Artech Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wykończeniówka też mi długo schodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Wykończeniówka też mi długo schodzi...Do tego pogoda mnie nie zachęca na siedzenie przy lakierach,farbach ,tym bardziej ,że woblery robię w małym pokoju i w nim tez mieszkam-duchota tu taka ,że idzie się wykręcić Ale dokończę sobie wpier powoli bez pospiechu pstrągi i zajmę się tymi kiełbiami ,bo fakt faktem najszybciej się robi korpus-potem dopiero zaczynają się "czasochłonne schody" Cierniki tez zaczałem i odłożyłem,więc to że uda mi sie kiełbika jakiegoś skończyć nie jest takie pewne ................ Jak już tu jestem to wrzucę sobie od razu moją dzisiejsza życiówkę w kategorii spinningowa Płoć...Księżniczka skusiła się na starego wobka koło 4,5cm..branie prawie wyrwało mi kija z łapy.. Edytowane 23 Maja 2014 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) WitamPierwszy tęczak w życiu prawie skończony.Jeszcze 2x lakier + ster i finito..Skromnie ze 6 sztuk mi wyszło .Nie mierzyłem ,ale chyba koło 6,5cmMoże kiedyś zrobię większą seryjkę,ale teraz muszę dokończyć potoczki. Edytowane 25 Maja 2014 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No Jakubie, jak na pierwsze to świetnie Ci wyszła ta malowanka.Nawet ładniej niż większość kalkowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Lubie taką pogodę ,bo się lepiej woblerki robi.. Jakieś plus 35st to nie mój klimat..28-35mm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Hej ho! koledzy..zapraszam do licytacji,zbieram na zarybienia Wełny (po raz kolejny) ...Dwa moje woblerki Hand Made do wylicytowania (reszta w opisie aukcji którą wystawił mój kolega z TPRW @bori) Licytujemy zestaw składający się z DWÓCH woblerków. ---> http://allegro.pl/show_item.php?item=4287390974 Edytowane 29 Maja 2014 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Sportowa uklej na prawie 4cm wobasa --Warta Okręg \ Gorzów Wlkp,wzięła na zawodach Ale potem mi szczęście przyniosła heh (fota nie wyszła bo na szybko pyk pyk i jedziem dalej) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Jakby średnią wyciągnąć to 6,5cm..pływające Klik na fotkę, zrobi się większa Edytowane 2 Czerwca 2014 przez bobesku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Piękne stadko. Robisz tak urodziwe woblerki, że aż chyba ludziom spowszedniały Zacznij robić brzydkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Hej ho! koledzy..zapraszam do licytacji,zbieram na zarybienia Wełny (po raz kolejny) ...Dwa moje woblerki Hand Made do wylicytowania (reszta w opisie aukcji którą wystawił mój kolega z TPRW @bori) Licytujemy zestaw składający się z DWÓCH woblerków. ---> http://allegro.pl/show_item.php?item=4287390974 Dziś koniec licytacji (po godz.19)Tak tylko przypominam ,może ktoś na finiszu jeszcze ma ochotę ..a pisze teraz bo potem znikam hejjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Witam..dawno mnie tu nie było Kurduple,32-34mm...pływająceJak ktoś chce do pudełka takiego mojego nowego stwora to kilka zostało..(szukać mnie pod PW ) Edytowane 14 Czerwca 2014 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Mundialowe kiełbie w trakcie szlifowania. (wiecie trochę meczyk,trochę papier ścierny i jedziemy)W sumie już korpusy wypieściłem (fotka archiwalna),sam jestem ciekaw jak mi one wyjdą,na razie idzie raczej pod górkę Edytowane 15 Czerwca 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mundialowe kiełbie w trakcie szlifowania. (wiecie trochę meczyk,trochę papier ścierny i jedziemy)W sumie już korpusy wypieściłem (fotka archiwalna),sam jestem ciekaw jak mi one wyjdą,na razie idzie raczej pod górkę 10300437_1457535761160010_8772936846395637102_n.jpgPorzuć te kiełbie i Ghotiki zacznij popełniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 @Krystek jak się jakaś "Goticzka" pojawi to leci do Ciebie,teraz mam misje dla kolegi w prezencie popełniam kilkadziesiąt pstrągów. Kiełbiki od 6 rano pieściłem,powoli zaczynają wyglądać jak kiełb,ale jeszcze kilkanaście dni roboty.Najgorsze jest to,że w godzinkę można wszystkie urwać-lekko niesprawiedliwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Nowy kropkowany brachol...odpoczywa sobie po "testach".. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Masz swój styl - zarówno przy robieniu woblerów, jak i przy ich fotografowaniu. W tej pozycji jednak zdjęcia są wyjątkowo nieczytelne. Zwłaszcza na wyższej fotografii wobler jest "okradziony" ze swej urody... Zmień kąt, pod jakim robisz fotki.Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ta farba na brzuchu nie daje mi spokoju.. to jest coś z proszkiem fosforyzującym, czy jakaś domieszka fluo/seledyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) @Iras zwykła farbka,żadnych proszków (dostałem trochę w słoiku ) nazwy nie znam ,nabrała efektu jak się zepsuła. Z chemii byłem średnio-słaby, więc szczegółów nie znam co się z nią stało,pewnie jak się skończy to drugiej takiej nie zrobię, bo nie będę umiał jej pozytywnie zepsuć.. Edytowane 1 Lipca 2014 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Dziś mi miłą niespodziankę zrobił forumowy @mefik Taka fajna Basia... Wobek "mały" koło -4cm Edytowane 2 Lipca 2014 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Dodatkowym smaczkiem są dobrej jakości zdjęcia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Zdjęcie wyraża więcej niż 1000 słów - piękna Basia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Żabulce na warsztacie....Kilka sztuk na próbęWielkość dość "uniwersalna " kole 5cm Oczywiście to nie skończony korpus, ,jestem na etapie "myślenia..""..kombinuję.Było ich więcej ,ale poniszczyłem...jeszcze pewnie nie jedno brzydkie słowo przy nich padnie ( :lol: )...Jak wojna potrzebuję ofiar ,tak trening poświęceń,więc działam i szukam tej jedynej Żabci Moniki Edytowane 11 Lipca 2014 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Super się zapowiadają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Pewnie będzie na czym oko zawiesić. Co zresztą sam sobie niestety narzuciłeś. Teraz nic tylko myśleć i kombinować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Rzeźba żaby jakiej chyba jeszcze nie widziałem. Tym bardziej mi się podoba sam kształt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi