krzyko Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 No i co mówiłeś że nic nie robisz w tym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Pisałeś o 6cm a to siódemki-ja je już ze dwa miechy temu zacząłem.... Teraz jeszcze takie 7,5 (pstrągi) mam na linii produkcyjnej i kurduple z kurdupelkami Nic więcej..a planów 1000 m.in kozy pomarańczowe Edytowane 30 Marca 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 ...Domalux Połysk + słoneczko ładnie wyostrzyło kolorek..nie ma tam żadnej filozofiiŁeeee co to za woblery, skoro autor nie rzeźbił ich w pozycji lotosu, nie namaścił tajnymi sobie znanymi olejkami, nie odczynił modłów do rzecznych bóstw, nie malował odczyniając Tai-Chi i nie zawarł w nich tzw DUCHA ?Tandeta Panie @bobesku, jednym słowem żenada, zwykły wobler bez filozofii - to nie może pływać a tym bardziej catch-ować ryb !. @bobesku priv poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Pisałeś o 6cm a to siódemki-ja je już ze dwa miechy temu zacząłem.... Teraz jeszcze takie 7,5 (pstrągi) mam na linii produkcyjnej i kurduple z kurdupelkami Nic więcej..a planów 1000 m.in kozy pomarańczowe Pocztę masz sprawną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 no rozdajesz a mi ani jednego nie sprezentujesz ;/ Zaklinam CIEBIE i w poznaniu w tym roku bedzie lało i lało !! Heheheh znowu Ty!!!! Chyba będę zmuszony Ci wysłać wobka bo mi spokoju nie dasz Pstrągasa dostaniesz,ale jak skończę maks 2 tygodnie trzymam Ciebie za słowo Susi czekam na adresik..."Jak powiedział,tak zrobił" .jutro Ci wysyłam prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Kaban 56cm na mojego 8cm "ślizo-piskorzaka"-łowca MarcinKto się bardziej cieszy On czy ja "Każdy coś ogarnia, swym rzemiosłem się para, ważniejsze od rzemiosła jest w to rzemiosła wiara" Kubiszew. Pani ślicznotka: Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez bobesku 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 "Każdy coś ogarnia, swym rzemiosłem się para, ważniejsze od rzemiosła jest w to rzemiosła wiara" swiete slowa madry czlowiek to napisal pstragal ladny pogratulowac lowcy no i tworcy skutecznego wobka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Dwa dni temu kolejny piękny pstrąg (samczyk 53cm) się skusił ,tylko tym razem na pstrąga ,więc zrobię jeszcze mała seryjkę (miała być przerwa z kropkami),no ale co tam,jednak przerwy niet!! Klonków sobie i jazi ostatnio trochę połowiłem na "bobelki",ale gluty same -jeden ładny jazior a kleniki maks 30cm.... Korpusy zupełnie inne niż te powyżej,kolorystycznie będą chyba ciemniejszeZnowu robię 10 rzeczy naraz...(muszę się tego oduczyć)60-65mm Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie no, coś w tym kierunku muszę zrobić, zbyt fajnie wyglądają. Zgniła zieleń w moim guście. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Parf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Hejooo!Taki skromny "szaraczek"Moja stara ,ale nowa dobra broń.Robiłem je kiedyś tak tylko dla mnie w sumie.Tylko teraz wyglądają troszkę inaczej...jakieś 7cm Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Pięknie Ci wychodzą. Te detale na skrzelach - miodzio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) dzięki Panie Pstrągi w cieniu: Pstrągi w słońcu: --> Tu widac,że szaraczki mają szare odcienie... tzw mysie kolory Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ho ho, niezła ławica jak zwykle trzymasz poziom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Joł,moczykije! 9.30 rano a ja już dawno temu po rybach,pstrążki ustawione i gotowe do walki... Kilka fotek z Kodaka który jeszcze stan wojenny pamięta,ale mi na ryby starczy ja i tak fotek robić nie "umie": 1.Szron rano..uuuu -1 u mnie w nocy (chyba,albo podobnie)2."słit fotecka" fotka 3,4 najważniejsi zawodnicy ,czyli szaraki bardzo zadowolony z nich jestem,będzie branie Kto chce szaraka to zostały jeszcze z tego co widzę 2 ostanie sztuki na giełdzie.Podzielę się choć jak widać mało mam... Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Hej ho! Tego jeszcze nie robiłem..BIG- Gasterosteus aculeatusSamiczki robię-czyli sporo "srebra" nadam,narzucę. Nie mam czasu na święta ,jakieś pisanki,sprzątanie,gotowanie tej i inne wynalazki-nie lubię żadnych świąt,wolę z boku po cichu siedzieć i robić woblery 65-70mm--duże ,ale może za to się duża ryba uwiesi... Potem zrobię jeszcze takie piąteczki Zaraz je jeszcze objadę trochę nożykiem,potem już papiery ścierne czekają..fotka poglądowa.,zrobię je płytko chodzące\schodzące hej!Kuba Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Bobesku szczęściarzu ! Święta i strugasz ja nie moge i już powoli nie wytrzymuje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Bobesku szczęściarzu ! Święta i strugasz ja nie moge i już powoli nie wytrzymuje hehe Ja nie świętuje :P Mój nowy wobek "Ghotic" ..ma koło 3,5cm...trochę chirurgicznej roboty , Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Czy mi się zdaje,czy czasem mu "pyszczka"nie zszyłeś? Wygląda jak młoda wersja Jokera ! Zbieżność zupełnie przypadkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy mi się zdaje,czy czasem mu "pyszczka"nie zszyłeś?Bo on się z Ciebie śmieje Jak się na pierwszej fotce przyjrzysz to pod nim leżą takie czarne "kupki" widzisz je??...posrał się ze śmiechu :D Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jeszcze jeden kurdupel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Piękny ten kurdupelek urode pewnie odziedziczył po starszych braciach i siostrach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Glapki,glapki,glapkiKoło 4cmTylko ich kilka zrobiłem,trochę dobrych Warcianych kolorków (słabo je widać na fotce)Od razu mówię,że tą ostatnią w prawym rzędzie się nie podzielę. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Rewelacja. Też bym się nie podzielił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No i "Gotiki" czekają na stery..pod koniec tygodnia pojadę je poustawiacPływające od 3-4cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Mega są będą schodziły coś głębiej czy raczej przy powierzchni zasuwały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi