Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

...Domalux Połysk + słoneczko ładnie wyostrzyło kolorek..nie ma tam żadnej filozofii

Łeeee co to za woblery, skoro autor nie rzeźbił ich w pozycji lotosu, nie namaścił tajnymi sobie znanymi olejkami, nie odczynił modłów do rzecznych bóstw, nie malował odczyniając Tai-Chi i nie zawarł w nich tzw DUCHA ?

Tandeta Panie @bobesku, jednym słowem żenada, zwykły wobler bez filozofii - to nie może pływać a tym bardziej catch-ować ryb :unsure: !.

;)

@bobesku priv poszedł

no rozdajesz a mi ani jednego nie sprezentujesz ;/ Zaklinam CIEBIE i w poznaniu w tym roku bedzie lało i lało !! ;)

Heheheh znowu Ty!!!! :P

Chyba będę zmuszony Ci wysłać wobka bo mi spokoju nie dasz :D

Pstrągasa dostaniesz,ale jak skończę maks 2 tygodnie

trzymam Ciebie za słowo ;)

Susi czekam na adresik...

"Jak powiedział,tak zrobił" .jutro Ci wysyłam prezent  :lol:

Kaban 56cm na mojego 8cm "ślizo-piskorzaka"-łowca Marcin

Kto się bardziej cieszy On czy ja :o

"Każdy coś ogarnia, swym rzemiosłem się para, ważniejsze od rzemiosła jest w to rzemiosła wiara"

Kubiszew.

Pani ślicznotka:

post-49240-0-94489400-1396642007_thumb.jpg   post-49240-0-91540800-1396642023_thumb.jpg    post-49240-0-66606600-1396642036_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku
  • Like 14

Dwa dni temu kolejny piękny pstrąg (samczyk 53cm) się skusił ,tylko tym razem na pstrąga ,więc zrobię jeszcze mała seryjkę (miała być  przerwa z kropkami),no ale co tam,jednak przerwy niet!! :D

Klonków sobie i jazi ostatnio trochę połowiłem na "bobelki",ale gluty same -jeden ładny jazior a kleniki maks 30cm....

Korpusy  zupełnie inne niż te powyżej,kolorystycznie będą chyba ciemniejsze

Znowu robię 10 rzeczy naraz...(muszę się tego oduczyć)

60-65mm

post-49240-0-79279000-1397041824_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku

Joł,moczykije!

9.30 rano a ja już dawno temu po rybach,pstrążki ustawione i gotowe do walki... :P

Kilka fotek z Kodaka który jeszcze stan wojenny pamięta,ale mi na ryby starczy ja i tak fotek robić nie "umie":

1.Szron rano..uuuu -1 u mnie w nocy (chyba,albo podobnie)

2."słit fotecka"

fotka 3,4 najważniejsi zawodnicy ,czyli szaraki ^_^ bardzo zadowolony z nich jestem,będzie branie :P

Kto chce szaraka to zostały jeszcze z tego co widzę  2 ostanie sztuki na giełdzie.

Podzielę się choć jak widać mało mam...

post-49240-0-38316100-1397720129_thumb.jpg                    post-49240-0-29101500-1397720027_thumb.jpg

post-49240-0-65818700-1397720138_thumb.jpg             post-49240-0-60381600-1397720038_thumb.jpg                 

Edytowane przez bobesku
  • Like 3

Hej ho!

Tego jeszcze nie robiłem..BIG- Gasterosteus aculeatus

Samiczki  robię-czyli sporo "srebra" nadam,narzucę.

Nie mam czasu na święta ,jakieś pisanki,sprzątanie,gotowanie tej i inne wynalazki-nie lubię żadnych świąt,wolę z boku po cichu siedzieć i robić woblery B) -_-

65-70mm--duże ,ale może za to się duża ryba uwiesi... :lol: Potem zrobię jeszcze takie piąteczki

Zaraz je jeszcze objadę trochę nożykiem,potem już papiery ścierne czekają..

fotka poglądowa.,zrobię je płytko chodzące\schodzące

post-49240-0-28189300-1397897138_thumb.jpg

hej!

Kuba

Edytowane przez bobesku
  • Like 1