Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

No i prawie "kilo" pstrągów będzie :)

Takie 6,5 do 7cm

Czekam na materiały ze sklepu a paczka się bardzooo spóźnia ,to robię chociaż korpusy w tym czasie :huh:

Bo plan nr.1 to dokończyć stadko "kleniowo-jaziowe"...

post-49240-0-05015100-1393501919_thumb.jpg

Ale masówa TEJ

:lol: :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez bobesku

Wsparcie dla Wełny!!! Kolejna edycja

Zapraszam do zabawy,małej rywalizacji i do pomocy tej przepięknej rzece  !! Każda złotówka na cele TPRW....

Aukcję wystawił kolega z Towarzystwa,licytujemy mojego pstrągasa

http://allegro.pl/show_item.php?item=4016245160

Edytowane przez bobesku
  • Like 3

Weekend jest,więcej osób wchodzi na fora\odpala internet itd, to odświeżam sobie temat bo może kogoś jeszcze zainteresuję licytacja :P

Potem się jeszcze przypomnę przy końcówce :)

Nie wiem kto wygrywa kto licytował,ale już dziękuje w imieniu Wełny za dołożenie cegiełki do licytacji :)

Woblerek jest tu najmniej ważny.

Edytowane przez bobesku

O! Widzę że w końcu kontener z Pekinu dotarł! Szkoda że sterów nie powklejali na miejscu,no nie? Te małe to pewnie po 2 zł.będą,nie ma co świrować Kuba,to i tak 100%przebitki. Ja tak ze 2 kg wezmę,dane znasz.

A,nie zapomnij ich podsuszyć,bo całe łapy mam pomazane we farbie. Tym razem średnio im wyszły,mówiłem Ci żeby w Rumunii dalej je klepać! 

Ten na czwartym zdjęciu od góry to ma w rzeczywistości takie wiśniowe akcenty na grzbiecie, czy coś się odbija? Bardzo fajnie to wygląda.

Tak im się przyglądam i sobie myślę że one nie są ładne. One są... naturalnie brzydkie :)

Świetna robota. Skrzela ekstra i te drobne akcenty... Super.

• Like 1

Jak Ty to kurde malujesz? <zazdrości> ;)

Nie wiem :lol:  Kiedyś patrzyłem na fotki rybek i coś tam zawsze dodałem,coś odjąłem i tak szło.

Teraz biorę wobka pędzle ,farbki i jadę jak mi rozum mówi,na nic nie patrzę-typowa fantazja.

Wychodzi mi raz ładniej jak gorzej,wciąż mi coś się nie podoba. B)

..............

Dzisiaj ustawki,ustawiaonko,ustaweczki :D

post-49240-0-10465300-1394704821_thumb.jpg

Dziś w półtora godzinki (drugie tyle grzebałem przy wobkach nad wodą) 3 rybki na brzegu na jednego z tych wariatów.

Dwa dni temu siedem rybek na "glapioka" ,ale w 3 godziny... :P

Punktuję na ilość :P

Coś się dzieje

Edytowane przez bobesku

Podziwiam ilość odcieni kolorów które udaje Ci się uzyskać, polega to na każdorazowym mieszaniu kilku kolorów czy robisz jakieś czary mary:)? Bo wygląda to na tak skompilowane jakbyś miał siedzieć godzinę nad jednym wobkiem:) Naprawdę wielki szacunek za to malowanie :)