bobesku Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Podzielę się podzielę...Choć przyznam się ,że mi szkoda tych głowaczy i z bólem serca się z nimi rozstanę,bo to najlepsza partia jaka mi w życiu wyszła...zakochałem się w pracy tych wobków,wygląd to nic w porównaniu jak fajnie robią we wodzie.. Sam się przekonasz bo żaden opis nie odzwierciedli ludzkiego oka... p.s pstrąg tez się znajdzie pozdro Edytowane 2 Lutego 2014 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Heh Kuba ,ta kra to mi wczoraj skutecznie plan wędkarski sponiewierała.....dziś żeby wygrać z ciśnieniem, wstałem skoro świt ,czyli o 12:30,akurat żona ruszyła do pracy ,więc problem rozwiązany ,bo trzeba z córką w domu siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Ludzie dają radę (na fotce za mną) jest mała "odnoga" i cała skuta lodem.Siedzieli na niej przy przeręblach typki z klubu spławikowego "Leszcz Poznań"..Szybko się zwinęli,więc sukcesów pewno nie było. Edytowane 2 Lutego 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ty to masz pomysły bobi między kre rzucac hehe jakbys jedną zaczepił...papa wobek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Jedna z moich "prywatnych" perełek... Ot.Taka niunia moja Kto mi ją podprowadzi z pudełka -zginie.... Taka opcja raczej od maja,czerwca--i szczupaczek pogryzie i boleń przydzwoni i letni nocny sandaczyk podgryzie..Jak wiadomo od pokoleń nie ma przynęt uniwersalnych,ale taka siódemeczka to fajna opcja na większą nizinną i w dzień i w nocy.. Edytowane 3 Lutego 2014 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 He,hehe...a może Niunia za Niunię? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 He,hehe...a może Niunia za Niunię? Za "Bestmastera do 100gr" bym wolał Lub jakiś Batsonik klenio-jaziowy + tuba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 He,he,he...no problem,ale bierzesz z całym dobrodziejstwem inwentarza ! Kamil z Tofikiem Ci pomogą jak widzę !Wysyłaj swoją!!! A i zwrotów nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No i gotowe.."ślizo-piskorzaki"Taki mały oddział ms13 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ładne,ładne. Mój ślizik dotarł .Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 ....Gdyby strzebla nie skakała to by rybki nie złapała... No a Piotrek złapał 50cm było bliziutko........ fajny przeciwnik z takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Piotrek Co to za dziwadło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 -Na fotce Piotrek,-wobek strzebla-ryba tęczowa tęcza :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Byłem ze siostrzeńcem (prawie 5 lat ma) ustawić trochę wobków Młody stwierdził,że ryby śpią!!Skoro śpią to pojechaliśmy do domu bo olimpiada w toku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) ....Gdyby strzebla nie skakała to by rybki nie złapała... No a Piotrek złapał 50cm było bliziutko........ fajny przeciwnik z takiego tttttt.jpg unnamed.jpg Piękna ryba Kamuflaż też super pasuje do tej pory roku Edytowane 8 Lutego 2014 przez iwedkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Hej ho!Koło 6cm,bardziej 6,5I jak Ricci cycku ? Podoba się?? Wrzucam fotki bo marudziłeś ,że mój temat mchem zarasta :DWięcej fot może zaś....Mam ich kilkanaście,każdy inny Na fotce dwa różne wobki = 4 fotyDopiero je kończę. Edytowane 20 Lutego 2014 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) :-) skrzela :-):-) przetarcia :-) to przetarcia czy coś nakładałeś?A może gąbeczka?Mocno naturalne :-) Edytowane 20 Lutego 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Uprosiłem! Dla mnie są Numero Uno! Wymiatasz . Zdjęcia i tak nie oddają,jak Twoje wobki wyglądają w rzeczywistości,są jak obrazy...można gapić się godzinami! Ja mam tu na forum swoich ulubionych Twórców,którym nadałem swoje określenia .A.Bobescu-impresjonistaB.Joker-postimpresjonistaC.Iras-hiperrealistaInnych których nie wymieniłem przepraszam,doceniam wysiłki każdego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Powalają jak zawsze. To staje się prawie... nudne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Wszystkie mi się bardzo podobają, najbardziej ten z pierwszego zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 pstrazek bardzo fajny . powiem ci Kuba ze widzialem niedawno twoje wyroby u znajomego w pudle ( chociaz dobrze o tym wiem po swoich fotkach ) i powiem ze fotki w polowie nie oddaja tego co widzialem a i praca bardzo fajna dobrze ze te spreje olales pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Bardzo ładne wobaski.Coraz częściej i z coraz większą przyjemnością zaglądam do Twojego wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Hej ho!Koło 6cm,bardziej 6,5I jak Ricci cycku ? Podoba się?? Wrzucam fotki bo marudziłeś ,że mój temat mchem zarasta :DWięcej fot może zaś....Mam ich kilkanaście,każdy inny Na fotce dwa różne wobki = 4 fotyDopiero je kończę. Trochę jak z Vietnamu (w kamuflażu). Bardzo fajne stary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Dziękówka ziąki... Druga tura Edytowane 21 Lutego 2014 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Fajnie to wygląda bardzo fajnie. Edytowane 21 Lutego 2014 przez norbert-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi