Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Kuba,chyba poczekam aż je w kolorowe fatałaszki poubierasz! Wiesz,takie sexy wdzianka w stylu,ZJEDZ MNIE ZWIERZAKU ;)  :D

A ładne są wszystkie! 

Zawsze po wstawieniu fotek stwierdzam że,akurat tych mi bardzo brakuje i właściwie bez nich to nie ma po co się z domu ruszać :D !

• Like 1

28mm

Robię sobie takie różniaste maluszki,potem jak skończę to wrzucę więcej fot

Mam ich kilka na wykończeniu,Ostanio było w "smutnych" kolorach a teraz trochę weselej

Aha i od razu mówię,że ten ster to "ściema"..zupełnie inny będę montował.

1922519_1443528445894075_558072502465207

10262198_1443528472560739_87604805126833

Edytowane przez bobesku
  • Like 2

Kuba a przewidujesz kilka sztuk tych maluszków wymienić na pln-y..? ;) :)

Chyba "ta" bo ciągle mi się ostatnio śni Talonik "kleniowo-jaziowy"  ,mam dość łapania klusek złamanym Kongerem od 4 lat :ph34r:

Jak będą gotowe  to je tu wrzucę :)

Jak ktoś chce "obczaić " o czym gadamy to stronę wcześnie proszę się cofnąć :P

Edytowane przez bobesku

Popek jak uzbieram "hajs" to kierunek Art-Rod (30min i jestem na miejscu),.Ogólnie tematy budowy patyków  spinningowych\miliony blanków itd -dla mnie obce tematy--Talon dlatego bo większość chwali,jak zaczną chwalić co innego to pewnie mi się co innego zacznie śnić :P :D :D :D Wpierw chciałem Batsona,teraz Talon..a co kupię?? :rolleyes:

.........."i bądź spokojny bobesku nie wychodzi z formy :P "......<sialala>

maluszki w świetle dziennym pod blokiem bracie,na fotce przedział 25-30mm

Dawno nie byłem tak zadowolony z wobków :D Teraz sterowniki i jazie mają w mordę... :ph34r:

Tak sobie mysle jak ja dawno małego okonka nie zrobiłem..chyba sobie za jakiś czas "strzele" małą seryjkę malutkich okoniasków.

"Bobiki"

fotki niby podobne,ale jak sam widzisz różne ustawienia wobków..--tak by więcej pokazać ,bo szczerzę no nie chce "mnię się" każdego focić osobno :)

Jednego już gdzie w trawie zgubiłem przy robieniu tych fotek...

"Gothamy" były w kolorkach smutnych ,te są  mniejsze i bardziej wesołe :lol:

202626_1.JPG

202634_2.JPG

Edytowane przez bobesku
  • Like 6

Walczyłem dziś ostro z boleniami,szkoda,że mnie kompletnie olały...w sumie 100km od PŃ zrobiliśmy z ojcem więc nie dużo.

Złowiliśmy praktycznie wszystko prócz rapy.,,,,były klenio-jaź,oksy,szczuble....ja typowo ustawiony pod majówkową boleniadę i inne ryby mnie nie interesowały..

Deszcz (dość mocny) od godz 6 do końca łowienia,aż teraz ze mnie cieknie :lol: 20minut nie padało i można było sobie fotkę z samowyzwalacza pstryknąć :)

Za to sobie ustawiłem "Bobiki" (te wyżej z fotki)

Trzeba cisnąc rzekę dalej,w końcu wynagrodzi-zresztą kilka dni temu dała mi fajną kluchę to nie mogę wymagać za dużo.... :huh:

post-49240-0-37479100-1399048784_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku

Słuchaj no mnie tu @bobesku jeden  ;)  !

Przyłów który dzisiaj ustrzeliłem na twoje dzieło, wyłuskał mi oczy z orbit.

Niestety zdjęcia nie wstawię bo pan -duży kaczodzioby- którego cudem na 0,16 i bez przyponu udało mi się doprowadzić pod nogi nie wykazał chęci poddania się.

Niestety przy podbieraniu, pan szczupły w desperacji szarpnął kilka razy łbem i poszedł w cholerę, zostawiając wyprostowane kotwy w wobasie -_- i moją zdziwioną japę.

Jutro męczę arcydzieła dalej :).

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 1

No to @Zwierzu dobra informacja,że się kaban skusił-szkoda,że się nie dał focic.. :)

Już go nie złapiesz, bo będzie miał na Ciebie oko "łe znowu ten idzie  " :wacko:

Ja też miałem przyłów nad ranem.świsnał tak w "Gotike" ,że aż się wystraszyłem.

ładny był taki ciemny "rasowy"

post-49240-0-96416900-1399102633_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku

Może tak być @popek,tylko one biorą prawie cały rok (regularnie) a nie tylko w okresie tarła jak leszcz z wysypką...

Według mnie one odbierają w nocy małego wobka jak jakiegoś robala co pogina po kamieniach.

Ja łowiłem duże krąpie na wszystko..np jak kiedyś na grunt  na sumy polowałem po nocach to brały na wątróbkę,na rosówki itd-one jak jaź,kleń zeżrą wszystko...mają skłonności drapieżne i mięsiarskie i to poza okresami jak się trą...

Ciężko je rozszyfrować tak jednoznacznie.."nocny" rzeczny krąp dla mnie jest ryba dość tajemniczą,to nie to co te glapioki blade łapane na bata i pół ochotki :D

Edytowane przez bobesku