kokosz77 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Brzmi ciekawie .Rybożerne "plociary" miejcie sie na bacznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Kuba,mam pytanko:robisz te maleństwa w wersji tonącej czyt.bardziej lotne?Pytam ,bo czasem tak by się przydało bardziej "świsnąć".....w stronę kleniowych rafek w pobliżu środka naszego kanału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Brzmi ciekawie .Rybożerne "plociary" miejcie sie na bacznosci Najwięcej krąpi łowię,płotka to raczej "rarytas" na kotwiczce 1.Krąp2.Leszcz3.Płoć Tak wygląda ilościowa tabela Kuba,mam pytanko:robisz te maleństwa w wersji tonącej czyt.bardziej lotne?Pytam ,bo czasem tak by się przydało bardziej "świsnąć".....w stronę kleniowych rafek w pobliżu środka naszego kanału Bardzo mało,śladowe ilości,ale mam zamiar zrobić tonące kurduple takie "bączkowate"-jak się zrobi to tutaj wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wrzucaj wrzucaj bedziemy ogladac . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ostatnie pstrazki miazga Kuba. Poslalem Ci PW z mala prosba. <br /><br />Zdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Brawo Kuba. Małe "minnow" wygląda znakomicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki Gugcio i popek Tnij!!! "duża żółta dupaska" dawała radę tak długo aż ją niechciany szczubelek odgryzł.. No i okonek też nie chciał byc gorszy i kuł rybki.... Edytowane 26 Stycznia 2014 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Jadę se na spławik..,a co Dobra zanętę zrobić to potrzeba więcej klamotów niż do produkcji woblera... ehhh a za oknem -10st...Na leszcza by się pojechało A tu się robi parking kleniowo-jaziowy (będą z tego okonki 3-4cm) Edytowane 29 Stycznia 2014 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Konkret Kuba! Ja wlasnie wrocilem z kolejnymi 5 odcieniami :-D zaraziles mnie Mistrzu ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) wlasnie wrocilem z kolejnymi 5 odcieniami :-D nieźle ,ja zbierałem po dwa.czasem po jednym Mam 17 nowych świeżutkich woblerków gotowych..wczoraj skończyłem Jutro może coś "sfocę"..pozdro byku Edytowane 29 Stycznia 2014 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) HejsonNie ma promieni słonecznych,nie robię fot... Śliza sfotografowałem,ale bez słonka lepszych fot nie zrobię... Mam tego trochę,pogoda się poprawi to przysiąde do aparatu..na teraz jeden. W realu ma więcej odcieni zieleni- widać po boczkach...na fotce niet. Takim ślizem idzie ładnie pozamiatać na Warcie (jedna z moich "ulubienych" broni)-wychodziło wszystko od okonia ,szczublaski,zanderki po bolki ,wasik tez był-ale mnie pozamiatał ...Tylko teraz mam nowe stery i trzeba testy przeprowadzić Jak jadę na zawody nad Oder to zawsze ślizaka mam w kieszeni Edytowane 30 Stycznia 2014 przez bobesku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Lechu już niezły. Poza tym są wiadra i sita, więc już poważne podejście do tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Za.....szczy Kuba, ostatnio wyplodzilem cos podobnego ale barzdiej z przypadku :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Bobesku oby do wiosny pamiętaj...oby do wiosny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Piękny ci on fajne oko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dzięki..Muszę teraz "kleniówy" dokończyć. A leszcze przyjdą jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Doszedł głowacz Fajny jest. Muszę też coś takiego pokombinować z kawą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Bobesku jaką metodą łowisz te latawce?Na federa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja to czekam kiedy Kuba zacznie foty z karpiami wrzucać . Niby woblerki struga,a zaraz zanętą zacznie handlować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja to czekam kiedy Kuba zacznie foty z karpiami wrzucać . Niby woblerki struga,a zaraz zanętą zacznie handlować No,no i do każdej zanęty woblerek gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Bobesku jaką metodą łowisz te latawce?Na federa?Odległościówka i tyczka...zależy gdzie ,bo te z fotki to odległościówka + starorzeczeA jak Warta to trza tyczką te większe wyłapywać na "stopa"....na federki nie łowię ani żaden grunt..tylko spin i spławik Ja to czekam kiedy Kuba zacznie foty z karpiami wrzucać . Niby woblerki struga,a zaraz zanętą zacznie handlować No,no i do każdej zanęty woblerek gratis. Jeszcze czego,zanęty,dodatki są tak drogie ,że na robaki cieżko uzbierać heheh Edytowane 31 Stycznia 2014 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A nie mówiłem . Ten na Chipsy pewnie przechytrzony . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 fajnego masz elektrostatyka jaki to model ? pewnie tani nie jest he he no i karpiszon wielkogarbaty. Spławiki kiedy bedziesz robił ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) No to ustawiamy Warunki bardzo dobre ,wręcz idealne (heheh), trening technicznych rzutów "między kre" Nie poddajemy się ,walczymy---fotki --->ojciec Warta----Poznań Edytowane 2 Lutego 2014 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Patrząc po fryzurze,to już wiem skąd czerpiesz inspiracje . Które pudełko mogę zabrać??? Coś w radiu właśnie gadali że, w Poznaniu wolontariusz lód na Warcie patykiem rozbija... . Odra bogata,lodołamacze śmigają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi