bobesku Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 @Pride- płytko i płyciutko Zamówiłem sobie 5 nowych pudełek w tym jedno Plano konkretnej wielkości to muszę sporo wobków narobić bo inaczej słabo będzie wyglądać 40cm pudełko z dwoma ,trzema woblerami :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Czyli klonki będą za nimi gonić, aż miło haha wiem o czym mówisz, zazwyczaj ten, który robi ma w pudełku najmniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Kolega z klubu @ Marcin , łowił sobie na mojego "kurdupla" i wyszło Największy 45 .. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez bobesku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Ależ piękny kleniuch Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Kanon123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 @Rychu zrobiłem nowe woblerki,którego sobie wybierasz??Ten w trzecim rzędzie ,czwarty od góry nawet ładny wyszedł- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Działasz widzę ostro fajnie, że zająłeś się czymś mniejszym ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kuba,chyba poczekam aż je w kolorowe fatałaszki poubierasz! Wiesz,takie sexy wdzianka w stylu,ZJEDZ MNIE ZWIERZAKU . A ładne są wszystkie! Zawsze po wstawieniu fotek stwierdzam że,akurat tych mi bardzo brakuje i właściwie bez nich to nie ma po co się z domu ruszać ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Byłem sobie rano poustawiać wobki na "kanale francuskim" Jeden taki się trafił..Śpieszy mu się w życiu tak jak i mi... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Oks forumowego @Dawido ....31 cm z małej rzeczułki <brawo> Kalisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) 28mmRobię sobie takie różniaste maluszki,potem jak skończę to wrzucę więcej fotMam ich kilka na wykończeniu,Ostanio było w "smutnych" kolorach a teraz trochę weselejAha i od razu mówię,że ten ster to "ściema"..zupełnie inny będę montował. Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Kuba a przewidujesz kilka sztuk tych maluszków wymienić na pln-y..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Kuba a przewidujesz kilka sztuk tych maluszków wymienić na pln-y..? Chyba "ta" bo ciągle mi się ostatnio śni Talonik "kleniowo-jaziowy" ,mam dość łapania klusek złamanym Kongerem od 4 lat Jak będą gotowe to je tu wrzucę Jak ktoś chce "obczaić " o czym gadamy to stronę wcześnie proszę się cofnąć Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 100MLXF2, ITM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Popek jak uzbieram "hajs" to kierunek Art-Rod (30min i jestem na miejscu),.Ogólnie tematy budowy patyków spinningowych\miliony blanków itd -dla mnie obce tematy--Talon dlatego bo większość chwali,jak zaczną chwalić co innego to pewnie mi się co innego zacznie śnić :D Wpierw chciałem Batsona,teraz Talon..a co kupię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ten powyżej zadowoli wybrednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Fajowy najmniejszy twój wobler odkąd obserwuję twoje wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) .........."i bądź spokojny bobesku nie wychodzi z formy "......<sialala>maluszki w świetle dziennym pod blokiem bracie,na fotce przedział 25-30mm Dawno nie byłem tak zadowolony z wobków Teraz sterowniki i jazie mają w mordę... Tak sobie mysle jak ja dawno małego okonka nie zrobiłem..chyba sobie za jakiś czas "strzele" małą seryjkę malutkich okoniasków. "Bobiki" fotki niby podobne,ale jak sam widzisz różne ustawienia wobków..--tak by więcej pokazać ,bo szczerzę no nie chce "mnię się" każdego focić osobno Jednego już gdzie w trawie zgubiłem przy robieniu tych fotek... "Gothamy" były w kolorkach smutnych ,te są mniejsze i bardziej wesołe Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Fajną kluske mi się udało dopaść.Zeżarła mojego 5cm okonia... Edytowane 2 Maja 2014 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Walczyłem dziś ostro z boleniami,szkoda,że mnie kompletnie olały...w sumie 100km od PŃ zrobiliśmy z ojcem więc nie dużo.Złowiliśmy praktycznie wszystko prócz rapy.,,,,były klenio-jaź,oksy,szczuble....ja typowo ustawiony pod majówkową boleniadę i inne ryby mnie nie interesowały..Deszcz (dość mocny) od godz 6 do końca łowienia,aż teraz ze mnie cieknie 20minut nie padało i można było sobie fotkę z samowyzwalacza pstryknąć Za to sobie ustawiłem "Bobiki" (te wyżej z fotki) Trzeba cisnąc rzekę dalej,w końcu wynagrodzi-zresztą kilka dni temu dała mi fajną kluchę to nie mogę wymagać za dużo.... Edytowane 3 Maja 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Kuba, Warta... słabo. Ja zaliczyłem 1 maja 4 "bankówki" i 2 małe bolki, plus 2 okonki plus 1 szczupły. Nie brały, nie chodziły. Cisza. Woda jak w lipcu... mega niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Za tydzień jadę na "Puchar Warty" ,będzie nas pewnie koło 60 chłopa to zobaczymy ile bolków się pomyli Rok temu ani jedna nie dała się ukłuć a 19cm okonek dawał miejsce w "10"... Edytowane 2 Maja 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Słuchaj no mnie tu @bobesku jeden !Przyłów który dzisiaj ustrzeliłem na twoje dzieło, wyłuskał mi oczy z orbit.Niestety zdjęcia nie wstawię bo pan -duży kaczodzioby- którego cudem na 0,16 i bez przyponu udało mi się doprowadzić pod nogi nie wykazał chęci poddania się.Niestety przy podbieraniu, pan szczupły w desperacji szarpnął kilka razy łbem i poszedł w cholerę, zostawiając wyprostowane kotwy w wobasie i moją zdziwioną japę.Jutro męczę arcydzieła dalej . Edytowane 2 Maja 2014 przez Zwierzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) No to @Zwierzu dobra informacja,że się kaban skusił-szkoda,że się nie dał focic.. Już go nie złapiesz, bo będzie miał na Ciebie oko "łe znowu ten idzie " Ja też miałem przyłów nad ranem.świsnał tak w "Gotike" ,że aż się wystraszyłem.ładny był taki ciemny "rasowy" Edytowane 3 Maja 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Pewnie szukał partnerki do tańca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Może tak być @popek,tylko one biorą prawie cały rok (regularnie) a nie tylko w okresie tarła jak leszcz z wysypką...Według mnie one odbierają w nocy małego wobka jak jakiegoś robala co pogina po kamieniach.Ja łowiłem duże krąpie na wszystko..np jak kiedyś na grunt na sumy polowałem po nocach to brały na wątróbkę,na rosówki itd-one jak jaź,kleń zeżrą wszystko...mają skłonności drapieżne i mięsiarskie i to poza okresami jak się trą...Ciężko je rozszyfrować tak jednoznacznie.."nocny" rzeczny krąp dla mnie jest ryba dość tajemniczą,to nie to co te glapioki blade łapane na bata i pół ochotki Edytowane 4 Maja 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi