lolo_STG Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Taki kropas Panie kolego na koze wyjęty przedwczoraj Dzisiaj natomiast to rzeka wygrała i koza na jakimś pniu pod wodą spoczywa :x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Pięknie Panie kolego Szkoda kozy bo taka historyczna "oldskulowa" była,ale na pocieszenie jak skończę kleniówki robić to ci dam jedną w prezenciedzięki za fotkępozdrowasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Szukam rybek,szukam No to na plaży fajnie jest.Trochę wobków ustawionych,można kilka rozdać Edytowane 27 Lutego 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Skrzela tez strasznie mi się podobają ,tak patrzę i patrze i jeśli tam nic nie nakładałeś w sensie że to tylko pyndzel z farbami no to na prawdę pięknie to wyszło :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) No i prawie "kilo" pstrągów będzie Takie 6,5 do 7cm Czekam na materiały ze sklepu a paczka się bardzooo spóźnia ,to robię chociaż korpusy w tym czasie Bo plan nr.1 to dokończyć stadko "kleniowo-jaziowe"... Ale masówa TEJ :lol: :lol: Edytowane 27 Lutego 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Wsparcie dla Wełny!!! Kolejna edycja Zapraszam do zabawy,małej rywalizacji i do pomocy tej przepięknej rzece !! Każda złotówka na cele TPRW....Aukcję wystawił kolega z Towarzystwa,licytujemy mojego pstrągasa http://allegro.pl/show_item.php?item=4016245160 Edytowane 27 Lutego 2014 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Weekend jest,więcej osób wchodzi na fora\odpala internet itd, to odświeżam sobie temat bo może kogoś jeszcze zainteresuję licytacja Potem się jeszcze przypomnę przy końcówce Nie wiem kto wygrywa kto licytował,ale już dziękuje w imieniu Wełny za dołożenie cegiełki do licytacji Woblerek jest tu najmniej ważny. Edytowane 3 Marca 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Fajna inicjatywa i jak zawsze swietny wobler:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam kolegówTaka sytuacja----->moje nowe klocki na jerki :D Przytuliłem dziś małą dostawę drewna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Będą wióry lecieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 To mnie się opieprza za zaśmiecanie wątku,a te klocki to co? Stolarnia?Mam fajną siekierę,akuratna do tworzenia nowych jerków . Malować to je ławkowcem chyba będziesz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jakiś kurdupel 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Ładny ten kurdupel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Kurdupli c.dStery jeszcze "na wcisk",jutro się tym zajmę.Trochę rozdam w Kaliszu ,trochę w Żeganiu i tyle z tego będzie Edytowane 11 Marca 2014 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 O! Widzę że w końcu kontener z Pekinu dotarł! Szkoda że sterów nie powklejali na miejscu,no nie? Te małe to pewnie po 2 zł.będą,nie ma co świrować Kuba,to i tak 100%przebitki. Ja tak ze 2 kg wezmę,dane znasz.A,nie zapomnij ich podsuszyć,bo całe łapy mam pomazane we farbie. Tym razem średnio im wyszły,mówiłem Ci żeby w Rumunii dalej je klepać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Te małe to pewnie po 2 zł.będą, Uzbrojone w Ownerki.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Uzbrojone w Ownerki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 no rozdajesz a mi ani jednego nie sprezentujesz ;/ Zaklinam CIEBIE i w poznaniu w tym roku bedzie lało i lało !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 no rozdajesz a mi ani jednego nie sprezentujesz ;/ Zaklinam CIEBIE i w poznaniu w tym roku bedzie lało i lało !! Heheheh znowu Ty!!!! Chyba będę zmuszony Ci wysłać wobka bo mi spokoju nie dasz Pstrągasa dostaniesz,ale jak skończę maks 2 tygodnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 trzymam Ciebie za słowo w zamian moge ci jakiegos swojego brzydala wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Ten na czwartym zdjęciu od góry to ma w rzeczywistości takie wiśniowe akcenty na grzbiecie, czy coś się odbija? Bardzo fajnie to wygląda.Tak im się przyglądam i sobie myślę że one nie są ładne. One są... naturalnie brzydkie Świetna robota. Skrzela ekstra i te drobne akcenty... Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jak Ty to kurde malujesz? <zazdrości> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Jak Ty to kurde malujesz? <zazdrości> Nie wiem Kiedyś patrzyłem na fotki rybek i coś tam zawsze dodałem,coś odjąłem i tak szło.Teraz biorę wobka pędzle ,farbki i jadę jak mi rozum mówi,na nic nie patrzę-typowa fantazja.Wychodzi mi raz ładniej jak gorzej,wciąż mi coś się nie podoba. .............. Dzisiaj ustawki,ustawiaonko,ustaweczki Dziś w półtora godzinki (drugie tyle grzebałem przy wobkach nad wodą) 3 rybki na brzegu na jednego z tych wariatów.Dwa dni temu siedem rybek na "glapioka" ,ale w 3 godziny... Punktuję na ilość Coś się dzieje Edytowane 13 Marca 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Podziwiam ilość odcieni kolorów które udaje Ci się uzyskać, polega to na każdorazowym mieszaniu kilku kolorów czy robisz jakieś czary mary:)? Bo wygląda to na tak skompilowane jakbyś miał siedzieć godzinę nad jednym wobkiem:) Naprawdę wielki szacunek za to malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Bo tyle się siedzi przy ręcznym malowaniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi