

male_3__580366.jpg

maly_2__845677.jpg

male_4__183265.jpg

Powiem Ci Bobesku żem jeszcze tak pięknie odmalowanych pstrążków nie widział. 

• Like 3

Kolegom którzy jeszcze nie mieli woblerów Kuby,to mogę napisać tylko tyle,że na zdjęciach nie widać chyba nawet połowy rzeczywistego efektu malowania.Ja miałem okazję pół roku temu się przekonać .........a były to "okonesku", a i skórczybyki łowią ryby ,więc chyba więcej wymagać nie można. :)

• Like 1

Fajne motto.

Pstrążki też bombowe. Podobają mi się najbardziej z tych, które tu pokazywałeś - takie bardziej wyraziste, charakterne :)

Eleganckie kobiety(damy)twierdzą że,sztuką dobrego makijażu jest się tak podmalować,aby w ogóle go nie było widać..w realu wszystkie wobki Kuby są wyraziste,charakterne,i eleganckie :)

Kolegom którzy jeszcze nie mieli woblerów Kuby,to mogę napisać tylko tyle,że na zdjęciach nie widać chyba nawet połowy rzeczywistego efektu malowania.Ja miałem okazję pół roku temu się przekonać .........a były to "okonesku", a i skórczybyki łowią ryby ,więc chyba więcej wymagać nie można. :)

Łukasz dobrze prawi,trzeba przyjrzeć się gołym okiem aby dostrzec, ile talentu jest włożone w wykonanie tych cudeniek. 

• Like 1

Yoł

Trochę roboty się uzbierało na ten łikend :P  Od lewej kilka głowaczy, pod nimi kilka strzebli 7cm .Na dole trochę "kleniówek" 4+ cm i po prawej ślizo-piskorzaki (moje oczka w głowie -czy jakoś tak) Każdego ozdabiam inaczej-roboty od uja,ale efekt powinień być dość fajny  :P :lol:

post-49240-0-18960100-1390127929_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku

Jak dla mnie malowanie pstrągów jest najlepsze na tym forum i nie tylko.Mi takie fotki wystarczą żeby resztę sobie wyobrazić.Widać że nie jest to umęczone.Po prostu talent,nauczyć się tego nie da.

Ja przyznam podobnie jak Tomy, ładniejszego malowania chyba nie widziałem.

@bobesku, wobaski robią wrażenie.

• Like 1

Jak dla mnie malowanie pstrągów jest najlepsze na tym forum i nie tylko.Mi takie fotki wystarczą żeby resztę sobie wyobrazić.Widać że nie jest to umęczone.Po prostu talent,nauczyć się tego nie da. 

Dziękóweczka

Podzielam  opinie, sa to najlepsze imitacje malowane pstrąga na tym forum, delikatne kolorki efek powalajacy, gratuluje talentu.

Dziękóweczka

Ja przyznam podobnie jak Tomy, ładniejszego malowania chyba nie widziałem.

@bobesku, wobaski robią wrażenie.

Dziękóweczka

:P :P :P :P :P :P

"Walne" teraz trochę ciemniejsze ,zobaczymy jak wyjdą..Też tylko kilka sztuk ( z 10 nie więcej)

Może takie odcienie zielono-złote...nie wiem ,zamówiłem trochę nowych "klamotów" i pokombinuję

Te będą kapkę większe bo 6-6,5cm

post-49240-0-74354700-1390234910_thumb.jpg